Nesvrstane Sitnice (Part 1)
|
|
oldtimer | Date: Thursday, 2011-06-30, 1:28 PM | Message # 91 |
Colonel general
Group: VIP
Status: Offline
| Quote (amidala) pliva patka preko save.... pa preko oceana.... u ovom jednom dokumentarcu od cousteaua jr. ''put na kure'' pokazuju taj mali otočić u skupini kure na kojem se naplavljuje smeće iz cijelog atlantika, uglavnom plastika bačena s brodova. koliko god je to ekološka tragedija (80 kg smeća svaki dan!!!) u tom smeću bude igračkica i svakakvih zanimljivosti
|
|
| |
amidala | Date: Thursday, 2011-06-30, 1:31 PM | Message # 92 |
Colonel general
Group: Moderators
| znači sad znamo di ćemo na litovanje
|
|
| |
oldtimer | Date: Thursday, 2011-06-30, 1:35 PM | Message # 93 |
Colonel general
| Quote (amidala) znači sad znamo di ćemo na litovanje preko neke eko-udruge volonteri iz cijelog svijeta dolaze čistiti plažu i podvodni greben na kojem ima na tone i tone zapetljanih mreža. kad se mreža zapetlja, japancima je jeftinije odrezati i ostaviti nego raspetljavati. moraš imati položen tečaj ronjenja s bocama, a ovo raspetljavanje mreža je jako opasan posao jer je jaka struja (zato se i skuplja smeće i mreže). ne znam trebaju li volontere samo za čišćenje plaže, ja bih išao
|
|
| |
amidala | Date: Thursday, 2011-06-30, 1:40 PM | Message # 94 |
Colonel general
| e da i ja bi da se ne mora ronit ja pritisak ne mogu izjednacit,a kapacit pluca mi je ko u teških asmatičara
|
|
| |
oldtimer | Date: Thursday, 2011-06-30, 1:46 PM | Message # 95 |
Colonel general
| Quote (amidala) a kapacit pluca mi je ko u teških asmatičara jel pušiš?
|
|
| |
sonjecka | Date: Thursday, 2011-06-30, 4:47 PM | Message # 96 |
Colonel general
Group: Admin
| Quote (amidala) ja pritisak ne mogu izjednacit,a kapacit pluca mi je ko u teških asmatičara
imam isti problem iako mi ova ekspedicija uopce ne zvuci lose...kopanje po smecu,a usput cistis plazu. Sjecam se kad sam bila djete,dida me je svako jutro rano vodio na Bacvice,prije nego bi ljudi dosli pa bi svasta nasla na plazi od igracaka,i po nekoliko lopti u plicaku i tracnih madraca. Jedom sam na Dućama u Omišu nasla nasukanu meduzu , 30ak i nesto cm promjer klobuka je imala, najveca meduza u zivotu koju sam vidila.
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
|
oldtimer | Date: Thursday, 2011-06-30, 5:18 PM | Message # 98 |
Colonel general
| Quote (sonjecka) kopanje po smecu,a usput cistis plazu - čistiš plažu - skidaš kile - nalaziš igračke (koje su čiste, bile su u moru) Quote (Dread_lock) avion i autić na baterije avion super izgleda
|
|
| |
amidala | Date: Thursday, 2011-06-30, 7:23 PM | Message # 99 |
Colonel general
| Quote (oldtimer) jel pušiš? ne pušim i nikad ni nisam al svejedno su mi pluca u komi
Quote (sonjecka) Sjecam se kad sam bila djete,dida me je svako jutro rano vodio na Bacvice,prije nego bi ljudi dosli pa bi svasta nasla na plazi od igracaka
i mene bi otac vodia, al na firule
Quote (Dread_lock) glavnom, autiću su svjetlila svjetla, mogao se penjat po zidu i okrenit se i nastavit vozit.
sićan se tih autića
|
|
| |
sonjecka | Date: Thursday, 2011-06-30, 7:24 PM | Message # 100 |
Colonel general
| a jel se netko sjeca autica plasticnih izlivenih iz samo jednog komada plastike,bili su zeleni,kricavo rozi, zuti i imali crna kola. Inace suplji kao neki kalupi. To su bili in autici jer se tad nije imalo para za zeljezne. Ja sam imala nekoliko takvih sjecam se zelenog kabrioleta,cak sam u srednjoj crtala njegov nacrt,tlocrt i bokocrt za jedan zadatak.
|
|
| |
amidala | Date: Thursday, 2011-06-30, 7:26 PM | Message # 101 |
Colonel general
| Quote (sonjecka) a jel se netko sjeca autica plasticnih izlivenih iz samo jednog komada plastike,bili su zeleni,kricavo rozi, zuti i imali crna kola. Inace suplji kao neki kalupi.
poznato mi je to
|
|
| |
oldtimer | Date: Thursday, 2011-06-30, 7:28 PM | Message # 102 |
Colonel general
| Quote (amidala) ne pušim i nikad ni nisam al svejedno su mi pluca u komi ja sam 12 godina pušio
|
|
| |
amidala | Date: Thursday, 2011-06-30, 7:29 PM | Message # 103 |
Colonel general
| Quote (oldtimer) ja sam 12 godina pušio
ali je skroz vjerojatno da si u boljem stanju od mene mene je kronični bronhitis dotukao
|
|
| |
oldtimer | Date: Thursday, 2011-06-30, 7:31 PM | Message # 104 |
Colonel general
| Quote (amidala) mene je kronični bronhitis dotukao a sorry
a sorry, majorušo sad sam vidio
|
|
| |
sonjecka | Date: Thursday, 2011-06-30, 7:32 PM | Message # 105 |
Colonel general
| mene su dotukli prekidi i poceci pusenja. malo pusim u 5 osnovne,pa stanem par godina,pa opet...al sad je definitivno odluceno da stanem i vec 7 mj uopce mi ne fali
slicno ovima smao su bili jos jednostavnijih oblika
|
|
| |