MALI VODIČ KAKO OSTATI NENORMALAN U OKVIRIMA NORMALNOG prvo pravilo: kad dobijes napokon novce,drzi sve na bankomatu i pomalo dizi pare, tako ce izgledat da ne trosis previse.
drugo pravilo: podredi zivot internetu,tako da ti jutarnju kavu zamjene aukcije i aukcije,pa opet aukcije i pomalo oglasi. Tu ces uvijek naci nesto sto nije previse potrebno u zivotu,osrednje,ali jeftino pa ce i to dati privid malom ulaganju i potrosnji.
trece pravilo: Obidji shopove s igrackama,toliko se svidi prodavacicama da jednostavno nemas muda izac iz ducana ako nesto ne kupis. Nema veze,bar ces skupit bodove na racunu za besplatan djecji rodjendan, pogotovo je isplativo onima koji nemaju djece.
cetvrto pravilo: nadji forum gdje ima slicnih tako da ti bude lakse i da se medjusobno uvjerite da j sve to ok,i da je lijepo imat hobby,da neki rade od 8 do 16 ,a potom trose pare na neke fine "dosadne hrane,suludo glupa putovanja na karibe, nemilosrdno sugavu odjecu, precijenjene aute ili vile". U prijevodu - hrana se pojede i probavi,a igracke ostaju, lijepo prikazano u happy mealu
peto pravilo: krivi drzavu sto dajes hrpe para na npr. LEGO setove, jer drzava ne nabavlja dosta ekskluzivnih stvari pa moras isti tren kupit proizvod da se ne bi dogodilo da zauvijek nestane iz prodaje i krivi drzavu sto ti na ebayu naplacuje veliku postarinu i carinu.
sesto pravilo:za poklone svojim bliznjima kupuj igracke,gustas u kupovini,a ne grize te savjest da samo sebi kupujes. Oni ce ujedno zavoljeti to,poceti kolekcionirati jer su nesvjesno nagovoreni pa se nece zgrazati i proklinjati te kad ih zicas pare od rodjendana (koje su dobili od nekih nemastovitih iz rodbine) da ti kupe jos igracaka.
sedmo pravilo: uvijek ima prostora u sobi,i policama i nikad nije dosta kolekcija. A nabavljanje jos i jos pospjesuje ti seriju kolekcije koja dobiva 10 puta vise na vrijednosti iako to nikad neces prodavat no tko zna-nikad ne reci nikad,ali nikad kad.
osmo pravilo:
osmo pravilo, ono samo postoji i moj je sretan broj,mantra,tantra,čakra,kakra...
deveto pravilo: u vrlo si dobrom polozaju nadjes li zivotnog suputnika koji isto razmislja ili jos agresivnije.
deseto pravilo: ja sam umjetnik meni nabavljanje ovih stvari sluzi kao inspiracija, sve ce se to jednog dana isplatiti. A kad smislis dobar projekt baziraj se da budes u dobiti sto znaci iskoristi sponzore i kontaktiraj ih s objasnjenjem da ti treba hrpa igracaka za postavljanje rada.