Štrumpfovi (Dio 1)
|
|
sonjecka | Date: Friday, 2011-12-30, 1:32 PM | Message # 406 |
Colonel general
Group: Admin
Status: Offline
| vidila sma tih strumpfeta ima s bebom u prodaji ,sto me zacudilo u Osijeku u mulleru ne kostaju svi strumpfovi isto nego zavisi od figure. Tipa strumpfeta 28 kn, strumpf sa sampanjcem 20 kn i tako varira. AL na onom linku kad budem narucivala stripove uzet cu strumpfove
ja sam prije mozda dvije godine u one 2 playu kupovala dok je bilo strumpfova indijance i te helovin strumpfove (imam 4 strumpfa)
treba pazit ako tezis originalima preko ebaya cijelu ta stravicna serija kosta 50 kn i prodaje se pod original,a inace su kopije koje su malo losije obojane. BOja je sjajnija ,a nije mat kao na novim figurama strumpfova.
hahahahahah BOrn,navukla si seeeeee ahhaahahah,lalaalalal
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
BornThisWay | Date: Friday, 2011-12-30, 1:44 PM | Message # 407 |
Colonel general
Group: VIP
| Aaaaahahaha,zakon su.Ma nisam se navukla,od ove serije bi samo vampira,duha,smrt i mumiju
|
|
| |
ijaowoo | Date: Friday, 2011-12-30, 1:52 PM | Message # 408 |
Pisača mašina
Group: Users
| i ja sam se navukao odavno. samo gledam kako da ih se domognem.. fantasticne su!
meni je ostalo jos 8 komada od ovih koje se sad prodaju po prodavnicama. kupim sve to, onda krecem na horoskop pa super strumpfove pa tek onda ove nove iz filma.
sto se tice ovih sjajnijih figurica, one su pravljene u kini. imaju schleich pecat, peyo znak i verovatno pise godina (posle 2005.).
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2011-12-30, 2:21 PM | Message # 409 |
Colonel general
| ja imam duha,vukodlaka,mumiju i frankenštajna. ma sve bi ih volila iz te serije.
Quote (ijaowoo) sjajnijih figurica, one su pravljene u kini. imaju schleich pecat, peyo znak i verovatno pise godina (posle 2005.).
imam ja original figura recimo iste figure,al jedna bojana u hong kongu,druga u njemackoj... al su originali bas lijepo obojani. A ovi su vidi se pomalo kinezi ne znam jel sto pise na figurama
evo ovdje se vide razlike u boji http://www.dealextreme.com/p....-101587
|
|
| |
Watashiii | Date: Friday, 2011-12-30, 2:39 PM | Message # 410 |
dežurni RPG & DnD radoholićar
Group: Moderators
| ja imam kineze, skroz drugi materjal. Vise se cini ko neka mekana plastika neg ko guma
LagCity Network
|
|
| |
ijaowoo | Date: Friday, 2011-12-30, 3:20 PM | Message # 411 |
Pisača mašina
| da, takvi su ovi moji indijanci. pise: "2006 peyo, schleich germany, made in china". moram sad da se bacim na trazenje nekih informacija o tome, da li su fejk il ne. ja bih rekao da nisu, al u to moram biti siguran.
|
|
| |
amidala | Date: Friday, 2011-12-30, 4:41 PM | Message # 412 |
Colonel general
| kako je dobra štrumpfeta vješticaaaaa ocu je i jaaaaa
|
|
| |
papataz | Date: Friday, 2011-12-30, 8:46 PM | Message # 413 |
Brzoprsti
| Quote (ijaowoo) meni je ostalo jos 8 komada od ovih koje se sad prodaju po prodavnicama.
Imas kosarkasa u crvenom dresu? Mene ne zanima, a video sam ga u prodaji, sad za 310 ili 350 din ne znam. Mogu da ti uzmem ako ti treba?
|
|
| |
ijaowoo | Date: Friday, 2011-12-30, 8:55 PM | Message # 414 |
Pisača mašina
| nemam ga. jel je ovaj?
ja imam ovog iz mc-a
|
|
| |
oldtimer | Date: Friday, 2011-12-30, 10:33 PM | Message # 415 |
Colonel general
Group: VIP
| nećakinja je morala maloj kupit još majica na štrumfetu jer ne želi nosit ni jednu drugu
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2011-12-30, 10:45 PM | Message # 416 |
Colonel general
| Quote (oldtimer) štrumfetu jer ne želi nosit ni jednu drugu AHAHAHAAHAHAAHA. Gamad jedna u Benetona prodaju majice na sturmpfove,al sve brojevi za talijane,grrrrrrr
|
|
| |
papataz | Date: Friday, 2011-12-30, 11:00 PM | Message # 417 |
Brzoprsti
| Quote (ijaowoo) nemam ga. jel je ovaj?
Taj, taj! Aj videcu posle praznika ako ga bude bilo pa cu ti uzeti - za pare me brini, ionako ti dugujem 150 din za onu postarinu
|
|
| |
ijaowoo | Date: Saturday, 2011-12-31, 0:20 AM | Message # 418 |
Pisača mašina
| joooj vrhunski! ajd ako ima jos nekog, slikaj kako god pa mi sibni fotke, mozda mi kupis jos nekog uplatim ti ja sve koliko treba a ti platis troskove slanja
taman da mi prodas i onu kornjacu i patka dacu. jesi li nasao jos nesto?
|
|
| |
Dread_lock | Date: Saturday, 2011-12-31, 0:51 AM | Message # 419 |
Colonel general
| Quote (oldtimer) maloj kupit još majica na štrumfetu jer ne želi nosit ni jednu drugu
pametno dite!
|
|
| |
papataz | Date: Saturday, 2011-12-31, 1:27 AM | Message # 420 |
Brzoprsti
| Quote (ijaowoo) taman da mi prodas i onu kornjacu i patka dacu. jesi li nasao jos nesto?
Nisam ni trazio - kraj godine, pokloni, a ovamo s druge strane polugodiste i sednice - a s trece roditeljski gde idem kao roditelj, koncerti za kraj polugodista na koje idem kao roditelj... Kuci sam samo uvece. Sta smo se dogovorili za Bolta?
(Mnogo volim ovaj forum, totalno sam opusten! )
|
|
| |