Onako usput
|
|
|
papataz | Date: Sunday, 2011-02-06, 8:04 PM | Message # 2 |
Brzoprsti
Group: Moderators
Status: Offline
| auh sto je dobro! ja sednem za SNES i igram Marija, ali onako, muscle memory, uopste ni ne mislim sta radim nista tako impozantno kao ti...
|
|
| |
nono | Date: Sunday, 2011-02-06, 8:14 PM | Message # 3 |
Lieutenant general
Group: Admin
| pokušavam i jaigrati PC igre al ono poginem ili tak neka i odmah escape, ovo gore je bolje lagqano i opuštajuće
|
|
| |
Watashiii | Date: Sunday, 2011-02-06, 8:37 PM | Message # 4 |
dežurni RPG & DnD radoholićar
| crtam strip koj cu polako objavljivati na lagcity.net Trenutno i tak zbog grla moram bit doma i shutit pa ni nejdem van
LagCity Network
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2011-02-07, 8:10 AM | Message # 5 |
Colonel general
| điiizzz,kako je ovo dobro!!!! ocemo jos slika i radova,otvori poseban topic za makete! Genijalnoooo opustanje uz drustvo i net; najbolje se opustam kad mogu ic po ducanima trosit na igracke,knjige,stripove ,sto god pozelim opustam se i kad znam da mogu kupovat preko oglasa,pa onda satima listam oglase i trazim odlicno mi je i kad odem u mcdonalds uzmem tonu svega,pojedem,procackam igracku i odemo u kino. Volim trazit po netu neke igracke ,satima kopat. Opust ame kad perem LEGO kocke ili gledam kolekcije svoje. samacko opustanje a naj,naj opustanje je kad sredim fino stan,najedem se, sjednem crtat 12 sati u komadu i onda zadovoljna ,bez griznje savjesti legnem i imam dobar film na dvd-u ili strip.
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
mamana | Date: Monday, 2011-02-07, 1:42 PM | Message # 6 |
Pisača mašina
Group: VIP
| Sonči, imam muža i troje djece pa se svejedno vrlo slično opuštam kao ti. Samo bez McDonaldsa i bez crtanja jer već godinama nisam ništa nacrtala/naslikala (nekoć davno sam imala čak i jednu samostalnu izložbu).
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2011-02-07, 4:09 PM | Message # 7 |
Colonel general
| Quote (mamana) Sonči, imam muža i troje djece pih,dobro si prosla. Ja se jos borim sa 100-ma djece u sebi,jedno hoce playmobil,drugo lego,trece igrice.... najbolje od svega je da se dragi ne buni:D
|
|
| |
Watashiii | Date: Monday, 2011-03-07, 9:56 PM | Message # 8 |
dežurni RPG & DnD radoholićar
| Prije vikenda sam si radil opremu za LARP (live action roleplaying), to je ono di se ljudi obuku u nesto pseudo-srednjevjekovno i mlate spuzvenim oruzjem. Sesir u izradi je izgledo ko top hat. Malo mi je falilo da ipak bude top hat, pa makar bilo neprikladno Gotov noz, spreman za izradu macha: Oprema kad sam bil gotof:
LagCity Network
|
|
| |
amidala | Date: Monday, 2011-03-07, 10:00 PM | Message # 9 |
Colonel general
| ....a ja nedavno bacila punu kesetinu različitih ostataka materijala
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2011-03-07, 10:03 PM | Message # 10 |
Colonel general
| uuuuu skroz sam od one strke prije puta na ciovo zaboravila da si mi u mailu napisao da se ide na LaRP, hahaha sesir je super i noz i mac,daj nekih slika s LARPa!
|
|
| |
lordsofthebrick | Date: Monday, 2011-03-07, 10:15 PM | Message # 11 |
Pisača mašina
Group: Users
| Ja crtam, to je jedini ljek za moje živce (uz teške droge) A uz lego nekada znam biti mnogo živčan..UF UF
My WebPage BrickLink
|
|
| |
nono | Date: Monday, 2011-03-07, 10:15 PM | Message # 12 |
Lieutenant general
| hebeno, , šešir je najbolji. Kod mene se radi T-34/85 maketica
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2011-03-07, 10:18 PM | Message # 13 |
Colonel general
| kako je u LOMu ogromni popust isla sam dograbit jednu kutijicu za 20 kn s maketom imperijalne vojske,na sto je Špika viknuo, NEEEEEEEEEEE i to je bio njegov uzvik mjeseca,jos samo fali da krenem kupovat kutije s maketama!
|
|
| |
lordsofthebrick | Date: Monday, 2011-03-07, 10:21 PM | Message # 14 |
Pisača mašina
Group: Users
| Moraš barem jednu:D Ja imam jedan brod..I sada mi pada napamet..ako ga nadjem poklanjam..a mislim da znam di je... Šteta dao sam par sto kuna..a nisam to složio..neka neko iskoristi..boje i ljepilo nedam.to mi treba:D sorri:D
My WebPage BrickLink
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2011-03-07, 10:26 PM | Message # 15 |
Colonel general
| ja sam davno sebi kupila maketu F16,visila povise vrata dugo vremena dok nie pao i sasuo se. Oduvijek sam kao djete zelila maketu nosaca aviona jer bi dobio 100 komada minijaturnih avioncica
|
|
| |