Site menu |
|
|
Login form |
|
|
Search |
|
|
Our poll |
|
|
Statistics |
|
|
|
| | |
|
Vase Kolekcije Plasticnih Zivotinja (Dio 1)
| |
amidala | Date: Tuesday, 2011-05-31, 1:12 PM | Message # 31 |
Colonel general
Group: Moderators
Status: Offline
| ovca je cool volim ovce
|
|
| |
sonjecka | Date: Tuesday, 2011-05-31, 3:08 PM | Message # 32 |
Colonel general
Group: Admin
| uuu ovca i koza su genijalne izrade
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
Dread_lock | Date: Tuesday, 2011-05-31, 3:59 PM | Message # 33 |
Colonel general
Group: Moderators
| B.T.W. brojčano, koliko imaš životinjica? jesi li ih brojila?
|
|
| |
BornThisWay | Date: Tuesday, 2011-05-31, 4:37 PM | Message # 34 |
Colonel general
Group: VIP
| Joj nisam,morat ću,sad i mene zanima
|
|
| |
oldtimer | Date: Tuesday, 2011-05-31, 4:38 PM | Message # 35 |
Colonel general
| inventuraaa
|
|
| |
sonjecka | Date: Tuesday, 2011-05-31, 7:16 PM | Message # 36 |
Colonel general
| hahahaha, tako sam ja u pocetku brojila minifigure,pa sam sad odustala, broji mi ih brickset,iako vjerujem da ih imam jos bar 100 komada vise
|
|
| | | | | | |
BornThisWay | Date: Thursday, 2011-06-02, 12:34 PM | Message # 42 |
Colonel general
| Jaooooo,super!!!! Imam potrebu sve pomno iskomentirati Dakle:Imamo dosta istih novije proizvodnje,pa ću samo reći od ovih starijih koje su nam iste.Prva slika-Imamo istu vintage ovcu,2.zdesna,i ova mala crna kraj nje je odlična.2.slika mali smeđi bizon predobar(crnog bika isto imam,dosta star)3.slika,odlične gice,pogotovo ova prva narančasta.Pingvini su odlični,ja imam jednog malog debelog i puran je super.Od pasa najljepši mi je onaj boxer veliki i mali seter i onaj što sjedi.Mace su prelijepe,imamo istu samo onu sa narančastom flekom.I ona crna bez repa mi je preslatka.Konji su mi najljepši oni najmanji,pogotovo mali crni :)Od morskih sabljarka je ludilo.Šišmiš Jegulja Lav što leži je prelijep,nabavila si staru devu,odlično!(ona smeđa nadesno)Veliki sob i antilopa su super,i ono lane što leži.Nosorog u trku,wow!Tigar lijevo,super obojan.Nilski konj u sredini,veći,baš sam ga i ja nedavno nabavila,najljepši mi je od svih što imam.Dinosauri-ona dva stegosaura su predivna(oni sa bodljama po leđima,valjda sam pogodila vrstu,malo sam zakržljala )mali crveni tryceratops sa plavim leđima imam i ja,dosta je star,iz doba Jurrskog parka Ova dva velika što stoje su predivni(sa bodljom na glavi ili šiltom )i ovi mali su fantastični.U svakom slučaju super kolekcija,stvarno si nabavila predivnih i vrijednih primjeraka.A znaš mene,ja bi sve ako može. Odvojit ću ih i ja za tebe,moje moraju biti u paru(ne znam zašto,to mi je baš fora)tako da kojih god imam više od 2 idu tebi ako ih nemašAdded (2011-06-02, 12:13 PM) --------------------------------------------- Evo nekih koje sam ponovno slikala
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us Added (2011-06-02, 12:21 PM) ---------------------------------------------
Uploaded with ImageShack.us Lijevi je iz 1972
Uploaded with ImageShack.us I ova dvojica isto
Uploaded with ImageShack.us I sabljasti tigrovi su iz iste godine
Uploaded with ImageShack.us Added (2011-06-02, 12:34 PM) --------------------------------------------- Inače mrzim figure u divljim bojama al ovi su mi super izrađeni,zanimljivi detalji
|
|
| |
oldtimer | Date: Thursday, 2011-06-02, 1:07 PM | Message # 43 |
Colonel general
| Quote (BornThisWay) moje moraju biti u paru(ne znam zašto,to mi je baš fora) slažeš noinu arku?
|
|
| |
BornThisWay | Date: Thursday, 2011-06-02, 1:17 PM | Message # 44 |
Colonel general
| Quote (oldtimer) slažeš noinu arku? Izgleda Bit ću kao Evan Allmighty
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2011-06-03, 1:09 AM | Message # 45 |
Colonel general
| ja cu isto za tebe odvajat sve koji su skroz isti isti jer ti volis krda odsad svaki put pratim buvljake pa cu sve kupovat na sto naidjem. E,kako su mi zakon ovo tvoji prastari dinosaurusi,sve mi nekako dodje skupljat smao dinice ove male. gdje su s euopce dobivali ovi divlje obojani dinici? a na ebayu ima tona ovih vintage zivina po 5 doalra cijeli lot,smao sto je najgore sto troduplo kost apostarina pa i dalje ostajem na trzenju na buvljaku. mace inace imas u turbo limaču,kostaju 12 kn cijeli set,i imaju super neke komicne oci stara deva je na buvljaku bila medju betlehem figurama,pa mislim da je to bas figura iz betlehema,2 kn na buvljaku.
šišmis je van plasitcnih zivotinja,realno je napralvjen jer se dobivao uz sklopu figure drakula iz castelvanije.Quote (BornThisWay) Veliki sob i antilopa su super, njih ti saljem u setu s majmunom babunom i hijenom
uh,uh jos cu komentirat kad se naspavam. Imali smo goste pa smo se malo "zabavljali", pa jedva vidim sto pisem
|
|
| |
| |
| | |
|