prvi dio i prizor koji nam daje ugodjaj blagdana su ovi pjevaci koji nose svoje biljeznice za pjevanje.
Odlican tisak lica. Lijepo osmisljena odjeca, tj. dva spojena plasta,crveni i crni
skijasi nam daju setu razigranu notu, jure izmedju komponenti. Odlicno je sto su djevojcici dali prozirno-ljubicaste stapice u ruke,ako ste SW fan uvijek mozete posudit ovo za neki light saber
Pohvalno je sto su osmislili i ljubicaste hlace s kracim nogama.
ne bas dobro osmisljena scena s predimenzioniranom mrkvom,al bar smo dobili mrkvu,a ne neki sitan narancasti dio.
hm, ovo mi nije bas sasvim jasno sto bi trebalo biti.molim pomoc! sumnjam na neku lutku ili plisanog medu...
divno osmisljen dar
skroz simpatican detalj. Odlicno slozena kutija i original ideja,
oni koji nemaju dvorsku ludu biti ce potpuno zadovoljni
prije no sto zavirimo u kucicu,jos cu vas malo daviti eksterijerom i njegovom atmosferom.
vrlo lijep i korisan detalj kojem sam se veselila jer ga prije nisam imala.
Ovom zenskom minifigu je zamjenjena kosa s onom koja pjeva blagdanske pjesme(nije kao u uputstvima). Zasto? Zato sto su ovi u legu imali propust. Ova kosa ima dugi rep,pa uopce ne sjeda na glavu onoj koja pjeva zbog grpe na plastu. AKo joj nabijemo kosu,zguzvat cemo plast.
dimnjak izgleda jednostavan,al nacickan je s puno kockica
evo nas ispred prodavaonice. Vani je hladno, a izlozi s igrackama djeci plijene pozornost i ne djau im igrati se
Fino je osmisljena tenda, vrata su takodjer nova u mojoj kolekciji. Jedino mi je zao sto na ovoj bijeloj zastavici nije neki print ili (prokleta) naljepnica s nekim toplim fontom i natpisom Toy Shop.
u izlogu je mala lokomotiva i plavi robotic,vidit ce se bolje iznutra
evo nas unutra. kako li volim ove nove prozirne kocke. Toplinu nam predstavlja ovaj kamin
na gornjem katu ceka nas sat sa skrivenom malom sivom zabom,koja je bas simpa detalj.
evo gdje se izradjuju autici
![](http://img600.imageshack.us/img600/3558/dsc00091q.jpg)