Enchantress kolekcija i radovi
|
|
nano | Date: Friday, 2012-03-23, 9:22 AM | Message # 16 |
Pisača mašina
Group: Users
Status: Offline
| meni je ovaj tvoj hobi tako lijep da cijelo vrijeme razmišlja imam li doma išta što bi ti moglo biti zgodno za tvoju kolekciju.
Čega god se sjetiš, napiši, pa mošta nešto uspijem naći
|
|
| |
Enchantress | Date: Friday, 2012-03-23, 10:51 AM | Message # 17 |
Novajlija
| Quote (Dread_lock) al na ovoj 1. slici mi je favorit ovaj paravan od slame (kako se to već zove) i ove čaše
Hvala! Paravan je od bambusa ručno obojan, i ima tako male pante (ne znam koja je književna riječ) tako da se može i sklopiti. I meni je jedan od dražih primjeraka.
|
|
| |
nono | Date: Friday, 2012-03-23, 10:53 AM | Message # 18 |
Lieutenant general
Group: Admin
| pant je pant sada se ni ja ne mogu sjetiti kniževne rijeci za njega, jesi probala kaj raditi sama od namještaja i slično, ipak je to ok mjerilo 1:6
|
|
| |
Enchantress | Date: Friday, 2012-03-23, 11:17 AM | Message # 19 |
Novajlija
| Quote (nano) meni je ovaj tvoj hobi tako lijep da cijelo vrijeme razmišlja imam li doma išta što bi ti moglo biti zgodno za tvoju kolekciju.
Lijepo od tebe. Ako nešto pronađeš super... No kod ove kolekcije je dobro (ili loše ) što nemam neke određene stvari koje tražim, nego kad na nešto naletim, da mi mjerilom odgovara, kupim si (ako je razumna cijena).Added (2012-03-23, 10:59 AM) ---------------------------------------------
Quote (nono) jesi probala kaj raditi sama od namještaja i slično, ipak je to ok mjerilo 1:6
Jesam. Budem stavila slike kad ih pronađem Added (2012-03-23, 11:17 AM) --------------------------------------------- Evo od letvica, ljepila za drvo i spužve napravljen krevet. Ako će nekome trebati mjere javite se
Uploaded with ImageShack.us
|
|
| |
nono | Date: Friday, 2012-03-23, 11:20 AM | Message # 20 |
Lieutenant general
|
|
|
| |
iFranko | Date: Friday, 2012-03-23, 11:23 AM | Message # 21 |
Novajlija
| Krevet je super
Ovo sam ja http://www.vintagelifestyle.com.hr/
|
|
| |
nano | Date: Friday, 2012-03-23, 11:29 AM | Message # 22 |
Pisača mašina
| bravo.
ma nisam mislil da točno određeni komad nego da nam daš tips and triks što da gledamo. Do sada si rekla suveniri, privjesci za ključeve i mobitel. To je ono kaj ne znam kaj bih gledala. Ja sam po prirodi hrčak i čuvam sve živo, dok me uhvati "šiza" pa pobacam i ono kaj nisam trebala baciti
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2012-03-23, 11:47 AM | Message # 23 |
Colonel general
| odlicne su mi mini stvarcice na prvoj slici, a imas i mini munčića a krevet je isto odlican! morat cu jednom otic u vikendicu da poslikam namjestaj koji mi je tata izradio, nakon sot je izradio barbie namjestaj poceo se baviti izdradom pravog namjestaja
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
Dread_lock | Date: Friday, 2012-03-23, 11:55 AM | Message # 24 |
Colonel general
Group: Moderators
| super je krevet!! Bravo!
|
|
| |