Za pocetak, ovo su kocke koje sam dobio od sonjecke
Ima ih jos, ovo je samo sto sam trenutno koristio. I ove dve zatvorene kutije su kocke i jos dve nisu na slici :) Ispricavam se na losim slikama od kojih je pola totalni shit. Najme, usred foto-sessiona mi je riknul foto aparat pa sam nastavil s mobitelom
A ovo su roboti:
Prvi robot zove se bacvenko. Tako inace zovemo jednu bacvicu koju nosim medju kockicama i koristimo uz zetone kad nemamo pri ruci figurice dok igramo dnd
Malo je nestabilan na 2 kotaca, al je vrlo brz i puca lasere iz oka
Iduci se zobe i3d3, zaboravih zasto osim sto ima ono r2 tjelo s hrelica
On je dosta veci od covjeka. Ima samostrel na vrhu i kuku za spasavanje utapajucih robota i/ili ljudi
Iduci je transformo, najgori transformer kojeg ste ikad vidili. Ovak izgleda kad stoji i razgovara se s vama
A ovak kad se prevrne da brze vozi
Ovo je migit:
On je biomorph, najbolja kopija covjeka kojeg su roboti ikad izgradili. Nije bas dobar. Malo je nizak i uopce ne lici na covjeka, al ima laserski samostrel pa mu se to niko ne usudi rec
Hangor, robot-vjesalica
Zna 30 razlicitih nacina da vas ubije, ali samo jedan da objesite kaput na njega. Ima satelitsku vezu i laserski samostrel.
Jedini od robota koji je nepomican tako da uglavnom stoji na mjestu i djeli mudre savjete iz prikrajka
Added (2011-02-17, 1:10 Am)
---------------------------------------------
Rotor! Hm, zvucalo je bolje kad sam mu davao ime. Najme, imena sam davao sad maloprije dok sam mjenjao imena fajlova
On moze letit i lebdit u mjesto. Gornji i donji.. . rotor... da, glupo je ime. No da, oba rotora se vrte cime sam potrosio 66% rotirajucih djelova, bar kolko sam dosad naso, kocaka je rpe a ja sam zgubljen
Planor. Tu sam vec ozbiljno ostajo bez ideja za davat imena, ko sto vidite
A ni sam robot nije nesto. Zel sam neki nerastavljeni rep aviona i malo ga modificiro da napravim leteceg robota
Gurko! Ne zove se tak zbog shtrumpfa neg zato jer dobro gura
Unutra se bas ne vidi, al zapravo je to kamioncic kojim upravlja integrirani mali robot
Frogsat
Mali satelitski prijemnik koji vozi jako brzo za slucaj da vam hitno treba satelicka da gledate pro7 pa nazovete njega da odma dodje
I ovo na kraju nije robot neg futuristicka kocija:
Velicina je savrsena da unutra taman stane bacvenko
to je to zasad