Klincima se film svidio, meni ništa posebno - valjda sam bila preumorna. Novo kino OK. Novi shopping centar nezanimljiv i nedovršen i još na drugom kraju grada tako da teško da ću ponovno tamo u kino. No teta na blagajni je bila preljubazna pa je i meni dala ulaznicu
Pirati banda nepoželjnih - Aardman se opet vraca na staro nakon pomalo dosadnjikavih chicken run i flushed away no dalje su ostali na komercijalnom putu,no ipak uleti tu i tamo dobar duhoviti dio.Žao mi je sto nema malo vise one vrste humora od kojeg ti je neugodno,pa se kriomice smijes sto se zna dogodit u Creature Comforts Sve skupa bas sam uzivala danas,nakon dugo vremena.Animacija je savrsena, životinje su im najbolje. Sad cekam Avengerse
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
Sve filmove "The Asyluma" treba bacit na dno najgnojnije septicke i zasut najkuzhnijim fekalijama da nitko vise nikad ne dodje u kontakt s njima...njih i one koji ih rade.
e viš to mi nije palo na pamet da je to kompanija koja se šlepa uz hitove, tj. radi filmove na istu foru i skoro istim naslovom samo shit od filma naprave
iskljucivo to i rade, da.....tvorci nezaboravnih direkt-tu-devede hitova poput 'Snakes on a Train"i "Sunday School Musical" ., redovito izbacenih par tjedana prije blokbastera na kojeg se shlepaju. ja majkemi ne razumijem kako se nadje dovoljno naivnh/neupucenih/mentalno zaostalih kupaca da ovi frikovi em pokriju troskove snimanja em zarade dosta da snime josh..
Volim tu i tamo pogledati losh film, ozbiljno....opusta me i na neki debilni nacin gustam u tom Al ovo sta Asylum radi je bratemili previshe.
Kad jednom budes u suicidalnom raspolozenju, pogledaj 'Transmorphers' (2007). Prica pretragicna, gluma jad jadova, u preko pola filma zvuk i slika su van synca (neopisivo iritantno), a vizualni efekti su takvi da ih "Kapetan grom i Vojnici Buducnosti" iz 87-me guze sve u 16. Uwe Boll je za 12 redateljskih Oskara u usporedbi s ovim.
U, cuvaj to! Nikad ne znas kad ce te zivot dovesti u polozaj da moras nehumano muciti vezanog zarobljenika i izvuci vitalne informacije, tako da taj devede moze dobro doci!
U, cuvaj to! Nikad ne znas kad ce te zivot dovesti u polozaj da moras nehumano muciti vezanog zarobljenika i izvuci vitalne informacije, tako da taj devede moze dobro doci!
Ako kojim cudom izdrzi, 'Battlefield Earth' ce ga slomiti do kraja (bilo bi prebrutalno odmah na njega)