Vase Kolekcije Plasticnih Zivotinja (Dio 1)
|
|
sonjecka | Date: Tuesday, 2011-06-14, 12:48 PM | Message # 121 |
Colonel general
Group: Admin
Status: Offline
| evo obecanih slika, nikako da ih stignem stavit
evo starih zivotinja,super je to sto nisam ni jednu od njih imala. Zirafa je cijela komicna ovako u kontrapostu
dinosauri razni,za ovog velikog pterodaktila sam dobro i platila. Grrr prepoznalo mi odusevljenu facu pa me oderalo
Schleich zivotinje, neke 15 kn neke 5 kn ,ja sam svejedno zadovoljna jer su bile jeftine,a nikad ih ne bi kupovala u ducanu po 40 kn komad jer su mi preobicne zivotinje
ovo su one figure Safari Miami i bas su me razveselile
zabe po 1 kn
velikoj zirafi je amputirano jedno uho! Netko joj ga odgrizao u letu. Al sam zato happy zbog prvog noja
ova svinjica je skroz cudna,to je ona vrsta koja izgleda kao divlja svinja i kao domaca guma je cijela neka fina ,dodje ti da je malo prozvaces
neke obicne mace i krave,nego ova maca u prvom planu je cijela morbidna,zadnjim sapama je raskrvarila usi,jel to tako mora bit?
i moj zasad najdrazi dinosaur alosaur,kojeg sam kupila kad sam bila s clanovima foruma na kavi
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
BornThisWay | Date: Tuesday, 2011-06-14, 9:15 PM | Message # 122 |
Colonel general
Group: VIP
| Super!Svega lijepoga si našla..Ovi s prve slike su s početka 90-ih(žirafa je vjerovatno starija)Slikat ću cijelu ekipu što je došla s onim lavom,to su mi općenito najljepše figure.Ovaj nosorog mi je pregadan,imam 2 veća i 2 manja .Majmun je presmiješan.Dinosauri su super pogotovo onaj veliki sa 'lepezom'.Schleich još imaju i etiketu,wow.Miami Ltd su baš slatke,pogotovo ovaj leopardić ili jaguarčić.Od te marke imam samo onog raptora.Noj je jako lijep,jesi vidjela mog na što liči? I gica je baš zanimljiva.A ova morbidna maca je baš lijepa,treba ju prefarbati Alosaur je prelijep,koje je marke?
|
|
| |
sonjecka | Date: Tuesday, 2011-06-14, 11:09 PM | Message # 123 |
Colonel general
| uh veselim se lsikama stare ekipe. TI dosta tog znas,ja sam tek pocetnik, no obozavam pregledavati te stare sugave figure. Te viskove plastike,to mi je super. majmun ima neke komicne ruke Ako volis ovog dinica s lepezom,onda ces se razveselit kad nesto vidis u paketu Poslat cu paket valjda tamo u cetvrtak,jer mi je ludara po cijele dane zbog prijemnih. moram opet pogledat tvoje nojeve
alosaur je Schleich, divan je,samo sto su papo ipak mrvu bolje izradjeni. Uskoro nove fotke!
|
|
| |
BornThisWay | Date: Wednesday, 2011-06-15, 0:03 AM | Message # 124 |
Colonel general
| Quote (sonjecka) TI dosta tog znas,ja sam tek pocetnik Jedino što ja znam je kad sam otprilike kupila figure Samo mi je žao što se ne mogu sjetiti tko je s kim bio u paketu,za neke znam,za one s kojima sam se najviše igrala,za ostale pojma nemam.Da,obožavam tog dinosaura,zaboravila sam kako se vrsta zove,to je onaj što slinom oslijepi žrtvu Added (2011-06-14, 11:57 PM) --------------------------------------------- Evo ga:
Uploaded with ImageShack.us Added (2011-06-15, 0:03 Am) --------------------------------------------- Sad sam vidjela da ni ove fotke nisam ponovno stavila-uz dinića i zmaja najveće figure-oko 30cm
Uploaded with ImageShack.us Stari mini vodozemci,gušter je stradao u okršaju,ne znam s kim
Uploaded with ImageShack.us
|
|
| |
oldtimer | Date: Wednesday, 2011-06-15, 7:33 AM | Message # 125 |
Colonel general
| Quote (BornThisWay) gušter je stradao u okršaju ja sam mislio da im rep ponovo naraste
|
|
| |
sonjecka | Date: Wednesday, 2011-06-15, 9:39 AM | Message # 126 |
Colonel general
| a ja bas volim aligatore,jucer sam skoro pala na one papo. imam i ja dosta gustera kojima fale prsti i repovi
|
|
| |
BornThisWay | Date: Wednesday, 2011-06-15, 5:24 PM | Message # 127 |
Colonel general
| Aligator je stvarno super,kupljen je u Mađarskoj 90-ih i gumeni je,ima u njemu pola kg sigurno.Lav je iz Offertisime,naravno ljepljen u 2 dijela Added (2011-06-15, 4:45 PM) --------------------------------------------- Rekonstrukcije vol.1. Poslagala sam figure u skupine kako su bile u paketima.Ne mogu tvrditi 100%,davno je to bilo Najdraži paket:
Uploaded with ImageShack.us Added (2011-06-15, 5:15 PM) --------------------------------------------- Ovi su mi isto jako lijepi
Uploaded with ImageShack.us Ovi su iz istog razdoblja
Uploaded with ImageShack.us Added (2011-06-15, 5:21 PM) --------------------------------------------- Ovo je najgadniji paket mini figura
Uploaded with ImageShack.us Najgadniji lavovi
Uploaded with ImageShack.us Added (2011-06-15, 5:24 PM) --------------------------------------------- Gadni nosorozi
|
|
| |
sonjecka | Date: Wednesday, 2011-06-15, 5:28 PM | Message # 128 |
Colonel general
| ne znam,al meni su svi predobri,cak i ovi gadni. Odlicni su mi nabori na nosorozima. Obozavam ovu staru plastiku i poze. Sad si me podsjetila,sjecam se i ja kad su se prodavali. Svaki put kad bi me djed vodio na more,prosli bi kraj jednog kioska s tim divljim zivotinjama,pa sam ga jednom nagovorila da mi kupi one domace zivotinje s ono dvoje ljudi na farmi sto im nose kante s vodom los i mravojed,RULES
|
|
| |
BornThisWay | Date: Wednesday, 2011-06-15, 5:45 PM | Message # 129 |
Colonel general
| Meni je najljepša mini pantera sa 5.slike,tako je mala a prelijepa,čak joj se i kosti ocrtavaju
|
|
| |
sonjecka | Date: Wednesday, 2011-06-15, 8:58 PM | Message # 130 |
Colonel general
| jep1 al super mi je i polarni medo sto sjedi
nego kad ce stic lot?
|
|
| |
|
|
BornThisWay | Date: Wednesday, 2011-06-15, 11:32 PM | Message # 133 |
Colonel general
| Quote (sonjecka) nego kad ce stic lot Nadam se da dolazi sutra Jooooj,super su dinosauri,stegosaur,brontosaur i onaj alosaur?(veliki zeleni) i manji smeđi su najbolji.T-rexmi je nekako ukočen.A odlični su ovako na polici kao neki muzejski primjerci A mini ljudi su presmiješni Gdje ima tih vrećica i jaja za kupiti?Added (2011-06-15, 11:32 PM) --------------------------------------------- P.s.sad sam se sjetila da je bilo 90-ih nekih malih vrećica sa sa odvratnim čipsom i malim dinosaurima,čini mi se da je onaj tvoj najmanji brontosaur crni odatle,ja imam takvog mini zelenog
|
|
| |
sonjecka | Date: Thursday, 2011-06-16, 8:56 AM | Message # 134 |
Colonel general
| da-t-rex je stvarno nekako ukocen,no gledamo za narucit jednog na netu, pravi iz jurskog parka,super izgleda. vrecice ima u one2play,a jaja sam naslau euroshop.
poznato mi to nekako,ne sjecam se dinica u cipsu,ali u cokoladnim jajima da.
|
|
| |
amidala | Date: Thursday, 2011-06-16, 1:01 PM | Message # 135 |
Colonel general
Group: Moderators
| super su!!!!!!!!!!!
|
|
| |