Što ste novo kupili
|
|
bob_rock | Date: Thursday, 2011-04-21, 12:32 PM | Message # 826 |
Brzoprsti
Group: VIP
Status: Offline
| Nisi puno propustila. Bolje na starom mistu.
http://www.njuskalo.hr/knjige-knjizevnost/60-tak-naslova-oglas-1948460 http://www.njuskalo.hr/stripovi/otkrice-sveta-stripu-oglas-1948513 http://www.njuskalo.hr/djecje-igracke/hrpa-igracaka-djecu-oglas-1814844
|
|
| |
amidala | Date: Thursday, 2011-04-21, 3:06 PM | Message # 827 |
 Colonel general
Group: Moderators
| ok
|
|
| |
oldtimer | Date: Wednesday, 2011-04-27, 6:36 PM | Message # 828 |
 Colonel general
| osim onog volva čije sam slike danas stavio, maloprije sam kupio još 7 autića . Malo je mračno pa mi uključi blic a onda loše ispadnu slike, budem slikao kad bude vedrije
|
|
| |
Watashiii | Date: Thursday, 2011-04-28, 10:50 PM | Message # 829 |
 dežurni RPG & DnD radoholićar
| Par novosti. Prvo je novih minifigova i opreme Ovo ni priblizno nije sve, samo najkul ekipa A drugo ima novih gogo's crazy bonesa: Apsolutno obozavam ovaj suncokret 
LagCity Network
Message edited by Watashiii - Thursday, 2011-04-28, 10:50 PM |
|
| |
Dread_lock | Date: Thursday, 2011-04-28, 11:25 PM | Message # 830 |
 Colonel general
| Super su minifigovi!
|
|
| |
Watashiii | Date: Friday, 2011-04-29, 0:07 AM | Message # 831 |
| Imam jos dodatnu nindja masku, nekoliko naocala za kacigu (stakla su mi vec passe) i kilu stvari Ah da, kupim si robin hood kapu i quiver i svatim da nemam luk&strijelu. Naso sam neke kineske narandjaste al ne pasu uz smedju kapu i quiver- To cemo iduci mjesec morat popravit kad stigne plata Ah da, ovaj rock monster sam mislio da je samo kul, a onda sam otkrio da se na ustima otvara i iznutra je suplji. Odma sam u njega sakrio jedan kljuc i par neonskih stubova 
LagCity Network
Message edited by Watashiii - Friday, 2011-04-29, 0:09 AM |
|
| |
kriza | Date: Friday, 2011-04-29, 1:53 AM | Message # 832 |
 Trgovac Lego nekretninama
| Quote (Watashiii) Prvo je novih minifigova i opreme Ti samo kupuješ minifigove i oruđe za nji, oruđađađa, dajte watiju oruđađa!! đađa sound massive!! Hvala W na kupnji i ugodnom druženju!!!! 
odlazim.....:)
|
|
| |
Watashiii | Date: Friday, 2011-04-29, 2:07 AM | Message # 833 |
| Svaki put si razmisljam o nekim gradjevinskim materjalima ili onom M-tron brodu, al odbrijem i opremim si ekipu. Trenutno mi ih je pun krevet, nedaju mi spavat
LagCity Network
|
|
| |
kriza | Date: Friday, 2011-04-29, 8:43 AM | Message # 834 |
| Poslo sam ja poštom flotu od 450 droida!  Added (2011-04-29, 8:43 Am) --------------------------------------------- Watikan Washi, znaš da se ti isto prezivaš kao i moja seka. Udala se i sada je kao ti.. JOOJ pa nisi mi valjda neki rođak..hehhehehehee Đakro, Wataško.. 
|
|
| |
nono | Date: Friday, 2011-04-29, 11:31 AM | Message # 835 |
 Lieutenant general
Group: Admin
| o i watashiii se objesio
|
|
| |
papataz | Date: Friday, 2011-04-29, 12:10 PM | Message # 836 |
 Brzoprsti
| Kupio danas na buvljaku velikog Iara (Sivca) iz Vini Pua za 50 dinara/ pola evra... i jos mi Ciganka ubacila malu roze znojnicu gratis... valjda je mislila da je za neku devojcicu!
|
|
| |
amidala | Date: Friday, 2011-04-29, 3:38 PM | Message # 837 |
 Colonel general
| dragi i ja iskoristili 10 naljepnica i kupili lego vatrogasni kamiončić
|
|
| |
kriza | Date: Friday, 2011-04-29, 5:38 PM | Message # 838 |
| Jao da znate što sam ja svašta kupio... ali to je za dučan, pa nije oke za hvalisanje, ali rado cu da podijelim slike na mail s prijateljima  Added (2011-04-29, 5:38 PM) ---------------------------------------------
Quote (papataz) 50 dinara/ pola evra Ja znam da dobijem za 120 dinara takvu pljeku kod lokija u begeu da se usexxš!! 400 GRAMA MESA!!! 
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2011-04-29, 11:30 PM | Message # 839 |
 Colonel general
| wat - koja odlicna ekipa od figovlja! A gogosi su zakon ,suncokret je kul,al bome i onaj s ostrim zubovima! papataz - uuu znojnica za brisanje suza sivku. U sad ces bit prekul s tom znojnicom kad s rolama izadjes u grad. nemam srece,ulovim par minuta neta (premorena sam svaku vecer i ne stignem sjest na net) i onda da cu fotkat novitete i stavit slike i fotic kaze,mrtva baterijaaa...i eto je..sad se puni. Ako se uskoro napuni slikam vam sto je novog. U profilu ogromna rasprodaja PC igara, one sto su kostale 150 kn sad su 9 kn,one od 250 su po 29 kn. Mi kupili 10 komada...uskoro vise informacija 
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
sonjecka | Date: Saturday, 2011-04-30, 0:39 AM | Message # 840 |
 Colonel general
| divite se mojoj gluposti, idiotkinja koja je kupila najskuplju obicnu vrecicu, 4 kn, pola eura samo zato sto je ducan bio prokleto skup u savrsenom Louvreu Da ne govorim koliko se stotina kuna potrosilo na sugavu vodu od pola litre :/ ovako na brzinu sto se sve navuklo u parizu,sestrina je vecina stvari fora je divovska gumica za brisanje (plava) karton od kokica titeuf,sad je u igri dugometrazni crtic tamo pa i u mcdonaldsu je IN,samo gamad nije mi dala igracku na titeufa nego mi uvalili one glupe robotice iz megaminda majica oldskul gejmer solarni digitron u obliku i s mirisom cokolade ,dar za rodicu koja je na dijeti,bwahahaha cjedilica za caj u obliku note mali privjesak na barbapapu stič na akciji u disney shopu,bio je 20 eura,na akciji je 9 magnetici za sistah torba na metro linije isto za sistah i novcanici buzz o kojem cemo napravit recenziju joshi knjizica o nastajanju ajfelovog tornja majica na wow goblina
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |