Alf Figure
|
|
Skuby | Date: Wednesday, 2012-04-25, 8:09 PM | Message # 31 |
Brzoprsti
Group: Users
Status: Offline
| Odlični su Alfovi
|
|
| |
sonjecka | Date: Wednesday, 2012-04-25, 8:40 PM | Message # 32 |
Colonel general
Group: Admin
| jeeej izgleda da su te gitariste najvise svi kupovali meni je hrelic bio ko neki san,al i nocna mora jer ima toliko toga da se toliko toga i propusti! Ja bi sad sve one indijance i kauboje iz carobne vrecice,trebala sam liku rec ajd sve za 50 kn!
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
amidala | Date: Wednesday, 2012-04-25, 9:00 PM | Message # 33 |
Colonel general
Group: Moderators
| odlican je!
|
|
| |
BornThisWay | Date: Friday, 2012-04-27, 11:28 AM | Message # 34 |
Colonel general
Group: VIP
| Quote (sonjecka) jeeej izgleda da su te gitariste najvise svi kupovali biggrin meni je hrelic bio ko neki san,al i nocna mora jer ima toliko toga da se toliko toga i propusti! Ja bi sad sve one indijance i kauboje iz carobne vrecice,trebala sam liku rec ajd sve za 50 kn! Ne sjećam se više gdje sam Alfa uzela,čini mi se da je zalutao među neke životinje.Meni je najviše žao što nismo više kopali kod onog lika gdje si kupila onog velikog indijanca,on je imao sve vintage igračke a po kunu su mu bile figurice,kupila sam 20 komada i čuvala pare za dalje,na kraju nisam našla ništa bolje nego što je kod njega bilo,kod onog lika što se 'specijalizirao' za životinjske figure sve su bile novije,tamo sam mu pokupila sve iz devedesetih i još dobila vreću drveća za 10kn(tehnički za 9kn jer sam našla 1kn u vreći )
|
|
| |
oldtimer | Date: Friday, 2012-04-27, 11:39 AM | Message # 35 |
Colonel general
| Quote (BornThisWay) čuvala pare za dalje ja sam nekoliko puta požalio, ali manje sam se kajao ako sam kupio nego kad propustim pa poslije nema
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2012-04-27, 12:12 PM | Message # 36 |
Colonel general
| Quote (BornThisWay) e imao sve vintage igračke a po kunu meni je sad zao sto mu nisam sve ono skupila na hrpu i rekla,moze sve za 50! pa bi onda kuci na miru birali i duplice djelili,posto je tamo bilo super stvari carobnih vrecica i ostalih vintage stvari i7 60ih! Onog asterixa sto si mi iskopala ,figura je iz 68 godine!!!:D
|
|
| |
BornThisWay | Date: Friday, 2012-04-27, 2:59 PM | Message # 37 |
Colonel general
| Quote (sonjecka) Onog asterixa sto si mi iskopala ,figura je iz 68 godine!!!:D Aaaa,zakooon Ma ajde,sve u svemu,dobro smo se nakupili,bit će još Hrelića
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2012-04-27, 3:00 PM | Message # 38 |
Colonel general
| Quote (BornThisWay) ,bit će još Hrelića
mora!!!! Isplati se dovraga cak i sa povratnim kartama 600 kn od st-zg
|
|