Kocka do kocke-BornThisWay
|
|
BornThisWay | Date: Wednesday, 2011-07-27, 0:43 AM | Message # 1 |
Colonel general
Group: VIP
Status: Offline
| Svakakvih kocaka ima kod mene na tavanu,pune vreće,neke su samo prezentacijski odvojene,svakih imam punu vrećicu.Ako netko zna išta o njihovoj povijesti,razveselite me Od ovih sam najviše radila ogromne tornjeve
Uploaded with ImageShack.us Ove su mi bile posebno zanimljive zbog ovih bijelih dijelova što povezuju,radila sam od njih svakakve životinje,bilo ih je i u nekim polukružnim oblicima
Uploaded with ImageShack.us Od ovih sam radila mostove
Uploaded with ImageShack.us Od ovih sam radila garaže za aute,nemam pojma zašto
Uploaded with ImageShack.usAdded (2011-07-27, 0:43 Am) --------------------------------------------- Ove su mi bile najdraže,imam još jedno mjesto za prekopati,mislim da ću naći ostatak,svakakve kreacije sam od njih radila,sjećam se da je bila kuća za Kindere u igri.To je najbliže legu što sam imala ali su šire kocke
Uploaded with ImageShack.us
|
|
| |
sonjecka | Date: Wednesday, 2011-07-27, 10:51 AM | Message # 2 |
Colonel general
Group: Admin
| eto iiiih!!! Joj ove prve su mi bile predrage,ali smo ih u vrticu samo imali. A i ove na drugoj slici smo u vrticu imali,bile su plave i zute. Te mi bas i nisu bile nesto jer su se izgublili ovi bijeli stapici za spajanje. Ove na trecoj slici nikad nisam ni vidila,ali sam ove koscke s slovima imala i ja. TO su mi jedne od prvih kocaka ,racunajuci i one sto su imale slike pa bi se slagala slika. E zato ove zadnje imam jos uvijek punu kesu
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
amidala | Date: Wednesday, 2011-07-27, 3:30 PM | Message # 3 |
Colonel general
Group: Moderators
| Joj i mi smo ove prve imali u vrtiću ja sam ih obožavala
|
|
| |
oldtimer | Date: Wednesday, 2011-07-27, 4:47 PM | Message # 4 |
Colonel general
| odlične su, nisam do sada vidio ni jednu varijantu iako su ih vjerojatno moje nećakinje imale
ja sam ko klinac imao drvene kocke sa djelovima slika na svakoj strani koje su se slagale kao puzzle, znači 6 slika iz diznijevih crtića
|
|
| |
BornThisWay | Date: Wednesday, 2011-07-27, 5:11 PM | Message # 5 |
Colonel general
| Quote (oldtimer) drvene kocke sa djelovima slika To su moji bratići imali,sjećam se izlizanih slika
|
|
| |
oldtimer | Date: Wednesday, 2011-07-27, 7:59 PM | Message # 6 |
Colonel general
| Quote (BornThisWay) sjećam se izlizanih slika slike su bile na papiru nalijepljenom na kocke
|
|
| |
amidala | Date: Thursday, 2011-07-28, 0:48 AM | Message # 7 |
Colonel general
Group: Moderators
| Quote (oldtimer) ja sam ko klinac imao drvene kocke sa djelovima slika na svakoj strani koje su se slagale kao puzzle, znači 6 slika iz diznijevih crtića
i moja sestra je to imala i mene su docekale izlizane slike inace ona je sve igračke uništila, lutke je ošišala nakratko skroz i u uši im zabila pribadače u bojama kao naušnice. sve su parile lude
|
|
| |
sonjecka | Date: Thursday, 2011-07-28, 11:33 AM | Message # 8 |
Colonel general
Group: Admin
| ja bi voljela opet negdje naci te kocke s crvenkapicom,bila je neka sumorno krv crvena kutija sa slikom i unutra neke jako morbidne slike crvenkapice. Mracnjak teski,ali sam je obozavala. Mislim da su mi jednom ostale kocke na balkonu,pokisle i unistile.
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
oldtimer | Date: Thursday, 2011-07-28, 12:21 PM | Message # 9 |
Colonel general
| Quote (sonjecka) Mislim da su mi jednom ostale kocke na balkonu,pokisle i unistile. e to je bio bed sa starinskim igračkama, ništa na kišu i sunce
|
|
| |