jel vrijeme da se pokrate neki threadovi?
|
|
Dread_lock | Date: Monday, 2011-06-06, 11:04 AM | Message # 16 |
Colonel general
Group: Moderators
Status: Offline
| meni je super šta je po temama poredano. A, po meni, Brbljaonica i Čavrljanja nisu toliko slični da ih se spaja u jedan.
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2011-06-06, 11:12 AM | Message # 17 |
Colonel general
Group: Admin
| pa meni se cak i cini da bi se mogli brbljaonica i cavrljanje spojit, jer gore su nasa osobna predstavljanja, obracanje clanovima i sl. Cakulanje prolazi pod ono gdje nema igracaka,kolekcija, kao sto je to i u brbljaonici. A ostali podforumi su bas vezani za postavljanej slika,kolekcija.
znaci imamo tri radnje:
spajanje sve u jednu trznicu (koja se nalazi na podforumu dole gdje je cakulanje)? brisanje clanova s 0 postova i cakulanje prebaciti u brbljaonicu (a da se nista ne obrise prebacivanjem podforuma,nikad s ene zna s free forumom)
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
oldtimer | Date: Monday, 2011-06-06, 11:15 AM | Message # 18 |
Colonel general
Group: VIP
| a sve postove ''poklanjam'' po imenima stavit sticky u tržnicu
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2011-06-06, 11:21 AM | Message # 19 |
Colonel general
| mene malo nervira sto sticky uopce nema oznacenu boju kad je netko nesto novo napisao pa onda cak i nije pregledno. NO nije losa ideja. Cekamo nono da se dogovorimo.
|
|
| |
oldtimer | Date: Monday, 2011-06-06, 11:38 AM | Message # 20 |
Colonel general
| da, vidiš, kod stickyja se uopće ne vidi novi post
meni toliko i ne smeta jer čitam sve preko ''new messages'', forum listam samo kad tražim neke stare postove, ali definitivno je nezgodno što nisu označili
|
|
| |
nono | Date: Monday, 2011-06-06, 11:42 AM | Message # 21 |
Lieutenant general
| 10000x free su koma
Eto neda da se obrišu useri jel su oni automatski uNet regani korisnici, neda nam da se stiki i novi postovi u admon/mod/vip dijelu vide pod new messages ....
e da tržnice su tematski podjeljene jel se racunalo na veču aktivnost pa ko če u jednom čumezu tražiti neki strip,dvd ili slično
|
|
| |
oldtimer | Date: Monday, 2011-06-06, 11:47 AM | Message # 22 |
Colonel general
| Quote (nono) e da tržnice su tematski podjeljene jel se racunalo na veču aktivnost e da, da nas je nekoliko stotina bilo bi vrlo korisno imat podijeljeno
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2011-06-06, 11:52 AM | Message # 23 |
Colonel general
| ok,onda necemo dirati nista posto je free forum,da nam se opet nesto ne obrise. Zasad je ok pregledno posto nas nema previse. Malo sam promislila i bome bi bio cumez da se u sve trznice pomjesaju , pogotovo kad su u pitanju kinder figure i ostale sitnice koje moraju imati svoje podforume.
|
|
| |
nono | Date: Monday, 2011-06-06, 12:06 PM | Message # 24 |
Lieutenant general
| Probo ovo i ovak izgelda bolje
refiksi: [PRODAJEM] [KUPUJEM] [TRAŽIM] -e sada neko more tražiti tj. da mu neko pokloni dok se kupujem odnosi samo za lovu [POKLANJAM] [RAZMJENA]
... AKO KO IMA AKKVU IDEJU DA definiramo te prefikse za tržnicu, obavezno u naslovu da bude jasno o čems e radi MODERATORI SREDITE NASLOVE TOPICA U TRŽNICAMA.
Primjer http://igracke.ucoz.com/forum/25
|
|
| |
oldtimer | Date: Monday, 2011-06-06, 12:16 PM | Message # 25 |
Colonel general
| meni je u naslovu ''poklanjam i/ili razmjenjujem'' pa stavite samo [poklanjam] da bude jednostavnije i preglednije Added (2011-06-06, 12:16 PM) --------------------------------------------- predlažem ovako:
[POKLANJAM] oldtimer
a kad je konkretno u pitanju
[PRODAJEM] Deset deka veličanstvenosti
tak da je subject u naslovu (poklanjamo najčešće višekratno)
|
|
| |
amidala | Date: Monday, 2011-06-06, 9:57 PM | Message # 26 |
Colonel general
Group: Moderators
| ja sam za to da se brišu svi sa nula postova ostalo može ostat kako je,al ja se priklanjam vecini
|
|
| |
oldtimer | Date: Monday, 2011-06-06, 10:09 PM | Message # 27 |
Colonel general
| Quote (amidala) ja sam za to da se brišu svi sa nula postova ostalo može ostat kako je,al ja se priklanjam vecini pročitaj nonov post 6 postova iznad
|
|
| |