Što ste novo kupili Vol.3
|
|
Skuby | Date: Thursday, 2012-01-12, 2:09 PM | Message # 31 |
Brzoprsti
Group: Users
Status: Offline
| Odlična je baterija
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2012-01-13, 1:39 PM | Message # 32 |
Colonel general
Group: Admin
| papataz - odlicni mali setici. ovako u vrecicama su kao kolekcionarski vrijedni,ali najvrijednije je da se dijete poigra s njima.
watashi - lampa je zakooon,al gogos sa emo kosicom,heheh
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
amidala | Date: Sunday, 2012-01-15, 10:51 AM | Message # 33 |
Colonel general
Group: Moderators
| bila na buvljaku kupila: - dva mehanotehnika telefona za 20kn - nešto kinder figura - slikovnicu mali leteci medvidi - dva trola koji su toliko grozni da sam ih morala kupit slike stižu
|
|
| |
papataz | Date: Sunday, 2012-01-15, 1:16 PM | Message # 34 |
Brzoprsti
| Quote (sonjecka) papataz - odlicni mali setici. ovako u vrecicama su kao kolekcionarski vrijedni,ali najvrijednije je da se dijete poigra s njima.
Ma da, posle sam otisao na eBay i video da se krecu i oko 25 dolara komad, ali - da si videla taj sok kad je shvatio da je paket za NJEGA (a ne za mene kako je obicno slucaj ) i jos kad je video sta je unutra.... zaista neprocenjivo.
PS Jesi videla poruku na FBu?
|
|
| |
Dread_lock | Date: Sunday, 2012-01-15, 3:13 PM | Message # 35 |
Colonel general
| ja sam bila na buvljaku, kupila sam par kinder figurica za 5 kn, ali neke rjeđe serije (miki mouse iz '89) odlično sam prošla!
Quote (amidala) - slikovnicu mali leteci medvidi joj kako mi je žao što je ja nisam našla, da je dodam uz onu jednu koju imam
|
|
| |
amidala | Date: Sunday, 2012-01-15, 3:27 PM | Message # 36 |
Colonel general
| - zaboravih spomenit limenu kutiju scooby d.
|
|
| |
Watashiii | Date: Sunday, 2012-01-15, 3:52 PM | Message # 37 |
dežurni RPG & DnD radoholićar
| Quote (BornThisWay) Gogosi su baš simpa
To je neko novo izdanje. Bar tak pise na vrecici. Nije da bi znao ak su me zeznuli
LagCity Network
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2012-01-15, 9:36 PM | Message # 38 |
Colonel general
| Quote (papataz) PS Jesi videla poruku na FBu?
hahahhaa jesam,jesam, malo kasnim s gledanjem neta,al vracam se pomalo u ritam Znaci SW su sad totalno IN u tvojoj kuci
Quote (Watashiii) To je neko novo izdanje. aaa da to je serija 2 dosla. kao sto su i benazi sad vec na 3-ci
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2012-01-22, 12:27 PM | Message # 39 |
Colonel general
| nakon 4 tjedna napokon bila do naseg buvljaka. Problem je sto sam se kasnije probudila, špika je odustao od ideje da ide,a ja zgrabila Lilu i put pod noge pola sata pjesacenja. Ulov je bio dosad najbolji mozda u povijesti buvljaka na pazaru Jest da sam oduzela novce iz pretinca " ne dirat, novci za hranu!" al moralo se, da nisam grizla bi se i pocupala kosu, nema toliko igracaka,al ima neceg drugog Lila i ja opet natrag pola sata pjesacenja tako da sam ubila vlastitog psa hodanjem i evo je prvi put lezi u komi i ne mrda iz kreveta,hahahahah Uskoro slike.
|
|
| |
amidala | Date: Sunday, 2012-01-22, 4:03 PM | Message # 40 |
Colonel general
| meni je buvljak bio u znaku društvenih igara Kupiila kolo sreće, Magazin 6 igara - nisam dobila svih 6 al sam dobila nekakvo čovjece + neku flinstones igru našla sam još dva telefona mehanotehnike i dvi slikovnice sad idem usisat pa stižu slike
|
|
| |
Skuby | Date: Sunday, 2012-01-22, 5:34 PM | Message # 41 |
Brzoprsti
Group: Users
| Dobar ulov Amidala u nas se pojavilo kao neki buvljak knjiga stripova i nekakvih starih ukrasa i nakita. Jedne subote ću poć pa vidjeti što je to pa možda počnu i igračke prodavati tako da se napokon odužim nekim članovima foruma jer od njih stalno dobivam poklone,a ja nemam što vratiti više za zamjenu.Eto držim fige pa ćemo vidjeti
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2012-01-22, 5:36 PM | Message # 42 |
Colonel general
| ee vidila sma i ja jednu kvalitetnu tombolu,al sam bila ostala bez kinte,a i tko zna kako je ocuvana. Bas me zanima kakve su drustvene igre,pogotovo flintstones.
hahah jos dva telefona, bome moci ces uskoro otvorit ono kad zvijezde zovu za dobrotvorne svrhe
|
|
| |
amidala | Date: Sunday, 2012-01-22, 6:29 PM | Message # 43 |
Colonel general
| ahaha,ma sad ćemo se svi mi lipo povezat,za svakoga u splitu po jedan telefon vidila sam i ja tu lipu tombolu al već imam dvi,a ona kutija je ogrooomnaaaa tribala si zamolit covika da pogledaš,tako sam i ja kod njega kolo sreće proucavala
scuby,držim fige!
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2012-01-22, 6:38 PM | Message # 44 |
Colonel general
| ma nema veze,nije mi se nekako dalo jer me taj zna upilit. Tombulu cemo kupit kad odemo u pemziju
|
|
| |
amidala | Date: Sunday, 2012-01-29, 10:51 AM | Message # 45 |
Colonel general
| danas samo par kindersa kupila i još jedne bajke u slici
|
|
| |