.
Friday, 2024-04-19, 2:31 AM
Site menu

Login form

Search

Our poll
Podržavate li ideju stranice ?
Total of answers: 123

Calendar
«  December 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Entries archive

Site friends
  • Create a free website

  • Statistics

    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0

    Main » 2010 » December » 14 » Mighty Beanz
    2:14 PM
    Mighty Beanz
    Na pomolu nova opsjednutost. Tekst prenesen sa one2play stranice.

    Mighty Beanz



    U seriji 1 predstavljamo preko 100 različitih likova u sklopu 20 timova. Timovi su podijeljeni tematski, a unutar svakog tima nalazi se po 5 Beanza koji mogu biti uobičajeni, rijetki ili iznimno rijetki koji su veći od ostalih.  Mighty Beanz  figurice mogu se sakupljati, mijenjati, utrkivati i izvoditi nevjerovatne trikove.

    Prije početka igre dogovori se sa ekipom igrate li samo za zabavu ili osvajanje Beanza. Osvajanje Beanza tvojih prijatelja izvrstan je način za popunjavanje vlastite kolekcije, ali ako izgubiš mogao bi izgubiti svoje omiljene Beanze! Kada igrate samo za zabavu, svi Beanzi vraćaju se svome vlasniku na kraju igre.

    Odaberi svoj Beanz tim, vježbaj kod kuće sve svoje vještine i tehnike sa Beanzima. To će ti povećati šanse za pobjedu. Sa Mighty Beanzima možeš izvoditi nevjerojatne trikove, a evo i nekih cool savjeta:

    BALANSER BEANZ!
    Postavi usku čašu ili šalicu obrnuto na stol (može i rola toaletnog papira), te postavi Beanz Flip stazu preko vrha čaše.  Stavljaj Beanze jedan za drugim na Flip stazu, ako igraš sa dva ili više prijatelja, međusobno se izmjenjujte.  Nastavi dodavati Beanze sve dok se ne prevrnu. Gubi onaj kojem se Flip staza prevrne. Ako ti padne ijedan Beanz , ne smiješ više sudjelovati u igri.

    SKOK BEANZ!
    Postavi šalicu 3 koraka dalje od igrača. Naizmjence pokušavajte baciti  Beanz tako da odskoče samo jednom prije nego padnu u šalicu. Pobjeđuje prvi igrač čiji Beanz upadne u šalicu. Padovi izvan šalice se ne broje. Savjet: igrajte na mekanoj podlozi kako ne bi oštetili Beanze.

    FLIP BEANZ!
    Odbaci Beanz u zrak pomoću Flip staze. Dok pada, lagano ga udari s unutarnjom stranom stopala natrag u vis, te ga pokušaj ponovo uhvatiti Flip stazom.  Pokaži da možeš udariti Beanz dva ili više puta prije nego ga uhvatiš sa Flip stazom. Kada savladaš tu vještinu, izazovi svoje prijatelje na maratonsko natjecanje!

    TRKAČA PISTA S FLIP STAZOM!
    Postavi vlastitu trkaču pistu koristeći koliko god Flip staza i Beanza želiš. Možeš upotrijebiti i ostale kućanske predmete poput knjiga, rola toaletnog papira, stola i stolaca. Lagano nagni Flip stazu i ostale predmete pa ih poredaj u trkaču pistu veliku koliko god želiš! Upotrijebi praznu kutiju ili staklenku kao cilj. Započni s utrkom Beanzom od vrha i promatraj kako juri prema cilju!

    BEANZ U ŠALICI!
    Postavi šalicu na pod (ali ne mamin najdraži porculan). Klekni ili legni na pod 1 metar dalje od šalice. Stavi Beanz na jedan kraj Flip staze. Upotrijebi Flip stazu kako bi ubacio što više Beanza u šalicu. Natječi se s prijateljima tko može više Beanza ubaciti u šalicu. Iskusni igrači mogu postupno pomicati šalicu sve dalje i dalje!

    BOMB BEANZ!
    Cilj igre je baciti Beanz spuštene ruke i snažno pogoditi beanz svog protivnika. Tvoj prijatelj i ti  sjedite 2 koraka jedan od drugog (3 za iskusne igrače). Oba igrača stave jedan Beanz na pod ispred sebe. Naizmjence bacajte Baenz sve dok netko ne uspije pogoditi beanz ispred sebe i pobijediti.Ako igrom osvajate Beanze – pobjednik dobiva Beanz svog protivnika.

    KUGLANJE S 3 BEANZA!
    Postavite 3 Beanza tako da tvore mali trokut, 3 koraka dalje od igrača (za iskusne 5 koraka). Svaki igrač može dvaput pokušati srušiti Beanza. Ako srušite 1 Beanz dobivate 1 bod, a ako ih oborite 5, dobivate 5 bodova. 3 Beanza u trokutu koja se gađaju, mijenjaju se tek nakon udarca i nakon što ih je igrač pokušao pogoditi. Pobjednik je igrač s najviše bodova nakon 3 runde. Ako igrom osvajate Beanze, pobjednik zadržava 1 Beanz svoga protivnika.

    http://www.youtube.com/watch?v=PEnyYEz5wWk&NR=1







    Views: 1052 | Added by: nono | Rating: 5.0/1
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]
    Copyright MyCorp © 2024