Što ste novo kupili
|
|
nono | Date: Monday, 2010-11-22, 9:19 PM | Message # 181 |
 Lieutenant general
Group: Admin
Status: Offline
| Mi nikaj ali nečasi u nedjelju bili na Hreliću i evo đumbusa kojeg su donesli doma. + plišani neki digimon, on odmah završio u vešmašini.
|
|
| |
papataz | Date: Tuesday, 2010-11-23, 10:09 AM | Message # 182 |
 Brzoprsti
Group: Moderators
| Lep ulov, nema sta! Meni konacno stigao jutros Nintendo 64 sa Mariom! 
|
|
| |
sonjecka | Date: Tuesday, 2010-11-23, 3:34 PM | Message # 183 |
 Colonel general
| @nono - a daaaaj kako vi imate dobri buvljak, kod nas ima nesto igracaka i onda im dignu cijenu na 20 kn. ja bi ove pokemooooneee,zakon su! vidim ims tu i original kenner star wars figura. super! @papataz - jeeeej,jel sve radi? ja nisam sinoc stigla do poste jer sam mjenjala kolegu na poslu,a danas imam kolokvije odrzavat pa cu cim to zavrsi rjesit action-manove da sto prije stignu u zg kupila nisam nista,zadnjih par dana,presusio novcanik..u blagoj sam depri vrijeme je da se vratim crtanju stripa 
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
papataz | Date: Tuesday, 2010-11-23, 5:11 PM | Message # 184 |
 Brzoprsti
| kod nas su se kod kineza pojavili neki pokemoni, ali mi nisu poznati, tako da sam ih preskocio... sonjecka, radi sve, samo bih sad odmah jos igara! uplatio sam danas liku pare za Fabuland, trebalo bi da stigne do mene prekosutra!
|
|
| |
sonjecka | Date: Tuesday, 2010-11-23, 7:59 PM | Message # 185 |
 Colonel general
| @papataz - ee tako smo i mi cim smo dobili N65 i 5 igara,morai odmah nabavit jos i zeldu hvala za fabuland!!!!!111 ja opet nisam stigla do poste iako sam vukla kutiju po pljusku na posao, oduzili se kolokviji i tek ujutro onda idem da stigne do petka,daljva nenad nece vec otic.
|
|
| |
Watashiii | Date: Wednesday, 2010-11-24, 8:52 PM | Message # 186 |
 dežurni RPG & DnD radoholićar
| Bio jutros na hrelicu. Najme, osim nedjeljom radi i srijedom i onda je puno manji pa je puno manja ponuda ali je i puno manje ljudi tako da se lakse naleti na neke stvari koje brzo nestanu cim se donesu sa smetlista u prodaju Za pocetak, ova ekipa me kostala 5kn ($1), ispricavam se zbog blica al mracno mi je u sobi Ovom zutom skroz naljevo su oci hologramske pa ovisno o kutu gledanja su sretne ili ljute Ovo je ulov koji se ne sretne na hrelicu bas lako, kutija random lega za 20kn ($5) Ovih par narandjastih nisu orginal, prozor isto vjerojatno, bionicle djelovi su mi sumnjivi i minifig glava je suplja, al ostalo je uglavnom pravi pravcati lego. Sad cu morat na onaj topik o pranju kocaka Trebalo mi je nesto cupavo za nashit na kapuljacu (duga prica) pa mi se ovo iz daljine cinilo ko neka polomljena krpa, al se ispostavilo da je u pitanju frankenstajnovo cudoviste jes bio 5kn, al sam moro jadnicka spasit A cupavu krpu mogu harvestat iz ovog: Taj je isto bil 20kn ($5) al vrijedi svaku kunu 
LagCity Network
|
|
| |
nono | Date: Wednesday, 2010-11-24, 10:03 PM | Message # 187 |
 Lieutenant general
| Quote (Watashiii) Ovom zutom skroz naljevo su oci hologramske pa ovisno o kutu gledanja su sretne ili ljute taj žuti ti je iz leda, imam ja nešto tih figurica 
|
|
| |
sonjecka | Date: Thursday, 2010-11-25, 1:00 AM | Message # 188 |
 Colonel general
| watashi - odlican je patuljak,a ova dva ko neka narancasta buba i zuti su ti digimoni imam ih ja punu kesurinu ,dobivali su se u sladoledu,za 5 kn odlicno,kod nas jedna figura tako dodje. Ovi splitski se kuze u igracke,gamad! eee super si s legom proso, ovaj torzno od R2D2 ti kosta oko 10 kn.Samo malo tople vode, tekuceg sapuna i stara cetkica za zube. Ja sam bas jucer oprala zadnje prasnjave koji su stigli. majmunohaski je predobar. Stvarno ga je trebalo spasit od zlog znanstvenika Neki Cujo project! jesi siguran da je to s repom kapa,a ne 10 dana gažena macka? Netko mislio da je i ona jastuk za prdjenje Zezam se,obavezno našij ono o cemu si pricao eh ja ovih iz leda isto kupila zadnji put dva komada na buvljaku,mislila da su kinder jaja,a ono sladoledi.
|
|
| |
nono | Date: Thursday, 2010-11-25, 9:38 AM | Message # 189 |
 Lieutenant general
| E jel ti znaš koliko vrijedi danas kapa od Velikog Bleka od milja zvanog Blek Stena, strah i trepet crvenih rakova ^_^ ^_^ a kada našiješ gore tu životinjicu bup imal kapu Kapetana Marka, on je imo negu facu životinje na kapi, imat ce još veću vrijednost 
|
|
| |
papataz | Date: Thursday, 2010-11-25, 3:32 PM | Message # 190 |
 Brzoprsti
| Stigao mi poster Hi-Mena iz Politikinog Zabavnika staaaaarog, zamenio neke Strumfove - dao dva, dobio cetiri, u Meku uzeo Tom i Dzeri cediljku za limun sa casom, a u TLu prsluk odn. pulover za Budi Moj Meda medu... da ne moram ove sekunde na posao, pa ovo bi bio sjajan dan! 
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2010-11-26, 0:17 AM | Message # 191 |
 Colonel general
| 4 sturmpfa za dva,zakon! jedino su mozda ta dva bila vrijedna,stara. cjedilo za limun je kul,probali smo cijedit vec. ja danas samo kupila dvije plasticne kutije za LEGO dobila na poklon od frenda autora Svaiga strip ,nabavite ga "Corpseman" igracaka nema danima,nesto preko neta se narucuje. ostatak dana provodila na poslu pricajuci sa studentima o igricama i sutra cijeli dan jurim naokolo postavljamo za subotu izlozbu stripa.
|
|
| |
papataz | Date: Friday, 2010-11-26, 0:29 AM | Message # 192 |
 Brzoprsti
| A da, kupio sam u TLu i jos jednog bradonju za moj Elitni Odred , oni CORPS sto su kao kopija Dziajdzojaca* *ne znam kod vas ali ovde je TL pustos tolika da se ja deprimiram, Lega npr. toliko nema da nema ni City- ja sto je prosto nenormalno... I jos - zamenio sam se s nekim likom, poslacu mu nekog G1 TF- sa, a on meni poslao danas Terror Claws Skeletora, sto znaci da me samo dve figure dele od kompletne kolekcije Mastersa!!! 
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2010-11-26, 0:35 AM | Message # 193 |
 Colonel general
| kod nas je kako kad u TL ponuda, prosle godine su redovno po najavi u katalogu nabavljali,ove godine im sve kasni,dosta ofucane police. bionicle i lego igre nadjacavaju sve ostalo. uu slavit cemo kad nabavis jos te dvije figure 
|
|
| |
papataz | Date: Friday, 2010-11-26, 0:38 AM | Message # 194 |
 Brzoprsti
| Posto je OVO jedna od te dve figure..... pre cemo slaviti cinjenicu da su mi izrasla krila
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2010-11-26, 1:13 AM | Message # 195 |
 Colonel general
| nemoj me zezat! ja sam imala bas tu figuru, nekako se nasla kod mene doma iz nekih karitasa,nemam pojma i uopce nisam znala da je to masters dok mi ti nisi rekao na stripovi.com
|
|
| |