Ninja Kornjace - Playmates Toys
|
|
sonjecka | Date: Sunday, 2011-12-11, 6:12 PM | Message # 121 |
Colonel general
Group: Admin
Status: Offline
| AAAAAAAAAAAAAAAAAAA preeedobroooooo!!! hvalaaa ,ne vjerujem da si ih uspio naci!
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
CoolTables | Date: Sunday, 2011-12-11, 7:25 PM | Message # 122 |
Pisača mašina
Group: VIP
| Našo sve 4 u odličnom stanju pa pomislih, znam nekog tko bi to htio Smatraj to Božičnim poklonom
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2011-12-11, 7:34 PM | Message # 123 |
Colonel general
| ajmeee,koji bozic, kornjace,pasici...Hvalaaa!!! jedva cekam da se vidimo za tjedan dana
|
|
| |
CoolTables | Date: Sunday, 2011-12-11, 7:41 PM | Message # 124 |
Pisača mašina
| I ja isto Jeste našli što za mene danas na buvljaku? Ja danas slabo iako je bilo masu toga ali nisam uzimo skoro ništa,prošli tjedan je bilo više toga za mene
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2011-12-11, 7:47 PM | Message # 125 |
Colonel general
| danas je bas bilo slabo, sve neke sitnice nista konkretno, nismo bili na onaj drugi buvljak van grada jer nam je malo bilo nezgodno zbog bolesne pasice,a i ja sam bila u komi jer sam spavala smao tri sata. U gradu nema transformersa jer vecinom babe prodaju neke oldskul igracke. Lik koji je imao prije neke dijelove nista od tog nije danas donio nego samo bozicne ukrase. Vec bi ti ja javila da je sto bilo
|
|
| |
BegUltra | Date: Wednesday, 2011-12-14, 2:36 AM | Message # 126 |
Pisača mašina
Group: Users
| Evo sta ja imam od Kornjaca :
Ovo su moji kinezi Nikakav kvalitet, ali neka stoje na polici...
Moj cilj su glavni likovi u vintage varijanti, nemam novca za sve posto su mi druge figure prioritet, ali 10-11 glavnih cu sigurno aBd nabaviti:
Splinter je reissue vintage figure, nov je i kompletan, a Nindza Stopalo je original iz 80tih, hvala Cool Tablesu
Jednom cu imati i sve 4 Kornjace, Sjekaca, Rokstedija i Bobopa, kao i Ejpril... mozda i Kranga A ove koje sam nabrojao cu naci, necu stati dok ih ne nadjem
K A V A B U N G A
|
|
| |
sonjecka | Date: Wednesday, 2011-12-14, 10:36 AM | Message # 127 |
Colonel general
| aa super su vintage kornjace Al ovi kinezi su mi zakon! splinter pogotovo,hehe jos ih nisam nigdje vidjela!
|
|
| |
BegUltra | Date: Wednesday, 2011-12-14, 1:04 PM | Message # 128 |
Pisača mašina
| Hehe to je imalo kod nas svugdje da se kupi, kostali su 4 eura komplet svi Ako nekad naletim, mogu da ti ih kupim ako hoces
K A V A B U N G A
|
|
| |
Skuby | Date: Wednesday, 2011-12-14, 3:34 PM | Message # 129 |
Brzoprsti
| kinezi su zakon
|
|
| |
sonjecka | Date: Thursday, 2011-12-15, 0:33 AM | Message # 130 |
Colonel general
| Quote (BegUltra) Ako nekad naletim, mogu da ti ih kupim ako hoces
hehe ma hvala ti ,al ne treba ne znam gdje cu vise s njima,pune tri kutije, iako ce za koju godinu kinezi mozda bit IN tj. tesko nabavljivo medju kolekcionarima
|
|
| |
ijaowoo | Date: Saturday, 2011-12-17, 11:22 AM | Message # 131 |
Pisača mašina
| ja sam kao mali imao samo gospodara pacova i baxter stokmana. to su mi bile omiljene igracke a i omiljeni negativci. voleo bih kad bih mogao da ih opet nabavim
za sada cu se zadovoljiti ovom mini serijom (6cm ili 2" ili manje-od-upaljaca figurice, bas kakve volim). vidim da je sonja postavila slike nindza stopala i jos nekih koje ne znam, a saznao sam da pored kornjaca i splintera koje imam, postoje samo jos sreder i ejpril o nil kojih nema na lageru po pancevu i beogradu. da li ih ima kod vas i dalje? ja bih ih kupio
evo mojih kornjaca sa splinterom btw. ovaj splinter je najbolji splinter na celom svetu
|
|
| |
CoolTables | Date: Saturday, 2011-12-17, 11:46 AM | Message # 132 |
Pisača mašina
| Koliko ja znam nema nigdje kod nas za kupit više te serije. Ja imam iste te figure samo velike,a kupio uh na buvljaku,viđao sam malog Sekača i Stopalo,ali ne i April Možda sonjecka zna gdje nabavit
|
|
| |
ijaowoo | Date: Saturday, 2011-12-17, 11:50 AM | Message # 133 |
Pisača mašina
| e video sam ih u ovoj temi, mislim bukvalno su isti kao ovi mali, samo mi nije jasno sto se ona jedna kornjaca (ne mogu da se setim koja je u pitanju) bas razlikuje po boji od drugih??
i da, svaka cast na nabavci
|
|
| |
CoolTables | Date: Saturday, 2011-12-17, 11:55 AM | Message # 134 |
Pisača mašina
| Raph je dosta drukčije boje od ostalih iako je svaka kornjača druge boje,ne vidi se najbolje na slici, I u svim prijašnjim serijama je svaka kornjača druge boje
|
|
| |
ijaowoo | Date: Saturday, 2011-12-17, 12:06 PM | Message # 135 |
Pisača mašina
| ne, naravno, svaka je drugacija, al ova se bas razlikuje i samim tim odskace od ostalih. al nema veze, kornjaca je kornjaca, voli se i postuje kakva god da je
|
|
| |