Neobavezno Cavrljanje / Offtopic ( PART 2)
|
|
papataz | Date: Sunday, 2012-01-29, 0:53 AM | Message # 196 |
Brzoprsti
Group: Moderators
Status: Offline
|
I jos jedna s X- ovim gusterom i Star Wars kartama ispod stola (zaokruzeno)
|
|
| |
CoolTables | Date: Sunday, 2012-01-29, 0:58 AM | Message # 197 |
Pisača mašina
Group: VIP
| Strašan popis,čestitam na nabavci hrpe igrački, Taz jel bilo šta još od Transformersa?
|
|
| |
papataz | Date: Sunday, 2012-01-29, 1:02 AM | Message # 198 |
Brzoprsti
| Hvala! Bio je Buzer sa Dtraca prodavao neke HftD figure i Klasike jos u pakovanju, ali nista starije - i nista jeftino...
|
|
| |
CoolTables | Date: Sunday, 2012-01-29, 1:06 AM | Message # 199 |
Pisača mašina
| I to je nešto Meni bi trebala hrpa dijelova za TRF-e,a ne isplati se baš naručivat preko ebay-a. Nađem toga dosta na buvljaku ali skoro nikad za skompletirat figuru.
|
|
| |
papataz | Date: Sunday, 2012-01-29, 1:08 AM | Message # 200 |
Brzoprsti
| Pa imam ja kamaru laznjaka iz Unikron triologije, da li bi njih mogao za nesto da iskoristis?
|
|
| |
CoolTables | Date: Sunday, 2012-01-29, 1:15 AM | Message # 201 |
Pisača mašina
| Ta trilogija mi nije jako napeta za moju osobnu kolekciju,ali pošto popravljam figure možda dobro dođe,budem vidio šta točno trebam pa javim.Kako je kod vas s buvljacima,znam za onaj u BG da je ogroman,a jel se nađe šta.?
|
|
| |
papataz | Date: Sunday, 2012-01-29, 1:19 AM | Message # 202 |
Brzoprsti
| Ja kod mene u Valjevu nisam NIJEDNOG TFsa video za sve ove godine, a nalazio sam Masterse, Rendzere, Kornjace, Action Manove i da ne pominjem... A za sve vreme studiranja u BGu sam video samo JEDNOG original TFsa na buvljaku... izgleda da ih nije ni bilo toliko mnogo originala, i da ih je jako malo i prezivelo.
|
|
| |
CoolTables | Date: Sunday, 2012-01-29, 1:33 AM | Message # 203 |
Pisača mašina
| Nebi vjerovo šta sam ja sve ovdje našo i za koje pare Prošli tjedan G1 Snarl,naljepnice odlične i kompletne,falilo jedno zadnje stopalo (imo doma još jednog strganog također s buvljaka) i rastavio oba i pokupio bolje dijelove i skompletiro figuru cijena 5 kn ( manje od eura) Evo još par stvari s buvljaka-G2 Megatron 4 eura,fali mali gun i poklopac za baterije -G1 Victory Gallaxy Shuttle 1987.,1 euro,fale krila i gun -G1 Hook,3 komada,svaki po euro,od tri skompletiro dva -Takara Classics Ultra Magnus,fale gun-ovi,1 euro -puna kutija filmskih,fali hrpa dijelova -Animated Supreme Optimus Prime,fali sjekira i rotaciska svijetla,1,5 eura Uopće mi nije jasno otkud neke figure na buvljaku u po mrtvog ZG
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2012-01-29, 1:56 AM | Message # 204 |
Colonel general
Group: Admin
| papataz - haha odlicni su kadrovi pogotovo ovi u kojem se note vide,daju neku čar i zvuk slici Dr.Ock je genijalan stilizacijom,woow najbolji koji sam ja vidila.Stari Beast i darth vader nemam rijeci. Odlican izbor. Legici mmmm. Guster je zakon. Prosli tjedan sam nasla dr.X od tog gustera na buvljaku,nadjem li opet kojeg duplog znam kom ga spremam
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
BornThisWay | Date: Sunday, 2012-01-29, 2:23 AM | Message # 205 |
Colonel general
| Ljudi svaka čast na ulovu Baš lijepo opisano stanje manijakalnog ponašanja na buvljacima
|
|
| |
papataz | Date: Sunday, 2012-01-29, 2:40 AM | Message # 206 |
Brzoprsti
| Quote (sonjecka) Dr.Ock je genijalan stilizacijom,woow najbolji koji sam ja vidila
Pogledaj i crtac, kod vas je isao sinhronizovano http://www.youtube.com/watch?v=65hfBFWHqTA
Najbolje odradjene karakterizacije likova, OK crtez i - naravno - otkazan crtac posle jedne i po sezone. Ko imalo voli Spajdermena, iskreno mu preporucujem crtac.
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2012-01-29, 2:48 AM | Message # 207 |
Colonel general
Group: Admin
| stvarno super izgleda. mi imamo iz te serije venoma
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
papataz | Date: Sunday, 2012-01-29, 2:54 AM | Message # 208 |
Brzoprsti
| VENOM!!!
a taman sam pomislio da imamo sve!
Imamo Spajdija sa Piterovom glavom, Zip- line Spajdija, Rajna, Elektra i sad ovu ekipu od danas.
Nista, idem da trazim Venoma po aukcijama....
|
|
| |
amidala | Date: Sunday, 2012-01-29, 10:22 AM | Message # 209 |
Colonel general
| ni ja nebi sila na kavu prvo igračke pa onda hrana i piće
|
|
| |
Skuby | Date: Sunday, 2012-01-29, 11:19 AM | Message # 210 |