Vas Prostor Za Kolekcije
|
|
nono | Date: Monday, 2011-12-12, 10:47 AM | Message # 136 |
Lieutenant general
Group: Admin
Status: Offline
| au one staklene trebalo još vakumirati da unutra nema zraka i miran si.
A sortiranje i gledanje di šta paše
|
|
| |
Watashiii | Date: Monday, 2011-12-12, 11:12 AM | Message # 137 |
dežurni RPG & DnD radoholićar
Group: Moderators
| Aa bubbles iz powerpuff girls
LagCity Network
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2011-12-12, 1:16 PM | Message # 138 |
Colonel general
| fino smo pospremili samo figure iz McD u jednu vrecu, onda gumene figure od disneyja u drugu, u trecu raznovrsne figure i tako...prosao dan
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
amidala | Date: Monday, 2011-12-12, 8:21 PM | Message # 139 |
Colonel general
|
|
|
| |
sonjecka | Date: Wednesday, 2012-03-28, 11:48 PM | Message # 140 |
Colonel general
| dakle,trenutno mi soba ne izgleda nimalo minimalisticki (za cim ,suludo,al istinito, čeznem) Smisljam nacin da se oslobodim tolikog sarenila,al trebat ce se puno ulozit jos novaca da kupim tone velikih plasticnih kutija u koje mogu fino poslozit sve figure da ne budu ovako razbacane po sobi. nervira me sto su mi knjige,slikovnice i stripovi u ovom ormaru slozeni u tri reda,a i mrzim boju sumornu ovog ormara, no i tako ovu prostoriju drzim kao privremeno skladiste sve dok jednog dana ne uredim jedan sobicak kao mali muzejcic za uzivanciju. sve je manje mjesta za lego kutije
knjige izgledaju ko seljačija, treba smislit neku preglednost
actionmanovi potrpani do vrha ove velike kutije,a u drugoj su raznolike action figure
i stripovi su zakrceni zbog figura,to ni dobro!
ovo mi je najkriticniji dio sobe,playmobil kuce i kinderi su u ormaricu kraj prozora,tako da je prohodnost jedva,jedva. kofer je pun igracaka sestrinih,uvalila mi ga u sobu.
i konzole su nepregledne postale
moram se oslobodit i ovih pustih obicnih "dalmacijavino" kutijetina koje su ruzne
lego jos kako-tako uredno izgleda,ono plavo na podu je jos uvijek hrpetina kocki koje cekaju od pretproslog bozica da se sortiraju.
grozni kič kutak, nadam se trenutni gdje stavljam najdraze vintage gumene figure ko sto su snorkiji..
onaj dan kad sam satima pospremala sam odlucila i rastavit dosta setova da ne kupe vise prasinu po policama, uuuuf tko ce to sve sortirat, dok sortiram i pospremim vise nemam zelju slagat,hehehe
|
|
| |
oldtimer | Date: Wednesday, 2012-03-28, 11:55 PM | Message # 141 |
Colonel general
Group: VIP
| vau koliko svega
|
|
| |
Dread_lock | Date: Thursday, 2012-03-29, 0:00 AM | Message # 142 |
Colonel general
| oči mi ispadoše!
|
|
| |
BornThisWay | Date: Thursday, 2012-03-29, 0:16 AM | Message # 143 |
Colonel general
| Ovo je predivno,blaženi kaos Quote (sonjecka) jedan sobicak Bolje rečeno još jedan stan Baš i ja gledam te ogromne plastične kutije po trgovinama al mi je žao dat 100kn za kutiju,radije ću nakupovat još životinja i trpat ih u ružne kutijetine
|
|
| |
sonjecka | Date: Thursday, 2012-03-29, 0:19 AM | Message # 144 |
Colonel general
| da zeznuto je to,zaot ti ja cekam kaufland svako malo stavi neke akcije za najvece kutije s kotacima,tipa 40 kn, onda one kutije za lego velike sam placala u kineskom ducanu po 29 kn sto je ok. Tako da svako pola godine zrtvujem 200-njak kn i kupim kutija pa sam mirna. sad mi vec ponestaje. Najbolje bi se bilo rijesit ormara i sve kutije poslozit jednu na drugu :d
uh,moram slikat i u ovom stanu kako i gdje drzim kornjace i zivotinje
|
|
| |
BornThisWay | Date: Thursday, 2012-03-29, 0:28 AM | Message # 145 |
Colonel general
| Kaže mi dečko:'Pa kud ćeš ti s tolikim igračkama?'Sad ću mu ove slike pokazat pa će bit mira
|
|
| |
sonjecka | Date: Thursday, 2012-03-29, 0:31 AM | Message # 146 |
Colonel general
| ja sam svog zarazila pa se svadjamo jer on svoje kolekcije sve zeli na police,a meni je dosta razbjienih čelenki o police:D
|
|
| |
BornThisWay | Date: Thursday, 2012-03-29, 0:36 AM | Message # 147 |
Colonel general
| Mene samo strah da mi po noći ne padne klimavi T-rex sa police Neri u zube pa ga svaku večer stavim u ležeću pozu
|
|
| |
sonjecka | Date: Thursday, 2012-03-29, 0:54 AM | Message # 148 |
Colonel general
| mene nije strah Lile jer je kao stvorena za kolekcionara ne dira nista sto joj se ne stavi u usta,a nakon topline se cak vise ne zeli igrati sa svojim medom. Tako da nema straha za t-rexa,jedino ja imam strah jer mi je jednom izbio slijepoočnicu kad je pao na mene usred noci.
|
|
| |
BornThisWay | Date: Thursday, 2012-03-29, 11:33 AM | Message # 149 |
Colonel general
| Quote (sonjecka) ,jedino ja imam strah jer mi je jednom izbio slijepoočnicu kad je pao na mene usred noci. Dobro to su već opasne ozljede od tih teških figura Baš sam gledala jučer neke slike Papo dinosaura stvarno su najljepši,jedino mi je bez veze što su im usta pomična pa se baš vide oni 'šavovi'
|
|
| |
oldtimer | Date: Thursday, 2012-03-29, 11:50 AM | Message # 150 |
Colonel general
| Quote (sonjecka) t-rex ... mi je jednom izbio slijepoočnicu pa nemre protiv svoje prirode
|
|
| |