Site menu |
|
 |
Login form |
|
 |
Search |
|
 |
Our poll |
|
 |
Statistics |
|
 |
|
 | |  |
|
Alternativne setogradnje
| | |
gabisamali | Date: Wednesday, 2012-02-08, 4:22 PM | Message # 17 |
Pisača mašina
Group: Users
Status: Offline
| ovo je fenomenalno - stvarno svaka čast na kreativnosti
|
|
| |
sonjecka | Date: Wednesday, 2012-02-08, 7:31 PM | Message # 18 |
 Colonel general
Group: Admin
| ovo je genijalno!!! super je kucica,ovo stabalce je strava! Jedino sto mi malo razbija koncentraciju je krov,preslican je sarama zida pa se malo gubi. Al unutra je savrseno,sad mi se slazu kocke...arghh
prije dok smo imali samo jednu kutiju kocaka smo dovukli u stan i slagali,sad kad imamo 30 kutija sve je kod roditelja pa nikad ne slazemo! Eto sto je kad imas previse tog
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
đžukela | Date: Wednesday, 2012-02-08, 9:58 PM | Message # 19 |
 Pisača mašina
Group: VIP
| Quote (gabisamali) ovo je fenomenalno - stvarno svaka čast na kreativnosti
o hvala vi ljudi s bosuta
Quote (sonjecka) krov,preslican je sarama zida pa se malo gubi
e to su slatke mane ovog načina slaganja, jednostavno imaš određene boje i to je to kako u ovom setu dolazi dosta slopova, a jako volimo slop krovove, krov je morao biti šarenoslopiran mogao sam krov riješit plejtovima al onda bi bio sličan kao na predhodne 2 hiže
Quote (sonjecka) sad kad imamo 30 kutija sve je kod roditelja pa nikad ne slazemo
sram vas bilo ma razumijem vas skroz, i meni se dogodi da 5-6 dana uopće ne pogledam legonje al evo ovaj snijeg je došao ko naručen, ne radim dok se ne otopi pa ima vremena za plastiku
|
|
| |
sonjecka | Date: Wednesday, 2012-02-08, 11:08 PM | Message # 20 |
 Colonel general
| Quote (đžukela) e to su slatke mane ovog načina slaganja, jednostavno imaš određene boje i to je to
znam,znam tako sam ja gustala sa tri manja seta princa od pemzije, spajala s tim sto imam. NEkad mi je to veci gust nego kad ispred sebe imam sve potrebne dijelove,nekako ti se neda trazit po kutijama,ovako je kreativnije.
Quote (đžukela) sram vas bilo da sad udjem doma u tu sobu mislim da bi mi od zime otpala celjust AL da znas da si me nabrijao na ova slaganja,pa sad gledam po kuci sto imam tu u stanu od lega da rastavim i slozim po svom.
DOlazim u iskusenje rastavit igru Harry potter pa napravit mini dvorac s mini figurama,al se bojim da ne pogubim dijelove od igre koju smo evo prije 5 minuta igrali prvi put ,a kupili smo je ima 4-5 mjeseci Ni heroicu jos nismo probali, lijeni smo citat pravila
Tko zna kad cemo opet igrat i Harry pottera imam sad lose iskustvo jer je gubitnik morao ici spravljat cokolino u hladnu kuhinju
|
|
| |
amidala | Date: Thursday, 2012-02-09, 1:24 PM | Message # 21 |
 Colonel general
Group: Moderators
| super!!!!
|
|
| |
đžukela | Date: Thursday, 2012-02-09, 2:27 PM | Message # 22 |
 Pisača mašina
| Quote (sonjecka) NEkad mi je to veci gust nego kad ispred sebe imam sve potrebne dijelove ja sam imao u planu jedan poveći moc radit ove zime al nemam srca rastavit 20tak setova a ni živaca to sve sortirat po bojama i oblicima
Quote (sonjecka) AL da znas da si me nabrijao na ova slaganja,pa sad gledam po kuci sto imam tu u stanu od lega da rastavim i slozim po svom.
hehe, meni je dosta otvorit eurobricks forum i odma dobijem želju da slažem, preslagujem, gledam, čistim prašinu...
Quote (sonjecka) mini dvorac s mini figurama
uf, to bi bilo milina za vidit
hvala, evo radimo crkvu od kingdoms dvorca
|
|
| |
sonjecka | Date: Thursday, 2012-02-09, 2:32 PM | Message # 23 |
 Colonel general
| Quote (đžukela) evo radimo crkvu od kingdoms dvorca
jeeeej
Quote (đžukela) hehe, meni je dosta otvorit eurobricks forum i odma dobijem želju da slažem, preslagujem, gledam, čistim prašinu...
meni je dosta procitat naziv ovog topica,kad vidim da je opet dignut na vrh odmah razmisljam...daj sto imam ovdje u stanu da rastavim
|
|
| | |
sonjecka | Date: Sunday, 2012-02-19, 8:20 PM | Message # 25 |
 Colonel general
| OMG pa ovo izgleda bolje od seta dvorca!!!! Nekako je ozbiljnije i uvjerljivije, super je! SUper si skuzio kako od viteza napravit svecenika, a takve crvke unutr ai moraju biti skrte,nije bilo razbacivanja,sjeti se samo kako je izgledala unutrasnjojst crkve u disneyjevom Robin Hoodu :D
|
|
| |
đžukela | Date: Sunday, 2012-02-19, 8:37 PM | Message # 26 |
 Pisača mašina
| oo pa hvala nekako smo sa ovom setogradnjom najmanje zadovoljni nije bilo druge nego kralja pretvorit u svećenika, čelavog, s plaštem naprijed.
več sam i zaboravio koliko puno dijelova (većinom brikova) donosi ovaj set, zaista bogato kompenzirano je s nedostatkom detalja, koje dobijemo u advent kalendaru pa kasnije se lako ubace u dvorac
znam za srednjvjekovne crkve, nije bezveze ona izreka mršav ko crkveni miš sad mi na pamet pada ona ogromna notre dame kapacitete oko 7000 sjedećih mjesta
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2012-02-19, 8:56 PM | Message # 27 |
 Colonel general
| Quote (đžukela) notre dame kapacitete oko 7000 sjedećih mjesta
ahhh,da se tamo vratit,ja inace nisam toliko opcinjena crkvama,al kad sam vidila notre dame ostala sam paf. Onako cijelo vrijeme mi je bilo,ajmee da mi je jos jednom vidjet,a bio neki super vodic i on nas jos jednom "na svoju ruku van rasporeda" odveo do crkve,ja bila presretna.
evo crkvenih miseva iz robina hooda
|
|
| |
Deni | Date: Sunday, 2012-02-19, 11:35 PM | Message # 28 |
Novajlija
Group: Users
| ne mogu se nagledati kako je dobro!
čudo čudo čudo! :o
odakle vam ideje?
Message edited by Deni - Sunday, 2012-02-19, 11:35 PM |
|
| |
amidala | Date: Monday, 2012-02-20, 12:11 PM | Message # 29 |
 Colonel general
Group: Moderators
| wow super!!!!!!!!
|
|
| |
đžukela | Date: Monday, 2012-02-20, 12:55 PM | Message # 30 |
 Pisača mašina
| hvala svima na komentarima
Quote (Deni) odakle vam ideje?
iskreno, sve je iz glave, rastavimo set pa pogledamo šta imamo od dijelova i polako najteže je počet, kad krene onda ide samo od sebe...
|
|
| |
| |
 | |  |
|