Pomoc oko Racunala - Forum
.
Monday, 2016-12-05, 3:31 PM
Site menu

Login form

Search

Our poll
Podržavate li ideju stranice ?
Total of answers: 115

Site friends
  • Create a free website

  • Statistics

    [ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
    Page 1 of 3123»
    Forum » Ostalo » Fotografija i video » Pomoc oko Racunala
    Pomoc oko Racunala
    sonjeckaDate: Friday, 2011-01-07, 3:09 AM | Message # 1
    Colonel general
    Group: Admin
    Messages: 8608
    Reputation: 50
    Status: Offline
    Eto,ova Nova 2011 samo zezancije oko kompova donosi. NAime,surfam na laptopu kojem se Youtube non-stop zamrzava.
    Pa da vas pitam ako mi mozete dat neki dobar program da ocistim cache i kukise,a da nije Tune Up.
    Sad sam skinula novi flash player mozda to pomogne. Inace, komp je nedavno poravljen i novi su windowsi instalirani.

    Ovaj topic mozemo koristit za neka pitanja o kompjuterima.

    Hvala unaprijed!




    sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
    http://toystory.blog.hr/
     
    papatazDate: Friday, 2011-01-07, 9:18 AM | Message # 2
    Brzoprsti
    Group: Moderators
    Messages: 991
    Reputation: 34
    Status: Offline
    Cclenaer, ranije znan kao Crap Cleaner

    KLIK

    a u paru s njim Abexo Free Registry Cleaner

    KLIK

    i nema problema! smile

     
    WatashiiiDate: Friday, 2011-01-07, 1:56 PM | Message # 3
    dežurni RPG & DnD radoholićar
    Group: Moderators
    Messages: 1209
    Reputation: 24
    Status: Offline
    Ovi gore su super za standardno smece i rjese probleme u 98% slucajeva. Al ak i dalje zapinje, ovo obicno potpomogne:

    http://www.safer-networking.org/en/download/index.html


    LagCity Network
     
    sonjeckaDate: Friday, 2011-01-07, 7:49 PM | Message # 4
    Colonel general
    Group: Admin
    Messages: 8608
    Reputation: 50
    Status: Offline
    hvala ljudovi sad cu ja to sve pregledat, jer me nervira to blokavanje youtubea!



    sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
    http://toystory.blog.hr/
     
    sonjeckaDate: Tuesday, 2011-01-18, 8:15 PM | Message # 5
    Colonel general
    Group: Admin
    Messages: 8608
    Reputation: 50
    Status: Offline
    HITNOOO MI TREBA POMOC

    dakle, izgleda da je špiki pregorila graficka,sto nas je bacilo u nepredvidjeni trosak, posto meni za posao hitno treba komp.
    Sad moramo na brzinu nesto skrpat dok ne bude novaca za nesto kvalitetnije,al' evo dajte mi savjet jer
    ne kuzim se ja u to,a ovi u servisu su nam rekli MI VAMA NE MOZEMO PREPORUCITI NISTA OD 500 kn! Malo drsko!

    dakle,sto da kupimo, a da je bolje od dosadasnje GeForce 8500 GT, koja nam uopce nije bila losa

    imamo zasad dvije opcije

    Eah 5450 Asus 512 mb, za 350 kn
    Radeon HD 3450 512 mb za 439 kn




    sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
    http://toystory.blog.hr/
     
    nonoDate: Tuesday, 2011-01-18, 8:43 PM | Message # 6
    Lieutenant general
    Group: Admin
    Messages: 1573
    Reputation: 24
    Status: Offline
    ako hočeš pogledam di je moja GeForce 6200 pa ti pošaljem, nadam se da nismo ju bacili prilikom seljenja

     
    sonjeckaDate: Tuesday, 2011-01-18, 9:10 PM | Message # 7
    Colonel general
    Group: Admin
    Messages: 8608
    Reputation: 50
    Status: Offline
    problem je sto smo ostavili vec u servisu racunalo dok ne nadjemo nesto sto je malo jace od nase stare,a da drzi neko vrijeme i ne radi probleme,tako da bi do sutra vec morali nac nesto da nam stave.
    hvala svejedno. A tko zna mozda i nije do graficke,vidit cemo sutra.




    sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
    http://toystory.blog.hr/
     
    papatazDate: Tuesday, 2011-01-18, 9:53 PM | Message # 8
    Brzoprsti
    Group: Moderators
    Messages: 991
    Reputation: 34
    Status: Offline
    Quote (sonjecka)
    Eah 5450 Asus 512 mb, za 350 kn
    Radeon HD 3450 512 mb za 439 kn

    Verovali ili ne, ova jeftinija je bolja smile

     
    sonjeckaDate: Tuesday, 2011-01-18, 10:13 PM | Message # 9
    Colonel general
    Group: Admin
    Messages: 8608
    Reputation: 50
    Status: Offline
    to se i meni cinilo ,jer se ona prodaje u ducanu samo za kompove,a ova druga u čipoteci koja ni ne nudi neki izbor i sigurno im ta kartica tu godinama stoji.

    nego, jel onda ta jeftinija bar malo bolja od nase dosadasnje Gefore 8500?




    sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
    http://toystory.blog.hr/
     
    ReaperDate: Tuesday, 2011-01-18, 10:16 PM | Message # 10
    Pisača mašina
    Group: Moderators
    Messages: 270
    Reputation: 9
    Status: Offline
    Evo pitao sam ja brata koji se stvarno razumije u te stvari i on mi je preporučio ovu:

    http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+SAPPHIRE+ATI+RADEON+HD+4650%2C+512MB+DDR2%2C+64+bit%2C+HDMI%2C+DVI%2C+D-SUB%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.512

     
    sonjeckaDate: Tuesday, 2011-01-18, 10:21 PM | Message # 11
    Colonel general
    Group: Admin
    Messages: 8608
    Reputation: 50
    Status: Offline
    hvala Reaper,
    zapisat cu ja sve to pa cu sutra ic sa spikom trazit nekog ok lika iz servisa
    koji nam je preporucivao nesto tipa ta i za tu cijenu-mozda je to cak ta ista.
    samo se bojim da cu je morat onda narucivat preko neta.




    sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
    http://toystory.blog.hr/


    Message edited by sonjecka - Tuesday, 2011-01-18, 10:31 PM
     
    ReaperDate: Tuesday, 2011-01-18, 10:26 PM | Message # 12
    Pisača mašina
    Group: Moderators
    Messages: 270
    Reputation: 9
    Status: Offline
    ovu koju sam ti ja napisao možeš kupit u Splitu
     
    sonjeckaDate: Tuesday, 2011-01-18, 10:30 PM | Message # 13
    Colonel general
    Group: Admin
    Messages: 8608
    Reputation: 50
    Status: Offline
    eee ,bas sam sad vidila. Hvala. Ici cemo sutra to vidjeti,nadam se da je imaju.



    sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
    http://toystory.blog.hr/
     
    ReaperDate: Tuesday, 2011-01-18, 10:32 PM | Message # 14
    Pisača mašina
    Group: Moderators
    Messages: 270
    Reputation: 9
    Status: Offline
    Nema na ćemu
     
    sonjeckaDate: Tuesday, 2011-01-18, 10:40 PM | Message # 15
    Colonel general
    Group: Admin
    Messages: 8608
    Reputation: 50
    Status: Offline
    nesto mi je frend govorio da ako je PCI Express da nece na staru plocu,
    oce mi ova radeon radit onda na tom kompu,posto sad vise ne znam koja je spikina ploca jer je u servisu,ako je radila slicna geforce 8500 onda bi trebalo ovo radit,zar ne?

    uf,ovo je za mene spansko selo:D




    sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
    http://toystory.blog.hr/


    Message edited by sonjecka - Tuesday, 2011-01-18, 10:42 PM
     
    Forum » Ostalo » Fotografija i video » Pomoc oko Racunala
    Page 1 of 3123»
    Search:

    Copyright MyCorp © 2016