Thundercats
|
|
boyanm | Date: Sunday, 2011-12-25, 4:23 PM | Message # 1 |
 Pisača mašina
Group: Users
Status: Offline
| Nisam video da postoji tema koja se tice ovih fantasticnih figura koje je pratila i istoimena crtana serija, pa evo da zapocnem... Sve tri figure smo brat i ja dobili iz USA od rodjaka krajem 80-ih. Pored slike figure iz moje kolekcije, postavio sam i slike originalnog pakovanja koje sam nasao na netu:
MUMM-RA
Ova figura mi je jedna od najdrazih koje sam ikada imao. Veca je od ostalih iz serije, na ledjima ima polugicu koja mu omogucava da mase rukama, a na ledjima se nalazi mesto gde kada se prisloni baterija koja se stavlja u crveni plasticni kontejnercic (koji sam nazalost izgleda izgubio, zato ga i ne vidite na slici) Mum-ri zasvetle oci. Crna traka oko struka je obicna gumica za tegle, jer figura ima tendenciju da se spontano raspadne (od previse igranja kad sam bio klinac :-) )
 Added (2011-12-25, 4:23 PM) --------------------------------------------- Evo i druga dva:
Jackalman
Monkian

|
|
| |
Skuby | Date: Sunday, 2011-12-25, 5:11 PM | Message # 2 |
 Brzoprsti
| kako dobre figure
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2011-12-25, 5:16 PM | Message # 3 |
 Colonel general
Group: Admin
| stvarno su genijalne figure, ja nazalost nisam gledala taj crtic,al se sjecam da sam dolazila u iskusenje da u jednoj striparni u zg kupim cijeli set nekih novijih figura jer su bile uzasno jeftine,a suepr su izgledale. covjece sto ja volim ove starinske ekšn fičrse
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
oldtimer | Date: Sunday, 2011-12-25, 6:36 PM | Message # 4 |
 Colonel general
Group: VIP
| Quote (boyanm) kada se prisloni baterija ... Mum-ri zasvetle oci vaaauu, na ovaj izraz lica to mora da je dobar efekt
|
|
| |
BornThisWay | Date: Monday, 2011-12-26, 3:32 PM | Message # 5 |
 Colonel general
| Super su figure,i crtić mi je bio zabavan
|
|
| |
boyanm | Date: Saturday, 2012-01-14, 8:53 PM | Message # 6 |
 Pisača mašina
| Nadjoh i Blue demona:
A evo i Mumm-ra - ove baterije, nazalost procurila iznutra
|
|
| |
ijaowoo | Date: Saturday, 2012-01-14, 9:35 PM | Message # 7 |
 Pisača mašina
| woooow. moj mumm-ra nema ni bodez ni ovu periku pa smesno izgleda tako "golisava", al zato uzimam i ovu dvojicu za male pare
|
|
| |
BornThisWay | Date: Sunday, 2012-01-15, 3:31 PM | Message # 8 |
 Colonel general
| Kako je super Blue demon
|
|
| |
divljasvinja | Date: Monday, 2012-01-16, 12:15 PM | Message # 9 |
 Pisača mašina
| NAJS!!!!!
Quote (sonjecka) u iskusenje da u jednoj striparni u zg kupim cijeli set nekih novijih figura jer su bile uzasno jeftine,a suepr su izgledale
Ovajjjj, u kojoj striparni i kad to.....? (moze i u PM ako se ne smije reklamirati )
divljasvinja on deviantART Sve moje kolekcije
|
|
| |
ijaowoo | Date: Monday, 2012-01-16, 12:49 PM | Message # 10 |
 Pisača mašina
| voleo bih i ja da se domognem tih novih jer je crtani genijalan! ako znas kako i koliko to kosta, javljaj
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2012-01-16, 6:47 PM | Message # 11 |
 Colonel general
Group: Admin
| bilo ih je prije nekoliko godina u velikom paku duguljastom,figure visoke oko 10 cm, kostalo tipa 100kn, strip knjizara libellus. e sad da me ubijes jesu li to bili thundercats ili wildcats ne mogu se sjetit
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |