Stripovi
|
|
nono | Date: Wednesday, 2010-12-01, 8:47 PM | Message # 46 |
Lieutenant general
Group: Admin
Status: Offline
| Ima i spiderman u manga stilu to sve uzimam kad se lova skupi potražim slike
|
|
| |
nono | Date: Wednesday, 2010-12-01, 8:49 PM | Message # 47 |
Lieutenant general
| e za ovo vrijedi mioraš sakupiti sve, samo da lova kapne koja za trošiti sa strane
|
|
| |
Watashiii | Date: Friday, 2010-12-03, 12:43 PM | Message # 48 |
dežurni RPG & DnD radoholićar
Group: Moderators
| Jucer stiglo s amazona, tek izislo: Radi se o nekoliko ljudi koji se zapiju u birtiji pa barmen kaze da ce obrisat sva dugovanja birtiji onom koji isprica najbolju pricu Uglavnom, skupina autora crta razne mouse guard legende. Super je i ima hrpe stilova i nacina pisanja
LagCity Network
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2010-12-03, 7:36 PM | Message # 49 |
Colonel general
| ovo mi je genijalno skinila sam davno one pdf-ove koje si mi slao al nikako sjest citat jer ne volim citat na kompu posto jos imm hrpe zanimljivih stvari na papiru. Nisam znala da tako rade scenarije,prezakooon.
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
Watashiii | Date: Saturday, 2010-12-04, 3:24 PM | Message # 50 |
| Quote (sonjecka) Nisam znala da tako rade scenarije,prezakooon. To samo legends. Jesen i zima su od jednog autora. Ak nis drugo, pogledaj si ztadnjih par strana jeseni i zime, ima prekrasnih slika/mapa/misheva da opisu svijet mouse guarda, slicno ko keepers of the mazer 2
LagCity Network
Message edited by Watashiii - Saturday, 2010-12-04, 3:24 PM |
|
| |
Banana | Date: Saturday, 2010-12-04, 9:41 PM | Message # 51 |
Pisača mašina
Group: Users
| skuplja li tko lucky lukea?
"May the Force be with you!"
|
|
| |
nono | Date: Saturday, 2010-12-04, 9:54 PM | Message # 52 |
Lieutenant general
| ima kod mene 2 albuma taličnog toma, i ono po raznim stripotekama, politikin zabavnicima itd...
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2010-12-05, 1:45 AM | Message # 53 |
Colonel general
| ja kad me uhvati zelja,a imam novaca uzmem par komada talicnih tomova pa nek stoje. Tako sam prije dvije godine pokupovala vecinu asterixa i par tlaicnih,kad naletim da su jedtini 15-20 kn
|
|
| |
papataz | Date: Sunday, 2010-12-05, 2:28 AM | Message # 54 |
Brzoprsti
| Ja sam imao kompletnu kolekciju "Asteriksa" sto je izdavao "Zabavnik" ono 90ih, i dam nekom klincu iz kraja, mladjem od mene. On se odseli i vise ih nikada nisam video... Sad imam par ovih pirata sto ih "Zabavnik" nije nikad objavio, i tek pokoji od tih starih. Talicnog imam nesto "Biser Stripa" nesto "Asteriksov zabanik", i ovako i onako... Sad cu lepo da skupim ovo novo izdanje od pocetka do kraja :).
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2010-12-05, 4:37 AM | Message # 55 |
Colonel general
| ti asterixovi zabavnici stvarno nemaju srece,kod svakog isto zavrse. Moja je stara skupljala prije stirpove i imala je cijelu super ocuvanu kolekciju asterixa i dosao mi frend iz rijeke i posudim njemu,taman kad mi je krenuo vratit sve,dodje neki njegov poluprijatelj i izmoli me da ce mi vratit u roku od dva dana. Na kraju nikad vidila vise te stripove. Pa sam ih vec skoro sve ponovo nabavila,iako su losije ocuvani meni je bitno da ih mogu uzet citat cim zaboravim sto se dogadja u njima
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2010-12-27, 12:20 PM | Message # 56 |
Colonel general
| sto je spika dobio za Bozic po meni najbolji Batman!
|
|
| |
nono | Date: Monday, 2010-12-27, 4:37 PM | Message # 57 |
Lieutenant general
| Super samo nisam neki fan Loba
|
|
| |
Watashiii | Date: Thursday, 2010-12-30, 10:55 AM | Message # 58 |
| Meni je lobo tako los da je odlican. CAkstovise, probali su ga napravit tako extremno loseg da ispadne ko parodija, al to su napravili tako extremno lose da je ko parodija parodije sto ispadne double-awesome Added (2010-12-30, 10:55 Am) --------------------------------------------- stigao SandLand jutros :)
LagCity Network
|
|
| |
Reaper | Date: Friday, 2010-12-31, 12:21 PM | Message # 59 |
Pisača mašina
| @sonjecka-ovi Batman stripovi su odlični,meni osobno jedni od najdražih. A za Loba ne znam kakav je jer ga nisam nikada čitao. Al sve u svemu odličan Božićni poklon
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2010-12-31, 3:06 PM | Message # 60 |
Colonel general
| meni su takodjer ti batmanovi najdraze pisani i crtani. Steta sto je Parobeck umro mozda bi bilo jos ovih nastavaka. Davno sam prije sakupljala ono sto je u sveskama izdavala magma,no ovako u albumima je lakse za drzati na polici Loba nisam ni ja jos citala,to sam kupila špiki i sad sam opet na aukcijama osvojila 32 stripa s lobom za 100 kn
|
|
| |