Štrumpfovi (Dio 1)
|
|
ijaowoo | Date: Sunday, 2012-01-15, 6:29 PM | Message # 496 |
Pisača mašina
Group: Users
Status: Offline
| aaaa bojane, ne radi mi to... rasplakacu se
Added (2012-01-15, 6:27 PM) --------------------------------------------- http://3.bp.blogspot.com/_ED0zYu....eup.jpg
ovo nisu strumpfovi nego empire gnomes. ali toliko su lepi da mi se opet place... joj, sto sam nesto emotivan danas.
Added (2012-01-15, 6:29 PM) --------------------------------------------- ne znam zasto ne radi slika.
Message edited by ijaowoo - Sunday, 2012-01-15, 6:27 PM |
|
| |
amidala | Date: Sunday, 2012-01-15, 8:06 PM | Message # 497 |
Colonel general
Group: Moderators
| baš su dobri!
|
|
| |
BornThisWay | Date: Sunday, 2012-01-15, 9:29 PM | Message # 498 |
Colonel general
Group: VIP
| Super su ovi gnomovi ali možda su ovo ipak fake štrumpfovi koji imaju licencu na plavu boju,vidiš kako su gnomovi svi u drugim bojama
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2012-01-15, 9:41 PM | Message # 499 |
Colonel general
Group: Admin
| Quote (Dread_lock) Sonjecka šta si dobila samo jednu figuru sa kuglofom? zar nisu dvije? da,jedna se dobije unutra iako bi bilo fascinantnije da su sve tri figure koje su na kutiju unutra pa da se poslazu na tortu
Quote (boyanm) bio sam juce na selu i islikao masu igracaka joooj svaki put kad spomenes to selo, ja zamislim kako izgleda kao neko strumpf selo puno igracaka. Zato sam i ja dala prije par godina mladjim ukucanima da odnesu neke igracke na selo,na koje ne idme godinama,pa cu se jednom i ja tako veselit. JEdva cekam slike,jeeej pa cu i ja postat emotivna ko ijaowoo
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
Dread_lock | Date: Sunday, 2012-01-15, 10:00 PM | Message # 500 |
Colonel general
| Quote (sonjecka) da,jedna se dobije unutra
previše onda da je 50kn kolač i jedan figurica ja san propustila u mercatora sniženje na te božićne kolače, bilo je 50% sniženo, kad sam došla bilo je samo Pannetone, ne i na štrumpfove
|
|
| |
boyanm | Date: Sunday, 2012-01-15, 11:12 PM | Message # 501 |
Pisača mašina
| Quote ja zamislim kako izgleda kao neko strumpf selo puno igracaka
Pa tako je meni to i izgledalo kad sam bio mali... secam se, odem na posedak kod dede i babe, a roditelji i tetka kad god dodju donesu neku igracku. Lepi dani, davno prosli nazalost... Otkako su mi baba i deda umrli, redje odlazim tamo, ali mi je uvek poseban dozivljaj, mnogo lepih uspomena, kao da udjem u vremeplov A za sve ove igracke, mogu najvise da zahvalim tetki sto ih je toliko sacuvano, ona je svaki put kad bi brat i ja nesto "izgustirali" uzimala, pakovala i stavljala na stranu, stvarno sam se iznenadio kada sam video da je malo sta nestalo tokom ovih godina. Videces narednih dana, pronasao sam i neke stvarcice za koje sam ranije pisao da su izgubljene
|
|
| |
Skuby | Date: Monday, 2012-01-16, 11:39 AM | Message # 502 |
Brzoprsti
| Super su ovi gnomovi
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2012-01-16, 6:42 PM | Message # 503 |
Colonel general
| stvarno svaka cast tetki! ne mogu vjerovat da si uspio naci i onog plavog vraga Tako ja danas zahvaljujem mami sto je uvijek spremala igracke da se ne uniste iako nikad nisam bila "unistavac" al bi se svejedno od puste djecurlije i igre znalo nesto pogubiti. Srecom vecina je sacuvana.
|
|
| |
|
sonjecka | Date: Tuesday, 2012-01-17, 0:09 AM | Message # 505 |
Colonel general
| aaa kul su. Planinar je super,malo akrila i bit ce ko nov Imam i ja ovog sa olovkom al fali mu stol i skolska klupa pa sam ga stavila da sjedi na lego kockici dok mu ne napravim klupu
|
|
| |
sonjecka | Date: Tuesday, 2012-01-17, 0:14 AM | Message # 506 |
Colonel general
|
kaze oglas :stara figurica od tvrde gume, pohabana i u nedostatku boje, visina 9 cm, vidi sliku koji su ovooo???
|
|
| |
Dread_lock | Date: Tuesday, 2012-01-17, 0:16 AM | Message # 507 |
Colonel general
| e bravo, i ja ću mu poklonit lego kockicu
|
|
| |
BornThisWay | Date: Tuesday, 2012-01-17, 0:22 AM | Message # 508 |
Colonel general
Group: VIP
| Odlični su,planinar je zakon.Baš sam i ja gledala tu aukciju,možda je to jedan od gnomova
|
|
| |
ijaowoo | Date: Tuesday, 2012-01-17, 1:52 AM | Message # 509 |
Pisača mašina
| ma daaaaajte ljudi, niste normalni sto kacite ove slike novih strumpfova... pa zar vi zelite da ja umrem od muke???? meni lik za 2 stara strumpfa trazi 14 evra, ima da umrem zbog toga jer necu da dam. a gle sta vi sve imate.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
opet placem
|
|
| |
papataz | Date: Tuesday, 2012-01-17, 2:23 AM | Message # 510 |
Brzoprsti
| Pa ne daj! To je preskupo i samo i nama ostalima iz Srbije cinis medvedju uslugu. Ako vide da prolaze te cene, nece ih ni spustati. Tako je bilo i sa Mastersima.
Ja sam npr onog Strumfa iz Meka sto je naslonjen na broj 25 platio 65 dinara, a navodno vredi od 40 do 50 dolara jer je najredji u toj kolekciji. Sad to vise ne moze da mi se ponovi jer je kolekcionara sve vise....
Mada, bilo bi drugarski da se, ako naletimo na neki dobar lot, udruzimo i bidujemo zajedno i posle podlimo plen. A?
|
|
| |