Što ste novo kupili
|
|
Reaper | Date: Sunday, 2011-02-20, 4:42 PM | Message # 496 |
 Pisača mašina
Group: Moderators
Status: Offline
| @papataz To su ti knjige u izdanju Veselog Četvrtka Tex je na oko 720 stranica a Mister No na oko 680 i sadrže najbolje epizode do sada izašle Ovo je tek 1.knjiga a 2. bi trebala uskoro izaći. I stvarno se isplati uzet ta izdanja(120. kuna svaka) btw kao misliš da nisi mogao naći niti jednu bez greške????
Message edited by Reaper - Sunday, 2011-02-20, 4:44 PM |
|
| |
papataz | Date: Sunday, 2011-02-20, 5:52 PM | Message # 497 |
 Brzoprsti
| Ma, znam sta su :). Evo sta je bilo sa mnom: skupio sam pare, i odjednom uzeo prve cetiri knjige Dilana Doga: medjutim, dodjem kuci i lagano krenem da citam, kad - cetvrtoj knjizi fali 20ak strana. Nista, vratim se u "Darkwood" drugi put kad sam bio u BGu, i kazem liku da mi nadje drugi primerak, koji nema stranice manjka. On potrazi i u celoj striparnici nema. Ja kazem, daj onda petu al da je bez greske. On potrazi i ono nema. I tako ja uzmem sestu knjigu, pa imam 1, 2, 3 i 6.
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2011-02-20, 6:54 PM | Message # 498 |
 Colonel general
Group: Admin
| Quote (Reaper) Ja sam enciklopediju kupio na jednoj aukciji za 120 kuna što mi se nije ćinilo puno s obzirom na to da je glanc nova a i u dućanu dođe puno puno više........ uzasno isplativo,u profilu su po 350 kn,a to je previse! Stalno sam buljila u tu i onu marvel enciklopediju,al sto cu! Vidila sam i tu na aukcijama,al je bilo doba bankrota,pa nista.
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
Reaper | Date: Sunday, 2011-02-20, 7:32 PM | Message # 499 |
 Pisača mašina
| Baš sam se bio čudio što nitko ne bida na tu aukciju,još sam mislio da će bit u zadnjoj sekundi 100 ponuda kao i uvijek ali na kraju sam samo ja bidao.....  Added (2011-02-20, 7:32 PM) --------------------------------------------- @papataz Kod izdanja Veselog Četvrtka se nažalost često javljaju takvi propusti,idem vidjet da nemaju možda ove moje knjige viška ili manjka stranica......
|
|
| |
papataz | Date: Sunday, 2011-02-20, 7:51 PM | Message # 500 |
 Brzoprsti
| Reaper, inace su OK kad je u pitanju zamena tih felericnih primeraka, ne traze ni da im posaljes svoj nego ti zamene bez problema... samo mi se ovog puta nije dalo....
|
|
| |
Reaper | Date: Sunday, 2011-02-20, 8:01 PM | Message # 501 |
 Pisača mašina
| Meni su oni super kao izdavaći Evo baš sam ovo dobio u petak:
|
|
| |
papataz | Date: Monday, 2011-02-21, 10:24 AM | Message # 502 |
 Brzoprsti
| sonjecka, stigao paketic! Ne mogu da nateram Yoshi's Island ni Super Gameboy da prorade, ali videcu to ponovo kad se dobro probudim :D. U paketu jos Gameboy Zelda, Trandformers - formula, dva Strumfa i jedan baja iz Herkulesa (?) ili Ksene sto moze odmah u Masterse - vec je u gacama! Divan nacin da mi zapocne ponedeljak! 
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2011-02-21, 10:29 AM | Message # 503 |
 Colonel general
| jeeeee nije se zagubilo, zelda mi je radila,a ovo drugo dvoje nisam imala gdje isprobat Meni se cini da je ovo za snes originalno,mozda treba malo ocistit. Zelda je kopija,al radi super. ovaj lik iz "ko zna odakle" ti je za onu tvoju bradatu druzinu (zile na nogama su mu specijalnost) ja se za pola sata idem naci s amidalom, jucer sam malo zaruzila s rodjacima, do 4 ujutro, pa se jedva digla jutros:)
Message edited by sonjecka - Monday, 2011-02-21, 10:32 AM |
|
| |
papataz | Date: Monday, 2011-02-21, 12:56 PM | Message # 504 |
 Brzoprsti
| Jeste original, ali onaj Super Gameboy za SNES je zapravo ceo Gameboy koji samo vuce struju od SNESa. tako daaaaa... svasta je tu moglo da crkne :D. Sad cu lepo da odem do apoteke i kupim pola litra alkohola, pa cu da ih potopim - i dodatak i kertridz - da odstoje malo :D. U medjuvremenu sam identifikovao i TFsa - iz 2001. je, Mirage - tako da je ovo jako produktivno jutro . ja za 20 min odoh da vidim sta je ona pocinila sa dizajnom moje tetovaze... Samo da valja! Added (2011-02-21, 12:56 PM) --------------------------------------------- UPDATE: Nakon dobrog ribanja, sve radi! 
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2011-02-21, 2:06 PM | Message # 505 |
 Colonel general
| jeeeeeeeeeeeeeeeeeee,jel radi i tetovaza?
|
|
| |
papataz | Date: Monday, 2011-02-21, 2:28 PM | Message # 506 |
 Brzoprsti
| Ova je pokupila nekakav virus, pa joj komp ne radi... idem za sat opet!
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2011-02-21, 11:57 PM | Message # 507 |
 Colonel general
| jedva cekamo privju tatua! ja poslala spiku po kruh,a on se vratio sa slatkom puzzlom od 260 komada!!! slike na puzzle topicu. otkrili smo novu opsesiju uz tisucu drugih,samo smo odlucili smao kupovat bas bas lijepe puzzle na disney likove
|
|
| |
papataz | Date: Tuesday, 2011-02-22, 0:12 AM | Message # 508 |
 Brzoprsti
| tetovaza je bog Vulkan, u vatrenim kocijama, kako vitla onim velikim cekicem... u sredu popodne cu je uraditi... jedva cekam! BTW, u igri "Yoshi's Island" sam krenuo od nule danas i prevazisao sacuvanu poziciju proslog vlasnika kertridza, pa se mnogo ponosim! 
|
|
| |
sonjecka | Date: Tuesday, 2011-02-22, 0:45 AM | Message # 509 |
 Colonel general
| uuuj, navijam za srijedu da sve super uspije,pa da vidm tu vatrenu scenu! i bas mi je drago da je Yoshi na koncu proradio, a pogotovo jer si unistio score proslog vlasnika,heehhe
|
|
| |
sonjecka | Date: Tuesday, 2011-02-22, 6:20 PM | Message # 510 |
 Colonel general
| pa jel ja bas moram na ljecenje? jel se bas ja moram na sve navuc. grrrrrrrrrrr isli smo u city centar da ubijem popodne, na putu nasli novi PEZ nekom ispao usli u ducane ,nasli neke puzzle na popustu, kupili pola metra puzzli,stavim na net kad se smirim od euforije. potrosila dio novaca sto "kao cuvam" za pariz. oce mi netko bit sponzor? pliiiz :D
|
|
| |