4193 The London Escape - Recenzija
|
|
đžukela | Date: Sunday, 2011-09-25, 5:17 PM | Message # 1 |
Pisača mašina
Group: VIP
Status: Offline
| 4193 The London Escape godina izlaska 2011 dijelova 441 5 minifigova cijena u HR 450-500kn
evo da ubijemo ovu opću "tugu" na lego dijelu foruma ovom recenzijom sjajnog seta iz POTC serije kutija je odličnog dizajna i ne prevelika - što naravno volimo. na slikama obje strane iste
instrukcije za građenje dolaze u 2 knjižice
5 minifigova - kočijaš, joshamee gibbs, jacko te od kralja đorđa vojnik i oficir već su po bespućima neta opjevane ode o lijepoti figera iz ove serije pa neću gnjaviti novim hvalospjevima samo ću dodati kako jako volim ova torza s printom košulje i napola zakopčanog kaputa/sakoa + novi torzo za imperijalce - LUDNICAAA
iako 440 dijelova ne zvuči baš puno, u ovom setu su sjajno ukomponirana u cijelinu i daju krasan igriv set s puno detalja i opreme +2 cool kočije, 2 konjića (smeđi i bijeli), pauk, 3 bačve, novi zlatnici (bolji su nam stari) + poluga... ma svega lijepoga e da, nema naljepnica evo slije kompletne situacije
raskošna putnička kočija s tamnozelenim "crtom" iako baš i ne volimo lego kočije u ovom setu su nekako tople i po mjeri i nečemo ih rastavljat u dijelove na drugoj slici je prikazana mogučnost otvaranja vrata te trik poluga na krovu za odbacivanje neželjenih putnika
druga kočija bi bila nekakva teretnog tipa s nabacanim ugljem valjda (čumurom :)) sadržaj kočije se preko poluge okrene i dobijemo zapaljen teret - fora (kao s onim old school autićima koji jednim okretom postanu slupani)
središnji dio seta - kuća (mmv mini tipa) ili nekakva kafana sjajno izgrađena (zidovi su odlično riješeni), mala, slatka, funkcionalna vrata, prozori, krović, dimnjak na sve se mislilo
pogled odostraga otkriva bogatstvo sitnica, detalja slika, pauk,štakor, dalekozor, bačve s coca colom, amper/kanta (vjedro), stol s bocam i čašom ovdje se vide ti novi zlatnici i poluga
ima i forica s kotrljajučim bačvama na znatiželjnika koji se drzne čačkati po zaporki koja drži bačve
+ nakakav tajni ulaz/izlaz (valjda) s bočne strane
kućica izgleda prekrasno iz kojeg god kuta gledali slika s druge bočne strane
evo još 2 slike sa svim akterima
zaključak - odličan set iz ove serije. puno korisnih dijelova, alata, oružja... predivno osmišljena i složena kućica u mvv stilu me oduševila. krasni zidovi u kombinaciji s klasičnim vratima i prozorima daju predivnu cjelinu 2 cool kočije i super figurice daju bezbroj izbora za igru - klinci bi trebali doć na svoje rekao bi čak da je cijena od 450 kn ok s obzirom na druge cijene setova iz ove serije preporuka svakako, meni je set baš onako po guštu, sjeo mi je ko budali šamar
ocijena 9/10
slobodno komentirajte i pitajte što vaz zanima, rado ću odgovorit
|
|
| |
SMEH | Date: Sunday, 2011-09-25, 10:43 PM | Message # 2 |
LEGO recenzent
Group: Users
| Super, nemam sad vremena za komentar i za detaljniuje gledanje ali.......
http://www.brickset.com/search/?ownedBy=hrkica
|
|
| |
MatejEmperor | Date: Monday, 2011-09-26, 2:58 PM | Message # 3 |
Pisača mašina
Group: Users
| Uz QAR ovo mi je najbolji set... barem sto sam vidio po slikama, dijelovima, figovima... Sviđaju mi se ovi vojnici (mogu se uklopiti u klasicne pirate), jack sa kapom, ovaj kocijas, i jako lijep izbor dijelova.
Cestitam na izvrsnoj kupnji, ali na odlicnoj recenziji
|
|
| |
đžukela | Date: Monday, 2011-09-26, 11:30 PM | Message # 4 |
Pisača mašina
| kad su se pojavile prve slike setova karibljana, ovaj set mi je bio No1 od "kopnenih" al promijenih mišljenje kad sam složio masivni 4194 Whitecap Bay napravim recenziju uskoro
|
|
| |
Watashiii | Date: Tuesday, 2011-09-27, 1:48 AM | Message # 5 |
dežurni RPG & DnD radoholićar
Group: Moderators
| hrpa smedjeg, zanimljivi vrata i prozori i slika i sve, set je &%$#$o prekrasan
LagCity Network
|
|
| |
đžukela | Date: Tuesday, 2011-09-27, 10:03 PM | Message # 6 |
Pisača mašina
| je da, dobro si skužio watashii, prozori su zanimljivi ovdje sam se prvi put susereo s tim drvenim škurama za prozore
|
|
| |