Najtraumaticniji Filmovi
|
|
ijaowoo | Date: Tuesday, 2012-01-03, 3:10 AM | Message # 16 |
Pisača mašina
Group: Users
Status: Offline
| Quote (papataz) momak koji igra Maksica
momak i dalje glumi. novi film, film prvenac, andrijane stojakovic, the box.
momak sa dugom kosom vezanom u rep.
|
|
| |
oldtimer | Date: Tuesday, 2012-01-03, 9:19 AM | Message # 17 |
Colonel general
Group: VIP
| zato se ni ne sjećam, to pada u onih nekoliko godina negledanja televizije
|
|
| |
sonjecka | Date: Tuesday, 2012-01-03, 12:35 PM | Message # 18 |
Colonel general
Group: Admin
| o,da, Jaws! nakon gledanja tog filma krenulo je klasicno bojanje dubine. Al nocima sam kasnije sanjala jednu plažu u Splitu koja me podsjeca na tu iz filma. Bilo je i jedno razdoblje koje je trajalo duze godina da svako treci dan sanjam neko mutno zeleno more i ne vidim sto dolazi iz dubine,a nesto dolazi.
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
amidala | Date: Tuesday, 2012-01-03, 3:41 PM | Message # 19 |
Colonel general
Group: Moderators
| Sjetih se još necega Srpske dječje emisije Šta bi bilo kad bi bilo, tj. poštar Aca volila sam acu al s mi bile užasne scene kad je on pričao sa nekim didom crno bilim preko nekog prozora
|
|
| |
oldtimer | Date: Tuesday, 2012-01-03, 5:42 PM | Message # 20 |
Colonel general
| Quote (amidala) sa nekim didom crno bilim stvarno stari dida, još od prije kolora...
|
|
| |
amidala | Date: Tuesday, 2012-01-03, 6:20 PM | Message # 21 |
Colonel general
| pa da,to mi je bilo ekstra užasno jer cila emisija u boji,a onda dida crno bili,ja sam onda sebi u glavi utuvila da je dida mrtav
|
|
| |
oldtimer | Date: Tuesday, 2012-01-03, 6:26 PM | Message # 22 |
Colonel general
| Quote (amidala) jer cila emisija u boji,a onda dida crno bili,ja sam onda sebi u glavi utuvila da je dida mrtav ma nije, samo je lampaš i nema daljinski
|
|
| |
sonjecka | Date: Saturday, 2012-01-21, 1:28 AM | Message # 23 |
Colonel general
| Carstvo sunca (eng. Empire of the Sun) -cijeli film mi je bio strava jer kad sam ga gledala imala sam godina kao i glumac u filmu, i stvorilo mi je neki strah od razdvajanja ,a najgora mi je bila scena gdje nekog malog kinezica pogodi granata ,pa ga Bale pokusava ozivjet,al odjednom ovom samo krv navre na usta. To mi je bio uzas!
|
|
| |
BornThisWay | Date: Saturday, 2012-01-21, 11:51 AM | Message # 24 |
Colonel general
| Quote (sonjecka) Carstvo sunca (eng. Empire of the Sun) -cijeli film mi je bio strava jer kad sam ga gledala imala sam godina kao i glumac u filmu, i stvorilo mi je neki strah od razdvajanja ,a najgora mi je bila scena gdje nekog malog kinezica pogodi granata ,pa ga Bale pokusava ozivjet,al odjednom ovom samo krv navre na usta. To mi je bio uzas To mi je bio jedan od najdražih filmova i prvi 'ozbiljni' film koji me zainteresirao
|
|
| |
sonjecka | Date: Saturday, 2012-01-21, 7:15 PM | Message # 25 |
Colonel general
| i meni, cim sam naletjela na original dvd morala sam ga zgrabit Inace nemam obicaj kupovat original dvdove osim ako nije neki dobar superherojski film
|
|
| |
BornThisWay | Date: Sunday, 2012-01-22, 11:59 AM | Message # 26 |
Colonel general
| Splice http://www.imdb.com/title/tt1017460/ Film je novi ali stavljam ga ovdje jer vjerujem da će buduće generacije pričati upravo o ovom filmu kao traumi Sinoć sam ga gledala,baš mi je izazivao nelagodu cijelo vrijeme.Preporučam definitivno,film mi je bolestan i bizaran,što duže traje postaje sve bolesniji,barem je meni tako bilo.Lik tog ženskog stvorenja mi je totalno spooky
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2012-01-22, 12:16 PM | Message # 27 |
Colonel general
| koliko se sjecam bio je ok pocetak,zabavan,al tamo prema kraju mi i nije nesto ostao zapamcen
|
|
| |
BornThisWay | Date: Sunday, 2012-01-22, 12:56 PM | Message # 28 |
Colonel general
| Quote (sonjecka) koliko se sjecam bio je ok pocetak,zabavan,al tamo prema kraju mi i nije nesto ostao zapamcen Ma da nije te spodobe ne bi ni meni bio nešto wow,sama ideja i radnja je već izlizana i viđena 100 puta
|
|
| |
papataz | Date: Sunday, 2012-01-22, 1:34 PM | Message # 29 |
Brzoprsti
| Od novijih filmova, ja nikako ne mogu "Vanilla Sky", bas zbog tog osecaja nelagodnosti koji traje. I traje.....
|
|
| |
boyanm | Date: Sunday, 2012-01-22, 3:25 PM | Message # 30 |
Pisača mašina
Group: Users
| @papataz: Jesi li gledao "Abre los ojos" iz 1997? Spanski film Alejandra Amenabara, "Vanilla sky" je samo holivudski rimejk tog filma (u oba glumi Penelope Cruz). Mnooooogo bolji i nelagodniji...
|
|
| |