Štrumpfovi (Dio 1)
|
|
oldtimer | Date: Tuesday, 2012-01-03, 2:56 PM | Message # 451 |
Colonel general
Group: VIP
Status: Offline
| Quote (ijaowoo) sem bake ... strumpfa kad je ovo čudo nastalo pa nema bake u crtiću
|
|
| |
papataz | Date: Tuesday, 2012-01-03, 4:15 PM | Message # 452 |
Brzoprsti
Group: Moderators
| Ima, od osme sezone! I baka i deka!
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Smurfs_characters#The_Smurfs
|
|
| |
oldtimer | Date: Tuesday, 2012-01-03, 5:48 PM | Message # 453 |
Colonel general
| tenks, to mi je novo
|
|
| |
BornThisWay | Date: Wednesday, 2012-01-04, 12:40 PM | Message # 454 |
Colonel general
| Danas sam hodala po gradu i tražila Gargamela i Azrijela po TISAK kioscima,nigdje ih nema
|
|
| |
ijaowoo | Date: Wednesday, 2012-01-04, 1:26 PM | Message # 455 |
Pisača mašina
Group: Users
| ja sam kupio 2 gargamela, jednog sa podignutim rukama a drugi je malo opijen i nosi onu party kapicu a azraela imam 3, jedan je party sa kapicom, ova druga dva su u istoj pozi al su drugacije boje i drugacijeg uha (jednom je uvo normalno a drugom je ikrzano, mangupsko, hehehe)..
|
|
| |
Skuby | Date: Wednesday, 2012-01-04, 1:31 PM | Message # 456 |
Brzoprsti
| Ja sam isto tražio po više kioska Gargamel i Azrijel figuru,ali niđe ih nemaju
|
|
| |
BornThisWay | Date: Wednesday, 2012-01-04, 1:35 PM | Message # 457 |
Colonel general
| Quote (ijaowoo) (jednom je uvo normalno a drugom je ikrzano, mangupsko, hehehe).. Što se mene tiče Azrijel mora imati oštećeno uho
|
|
| |
oldtimer | Date: Wednesday, 2012-01-04, 2:06 PM | Message # 458 |
Colonel general
| pa da, azrijel je alley cat
|
|
| |
papataz | Date: Wednesday, 2012-01-04, 5:05 PM | Message # 459 |
Brzoprsti
| Krenuli su laznjaci i po "ozbiljnim" prodavnicam u VA - 2-ups Jakks fihura sa nakaradnom farbom.
Ili, najcudnije sto sam do sad video, kopija Strumfa kog he Macy's robna kuca u SAD delila PROSLOG BOZICA - mali Strumf sa crvenom dedamrazovskom kapom, plisani i ogroman . Otkud nekom ideja da to pokrade - ne znam. (Orifinal dolazi sa sopstvenim malim lutkicama Velikog Strumfa i Strumfete, ovaj ne, plus sto se iz aviona vidi da je made in China).
|
|
| |
Popara1979 | Date: Saturday, 2012-01-07, 11:43 PM | Message # 460 |
Novajlija
| Dobra vecer, evo vam i mene, al' se usreciste
@papataz: Figurica Gargamelovog ucenika postoji, imam je:
Skrupuli, Scruple ili Rotznase iz 1993.
Imam jos i ovu dvojicu:
Johan ili Johann iz 1978.
Peewit, Pirlouit ili Pfiffikus iz 1978.
Sve 3 figurice sam kupio u striparnici Asteroid B612 (bivsi Libellus) u Zagrebu, Gajeva 17, podrum. Jedan od vlasnika striparnice rasprodaje svoju zbirku. Na zidu su 2 police u obliku strumpf kucica, bile su pune, sad su poluprazne. Evo popisa figurica koje su bile u ponudi na pocetku (oni taj popis ne azuriraju, tako da vise nemaju ove koje sam kupio, kao ni mnoge druge, imaju samo 1 primjerak svake figurice):
http://www.skab612.com/smurfs.php
Ove 3 figurice su sve sto imam od Schleicha, ne svidjaju mi se njihovi Strumpfovi jer su razroki , imaju razmaknute oci, Peyo ih je u stripovima crtao sa spojenim ocima, a takvi su i u crticu. I Snorkijevci imaju spojene oci. Jakksove figurice mi se ne svidjaju jer imaju prevelike zjenice, kao narkomani . Sta da se radi kad imam istancan smisao za estetiku, to je dar, to je prokletstvo. Dobri su mi jedino Plastoyevi Strumpfovi, ali izgleda da oni vise nemaju licencu da ih proizvode. Od Plastoya imam jedino kasicu kralj Strumpf, kupio u SNK. Ove 3 Schleichove sam kupio jer izgledaju pristojno, dosta slice prikazu iz stripova i crtica, rijetke su figure i ne bas poznati likovi kod nas. Nisam nikad kao klinac vidio nijednu epizodu s Johanom, Peewitom ili Skrupulijem na RTZ-u. Inace, Johan i Peewit su Peyov strip u kojem su stvoreni Strumpfovi. U 2. sezoni crtica ima dosta epizoda s J. i P., ali mislim da se to kod nas nikad nije prikazivalo.
A kad vec spomenuh Snorkijevce, evo citat iz Ekrana Vecernjeg lista:
''Sony Pictures je ovog prosinca objavio da ce napraviti dugometrazni crtic o Snorkijevcima koji ce se bazirati na danas vrlo popularnom crticu ''Alvin i vjeverice''.''
|
|
| |
Dread_lock | Date: Sunday, 2012-01-08, 0:40 AM | Message # 461 |
Colonel general
| Quote (Popara1979) Dobra vecer, evo vam i mene, al' se usreciste
mogao si nam se predstaviti i u topicu za predstavljanje.... ono što skupljaš, mijenjaš i tako nešto
Inače, super su ove figure koje si stavio!
Message edited by Dread_lock - Sunday, 2012-01-08, 0:45 AM |
|
| |
ijaowoo | Date: Sunday, 2012-01-08, 2:07 AM | Message # 462 |
Pisača mašina
| popara care, daj prodaj ih nama kolekcionarima :D
|
|
| |
papataz | Date: Sunday, 2012-01-08, 3:11 AM | Message # 463 |
Brzoprsti
| Evo ga ovaj i ovde!
Dobrodosao, pa makar si mi i naneo dusevnu bol!
|
|
| |
nono | Date: Sunday, 2012-01-08, 12:53 PM | Message # 464 |
Lieutenant general
Group: Admin
| Quote (papataz) Dobrodosao, pa makar si mi i naneo dusevnu bol!
|
|
| |
amidala | Date: Sunday, 2012-01-08, 2:27 PM | Message # 465 |
Colonel general
| Pozz novom članu,samo nam se predstavi Bila u onom kineskom ducanu na mejašima,vidila sam neka plastična jaja štrumpfovi i figure u kesicama,mislim da su ove nove iz filma
|
|
| |