.
Friday, 2024-04-19, 10:21 PM
Site menu

Login form

Search

Our poll
Podržavate li ideju stranice ?
Total of answers: 123

Site friends
  • Create a free website

  • Statistics

    [ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
    • Page 1 of 1
    • 1
    Forum » Brbljaonica » Pravila foruma » Pravila foruma
    Pravila foruma
    nonoDate: Thursday, 2011-03-17, 9:29 AM | Message # 1
    Lieutenant general
    Group: Admin
    Messages: 1573
    Reputation: 24
    Status: Offline
    V0.1a

    PRAVILA PONAŠANJA NA FORUMU
    Kako bi nam forum pristojno i pregledno izgledao morati ćemo se držati nekoliko pravila.

    1. Psovanje i vrijeđanje – zabranjeno je na forumu. Ako baš morate reagirati nekakvom prostijom poštapalicom prekrijte (cenzurirajte) je znakovima da se ne može lako iščitati ili je zamjenite nekim drugim pojmom. Šteta bi bilo da jedan forum za igračke bude “oštećen” prostim riječima, pošto je namijenjen i najmlađim članovima . Vrijeđanje je strogo zabranjeno. Sve negativne poruke biti će editirane, a članovi upozoreni. Ako grešku budu ponavljali biti će udaljeni s foruma.

    2. Upload Slika – na forum nemojte postavljati slike veće od 800x600, ako želite postaviti veću sliku s više detalja onda je postavite kao thumbnail, ispod slike naglasite; treba kliknuti na nju zbog uvećanja. Ako ste još novak na forumu, obratite se administratoru ili moderatoru preko privatne poruke da vam objasni. Uploadati možete preko http://imageshack.us ili izravno s interneta unijeti sliku putem ikone “img” koja se nalazi poviše kućice za pisanje novog posta.

    3. Reputacije – služe nam kako bi ponekad pokazali mišljenje o nekom članu i njegovom ponašanju na forumu, bilo ono pozitivno ili negativno. Ispod profilne slike člana nalaze se oznake + I -, kliknite na znakove i otvoriti će vam se prozorčić u koji možete označiti podizanje ili spuštanje reputacije člana. Morate dopisati dvije, tri riječi zbog čega dodjelujete reputaciju I kliknuti na apply. Reputacija nam govori o aktivnosti člana i povjerenju prema njemu kod npr. razmjene ili kupnje.

    4. Nagradne igre – kako bi pristupili nekoj igri na forumu potrebno je imati 25 postova objavljenih na forumu, oni moraju biti suvisli. Biti će kažnjeno svako namjerno spamanje foruma tj.
    nabijanje kvote ispraznim porukama (smajlićima, jednom riječju koja nije povezana u kontekstu prijašnje rasprave o temi), a igrač će u tekućoj igri biti diskvalificiran. Ovo vrijedi za sve igre , osim ako organizator igre postavi drugačije pravilo u postu sa objavljenim zadatkom igre.
    Organizacije igara – organizirati igru može svaki član koji ima više od 25 postova, no prije nego postavi pravila igre morati će se obratiti administratoru za odobrenje.

    5. Nove teme – prije nego otvorite novu temu, dobro pogledajte postoji li već nešto slično. Takvo pravilo bitno je zbog preglednosti I snalaženja na forumu. Ako imate fotografije svojih kolekcija nemojte napisati naslov posta “Moja Kolekcija”, dajte joj neki kreativniji naziv ili samo dodajte svoj nick uz naziv posta, npr. Moja kolekcija – nick ili Moja Kolekcija by nick...
    Kad postavljamo naslov posta bilo bi lijepo, čisto iz estetskih razloga staviti pocetno slovo svake riječi velikim slovom; npr. Moja Kolekcija"

    6. Predstavljanje - Svaki član dužan je napisati nekoliko riječi o sebi. Odakle dolazi, koliko ima godina i sto voli sakupljati itd. Oni članovi koji se duže vrijeme ne predstave ili ne budu aktivni biti će uklonjeni s foruma.

    administrator nono, moderator sonjecka


     
    nonoDate: Tuesday, 2011-03-22, 1:31 PM | Message # 2
    Lieutenant general
    Group: Admin
    Messages: 1573
    Reputation: 24
    Status: Offline
    prijedloge ideje u drugi topic prosim

     
    sonjeckaDate: Saturday, 2011-04-16, 9:12 PM | Message # 3
    Colonel general
    Group: Admin
    Messages: 8608
    Reputation: 50
    Status: Offline
    update: dio 5. pravila i novo 6. pravilo.



    sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
    http://toystory.blog.hr/
     
    Forum » Brbljaonica » Pravila foruma » Pravila foruma
    • Page 1 of 1
    • 1
    Search:

    Copyright MyCorp © 2024