Koji Ste Novi Set Nabavili
|
|
Watashiii | Date: Tuesday, 2011-04-12, 1:57 PM | Message # 226 |
 dežurni RPG & DnD radoholićar
Group: Moderators
Status: Offline
| Avion je stvarno predobar
LagCity Network
|
|
| |
MatejEmperor | Date: Tuesday, 2011-04-12, 7:36 PM | Message # 227 |
 Pisača mašina
Group: Users
| smeh, bilo je nekih prica, men se cini na kockicama, ili na nekom drugom forumu. Ono, kao da ce biti exclusive serija tj samo u nekim drzavama, a u nas nece doci...

|
|
| |
kriza | Date: Tuesday, 2011-04-12, 7:44 PM | Message # 228 |
 Trgovac Lego nekretninama
Group: VIP
| Exclusive setovi mogu bez problema biti u HR, samo je pitanje i sposobnosti ljudi/dućana koji prodaju Lego kockice..Na primjer JA nema seta koji ti ne mogu nabaviti.. Rabljeni,novi,pola seta itd.. Info: lotb.info@gmail.com 
odlazim.....:)
|
|
| |
MatejEmperor | Date: Tuesday, 2011-04-12, 7:49 PM | Message # 229 |
 Pisača mašina
| Ne, ne kriza... rijec je bila o tome kako LEGO seriju Pharohs Quest uopce nece pustati na nase trziste (kao npr. seriju setova Avatar...)

Message edited by MatejEmperor - Tuesday, 2011-04-12, 7:50 PM |
|
| |
sonjecka | Date: Wednesday, 2011-04-13, 0:43 AM | Message # 230 |
 Colonel general
Group: Admin
| Quote (MatejEmperor) Iako me mami ona piramida, sumnjam da ću je kupiti, no sasvim sigurno ću kupiti ovaj aviončić kao i onaj setić s motorom (7306), mene isto piramida mami, iako ne znam hoce li doci u TL i one2play, nekako mi se cini da im se neda riskirati s velikim setovima,a ako i nabave stave na police samo jedan komad pa odmah nestane. Piramida mi ima lijepih sitnih detalja i figova,al nekako mi je prazna sa straznje strane, i sigurno ce kostati kao onaj veliki indiana jones set, no kad opet uzmem u obzir koliko je tamo bilo klopki,detalja, kretivnih fora ova mi se cini onako osrednje. ako dodju PQ, vjerojatno cu od setova jos kupit onaj s motorom,taj ce sigurno kostati oko 100 kn i onaj najmanji set sa velikim skarabejom, jer ima korisne oznake po tijelu,a kostat ce najvise 60 kn. ostali setovi su mi bezveze, samo detalji su dobri,a vozila katastrofa,nekako nedoradjena,bolje su izgledala u starim adventurers setovima.
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
kriza | Date: Wednesday, 2011-04-13, 1:19 AM | Message # 231 |
 Trgovac Lego nekretninama
Group: VIP
| Quote (MatejEmperor) Ne, ne kriza... rijec je bila o tome kako LEGO seriju Pharohs Quest uopce nece pustati na nase trziste (kao npr. seriju setova Avatar...) Ali ja ti je dofuram, ako treba sa drugog kontinenta..mije bitno kako, ti set dobiješ zapakiran.. ne bitno od kud on, kako i šta.. Sonjecka ja imam za tebe piramidu.. 685.00 kuna je za tebe...PM
odlazim.....:)
|
|
| |
nono | Date: Wednesday, 2011-04-13, 8:30 AM | Message # 232 |
 Lieutenant general
| Sada ce sonja da uzme kuburu od pradede i u brda u lov na kune (sad mi kroz glavu prolazi scena Sezone lova na zećeve, upucaj me sada .... ^_^ )
|
|
| |
SMEH | Date: Friday, 2011-04-15, 0:13 AM | Message # 233 |
 LEGO recenzent
| Quote (MatejEmperor) bilo je nekih prica, men se cini na kockicama, ili na nekom drugom forumu. Ono, kao da ce biti exclusive serija tj samo u nekim drzavama, a u nas nece doci... Ah, pa i pretpostavljao sam da to samo Lego "profesionalci" mogu izvaliti. Pih, ionako se lazno predstavljaju, pa sta. Nego, set je predobar (imam ga vec skoro dva mjeseca), ali kako je kriza (ne ti @ kriza, nego financijska kriza) dosla pomalo i do mene, bojim se da zasad cu ostati samo na ovom adventurers setu (a piramidu bih volio kupiti) a ima vecih prioriteta, HP Technic bager itd. PS ipak se okrece  Added (2011-04-15, 0:13 Am) --------------------------------------------- Evo ga i petnaesti april stize, pa i oova slikica sa mog stola Globus se ipak okrece 
http://www.brickset.com/search/?ownedBy=hrkica
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2011-04-15, 0:30 AM | Message # 234 |
 Colonel general
| ajmeeeee,pa ovdje ne postoji detalj koji nije dobar,yaaaaar jedva cekam jednog dana da i ja zavrtim globu figovi su ...ma necu nista govorit!!!! (sliiiiiiiin,slinnnnnn,ssssslin)
|
|
| |
SMEH | Date: Friday, 2011-04-15, 0:35 AM | Message # 235 |
 LEGO recenzent
| Evo sad vidim da ih je i zvanicni sajt objavio http://www.lego.com/piratesofthecaribbean/en-us/Products/4191.aspx
http://www.brickset.com/search/?ownedBy=hrkica
|
|
| |
Dread_lock | Date: Friday, 2011-04-15, 1:07 AM | Message # 236 |
 Colonel general
Group: Moderators
| ajme savršeno!!! :) Globus i mapa na stolu.... presavršeno napravljeni!!!
Message edited by Dread_lock - Friday, 2011-04-15, 1:08 AM |
|
| |
nono | Date: Friday, 2011-04-15, 9:53 AM | Message # 237 |
 Lieutenant general
| premalo kockica previše para
|
|
| |
MatejEmperor | Date: Friday, 2011-04-15, 10:04 AM | Message # 238 |
 Pisača mašina
| Kao sto kolega nono kaze... premalo kocaka previse para... Ali opet... Danas svakako posjecujem trgovinu... 

|
|
| |
sonjecka | Date: Saturday, 2011-04-16, 3:06 AM | Message # 239 |
 Colonel general
| jedan jedini u euroshopu stvorio se odjednom,a nije ga bilo prije par dana 
|
|
| |
MatejEmperor | Date: Saturday, 2011-04-16, 1:11 PM | Message # 240 |
 Pisača mašina
| Dolazim jucer u trgovinu, uzbudjen zbog saznanja da cu uskoro otvoriti novi Potc set.. ulazim veseo u trgovini, kad tamo... isti setovi kao i prije pola godine... Navodno cekaju premjestaj u novi poslovni prostor tako da nece puniti jos police... okrenuo mi se zeludac na saznanje da se preseljenje ocekuje tek 15.5.... U ostalim trgovinama gdje se nadje koji lego set, nema ni PQ ni potc-a tako da nista nisam htio kupovati... 

|
|
| |