.
Saturday, 2025-06-28, 7:34 AM
Site menu

Login form

Search

Our poll
Podržavate li ideju stranice ?
Total of answers: 123

Site friends
  • Create a free website

• Statistics

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
    Što Ste Zadnje Pogledali
    Dread_lockDate: Monday, 2011-10-31, 0:55 AM | Message # 316
    Colonel general
    Group: Moderators
    Status: Offline
    ja sam gledala "Torinski konj" i preporuka: ni u ludilu!

sporiju radnju u filmu još nisan vidila. film na mađarskom, a teksta nigdi. snimano tako da prati svaki pokret i detalj... lumped A išla sam ga gledat samo zato šta se radi o "konju kojeg je Nietzche vidija"... a u priči nema skoro nikakve priče o konju... e, uz svu tu usporenost radnje, uspili su snimit film od 2 ipo sata!!! surprised u ta 2 ipo sata snimljeno je kao 5 njihovih dana! a da ideš ispričat radnju bila bi od 3 rečenica: uvod, radnja i kraj. Umrli smo skoro od dosade.. i u filmu svih 5 dana jedu lešo kumpir, mislim da ga neću tako skoro konzumirat! fool

sonjeckaDate: Tuesday, 2011-11-01, 3:13 PM | Message # 317
    Colonel general
    Group: Admin
    The Human Centipede II (Full Sequence) - Auuu sto je dobar glavni glumac i cijela atmosfera bolesna. Super i pomalo art kadrovi.
    U jednom trenutku sam stvarno pomislila da je ovo 100 puta bolji film od prvog, no tamo pola sata prije kraja filma pocinje pretjerivanje i trešija. Da je samo upola manje tih doslovnih scena bilo bio bi film odlican. No svakako preporuka, cisto da vidite kako je super glumac!

http://www.imdb.com/title/tt1530509/

Inspired by the fictional Dr. Heiter, disturbed loner Martin dreams of creating a 12-person centipede and sets out to realize his sick fantasy.

sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
    http://toystory.blog.hr/

WatashiiiDate: Tuesday, 2011-11-01, 7:18 PM | Message # 318
    dežurni RPG & DnD radoholićar
    Jackass 3.5

Standardno jackass. Ak volite, gledajte biggrin

LagCity Network

BornThisWayDate: Tuesday, 2011-11-08, 12:47 PM | Message # 319
    Colonel general
    Group: VIP
    Centipedu jedva čekam pogledat smile wacko

Added (2011-11-08, 12:47 PM)
    ---------------------------------------------
    Pogledala Mother's day..Baš je dobar biggrin

sonjeckaDate: Tuesday, 2011-11-08, 3:00 PM | Message # 320
    Colonel general
    Apollo 18 (2011) - ovo mi je bilo jako zabavno za pogledat. Preporuke jer ima neki dobar ugodjaj iako na par mjesta malo zamori kadriranje iz ruke no sve skupa...mmmm

sonjeckaDate: Thursday, 2011-11-17, 2:03 PM | Message # 321
    Colonel general
    Besmrtnici - jucer nismo znali gdje bi sa sobom pa smo odlucili ic u kino posto je srijedom jeftino. ZNali smo da ce ovaj film bit 300 puta gori od 300,al smo se prevarili. Bio je 3000000 puta gori od 300! Nisam u zivotu dosadniji film gledala, bespotrebno nabrijavanje, grozna gluma, tako da me od spavanja u kinu izvuklo samo to sto smo svako 3 minute umirali od smijeha na grozote ili na komentare ljudi oko nas,koji su stenjali od zadovoljstva. Nije mi jasno kako kad su ovako odurni filmovi kino bude skoro cijelo popunjeno,a kad je stvarno nesto super ko tintin onda budu 3 covjeka.

Veceras idemo na zadnji tvajlajt,idem malo umirat od smijeha. Jucer je bila pretpremijera u ponoc i to je trebalo vidit,koliko je "dama" proslo u stiklama s navucenim odjevnim predmetom od laznog vucjeg krzna,ahahahha

BornThisWayDate: Thursday, 2011-11-17, 2:55 PM | Message # 322
    Colonel general
    Ja sam pogledala trailer od Immortals i odlučila-ne pod svaku cijenu. happy A Twillight mi je koma,pogledala sam prva 2 nakon maltretiranja frendice i sad me vuče znatiželja da i ostale pogledam.Stvarno volim vampirsku tematiku alovo je grozno.Zato dragi i ja gledamo True blood,ja sam pogledala sve nedavno,ali i on se navukao i sad smo na sredini četvrte sezone,ja bi to gledala opet i opet smile Pam mi je najjača kad prijeti Tari,Lafayetu i Jesusu-If you don't deliver the witch I will f***,eat and kill everyone of you happy

sonjeckaDate: Thursday, 2011-11-17, 4:02 PM | Message # 323
    Colonel general
    naravno da je tvajlajt gorzan,al koliko je grozan toliko je postao dobar,tj. treba ga se shvatit kao komedija i onda zabavi nema kraja!
    ja ne znam, ti fanovi tvajlajta mora da u zivotu nikad prije nisu nista citali,vidjeli,culi za vampire i vukodlake pa ovo puše.

ja nikako pogledat od true blooda zadnju sezonu. meni je Lafayet preeejak!

BruceDate: Thursday, 2011-11-17, 5:39 PM | Message # 324
    Pisača mašina
    Group: Users
    ... ma Twilight je cista Dinastija s pubertetliodlacima evil , geypirima sob i glupacama fool u zabludi... nemozes odvratit pogled jednom kad pocmes, film je vec postao neki epic prirucnik kako ne glumiti... tuzno zapravo ali ko voli crnu komediju happy

... pogledao sam sve za sada od True Blood, i dalje onako zanimljiv iako su totalno ostali bez inspiracije u zadnjim sezonama, nisu ni sjena prvoj... ali trude se...

BornThisWayDate: Thursday, 2011-11-17, 6:00 PM | Message # 325
    Colonel general
    Ma meni se True blood baš uvukao pod kožu,i da su užas sve daljnje sezone gledat ću jer su mi likovi super.Istina prva i druga sezona su mi najbolje,treća je slaba,četvrta je zabavna.A što se Twillight tiče,postao je nužno zlo happy Odvratni su mi oboje,to prenemaganje,užas.Kad smo prvi dio gledali izludili smo frendicu jer smo na 'romantičnu' scenu u šumi kad trče-lete pjevali Can you feel the love tonight happy Jer baš se poklapalo,cijeli duet happy Pogledajte:Vampires suck,parodija na Twillight,nije nešto posebno smiješno ali kako su ovo dvoje skinuli,predobro! biggrin

sonjeckaDate: Thursday, 2011-11-17, 6:12 PM | Message # 326
    Colonel general
    Quote (BornThisWay)
    Pogledajte:Vampires suck,parodija na Twillight,nije nešto posebno smiješno ali kako su ovo dvoje skinuli,predobro!

to sam bas tila napisat. Bruce i ja smo se kidali na onu scenu u parodiji kad ona ulazi u ucionicu ,pa se gledaju,pa se on skoro izriga i na kraju joj kaze: drugi put kad prdXeš reci I'm sorry biggrin

amidalaDate: Thursday, 2011-11-17, 8:15 PM | Message # 327
    Colonel general
    ajme Twilight,kad su moji šestaši na visokoj dobili zadatak pismeno prepričat igrani film,sve curice izabrale Twilight,a meni je toliko grozan
    toj dici je valjda mozak ispran
    ne razumin da nisu u životu pogledali ništa bolje

Dread_lockDate: Friday, 2011-11-18, 0:53 AM | Message # 328
    Colonel general
    pa dobro, sigurno nisu pogledali filmova koliko i mi. taj je u modi, pa je svima zato dobar, ali virujem da ga neće dugo pamtit...

BruceDate: Friday, 2011-11-18, 2:11 AM | Message # 329
    Pisača mašina
    Group: Users
    ...evo upravo iz kina... gledali ovaj zadnji Twilight, praskozorje 1. dio... i eto... kad napokon pomislis da ne moze gore desi se nešto poput ovog 4. filma koji sruši sve granice "lošosti" koje je sam postavio nastavkom prije ovoga...

... s druge strane, je...no ZABAVNO!!! happy happy happy

amidalaDate: Friday, 2011-11-18, 10:26 AM | Message # 330
    Colonel general
    Quote (Dread_lock)
    pa dobro, sigurno nisu pogledali filmova koliko i mi

pa naravno da nisu,al i njihovin godinama nisan gledala takvo smeće
    nisam trčala gledat titanic u kino jer su svi išli,znala san odabrat
    užasno mi je vidit kako su povodljivi
    meni je ubiti njih žao

Search: