Tombola
|
|
oldtimer | Date: Friday, 2011-06-24, 11:32 AM | Message # 1 |
Colonel general
Group: VIP
Status: Offline
| tombola iz pedesetih, u kutiji se vide kartončići za poklapanje brojeva na listićima koje je moj stari izrezao iz kartona, ne znam jesu li i postojali u originalu (valjda su mislili da ćemo šarat brojeve pa bacat listiće? bedasto
lijepi drveni brojevi za izvlačenje, originalno je bila lanena vrećica ali se raspala s vremenom od upotrebe
|
|
| |
Watashiii | Date: Friday, 2011-06-24, 12:10 PM | Message # 2 |
dežurni RPG & DnD radoholićar
Group: Moderators
| Aa, tombola mi je (ko i jamb) oduvjek bila malo glupa jer ne zahtjeva nikakvu sposobnost nego je iskljucivo na srecu, al sad gad vidim ovo, odma mi se to igra
LagCity Network
|
|
| |
oldtimer | Date: Friday, 2011-06-24, 12:15 PM | Message # 3 |
Colonel general
| Quote (Watashiii) tombola mi je (ko i jamb) oduvjek bila malo glupa jer ne zahtjeva nikakvu sposobnost tombola se igra isključivo sa 5 i više igrača, jako dobro za obiteljska okupljanja jer mogu igrati i dosta mala djeca, zahtijeva glupiranje i smiješne komentare
ova se ne bu više nikad igrala jer ide u arhivu, igrat se mogu kineska plastična sranja ako ima
|
|
| |
Dread_lock | Date: Friday, 2011-06-24, 1:28 PM | Message # 4 |
Colonel general
| Imam i ja ovakvu tombolu, s istim katelama. Samo to za pokrivanje brojeva.... ne mogu se sjetit s čim smo mi pokrivali, sve mi se čini sa kovanicama...
|
|
| |
oldtimer | Date: Friday, 2011-06-24, 2:24 PM | Message # 5 |
Colonel general
| Quote (Dread_lock) ne mogu se sjetit s čim smo mi pokrivali znači ipak u originalu nije bilo ničega za pokrivanje
|
|
| |
amidala | Date: Friday, 2011-06-24, 4:19 PM | Message # 6 |
Colonel general
| ajme i ja sam imala tombolu drvenu,ovi okrugli brojevi su bili isti ovakvi, sićam se još platnene kesice bež boje iz koje su se izvlačili evo mama kaže da je naša bila ista ovakva
|
|
| |
oldtimer | Date: Friday, 2011-06-24, 4:23 PM | Message # 7 |
Colonel general
| Quote (amidala) kesice bež boje iz koje su se izvlačili da, žao mi je da je nema, bila je onako fina mekana ali jako tanka pa se valjda raspala
|
|
| |
amidala | Date: Saturday, 2011-06-25, 3:15 PM | Message # 8 |
Colonel general
| da istina
|
|
| |