Što Ste Zadnje Pogledali
|
|
Dread_lock | Date: Sunday, 2011-12-11, 1:09 PM | Message # 361 |
 Colonel general
Group: Moderators
Status: Offline
| Onaj pisac koji se želi zaminit za život svog lika (lik je privatni detektiv iz 30-ih)
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2011-12-11, 6:16 PM | Message # 362 |
 Colonel general
Group: Admin
| aaa da super je to serija i menij e ostala najzapamcenija prva sa vojnicima. Ja se i dalje sopam master of horror pricicama. Onako stedim ih jednu po jednu.
Gledala do pola In Time (2011), fora mi je skroz ideja da je vrijeme novac,da se zivi do 25 godine,a onda trebas zaradjivati za minute zivota AL radnja mi je bila dosadna,monotona, pa sam izabrala radje spavanje nego film,a i neda mi ga se dokrajcit
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
Dread_lock | Date: Sunday, 2011-12-11, 11:58 PM | Message # 363 |
 Colonel general
| Gledala Moneyball i skroz je dobar. na trenutke je smiješan a i sniman po istinitom događaju.
Message edited by Dread_lock - Sunday, 2011-12-11, 11:59 PM |
|
| |
BornThisWay | Date: Monday, 2011-12-12, 1:11 PM | Message # 364 |
 Colonel general
Group: VIP
| Napokon sam pogledala Conana Meni je dobar,zabavan je,valjda sam očekivala puno više pretjerivanja i praznog hoda,ali čisto je ok.Glavni glumac je odličan,a sviđa mi se i vještica,zapravo njezin outfit sa crvenim platformama Inače tu Rose nikako ne podnosim baš mi je sva gadnjikava.Ali ona scena sa fightom na kotaču..(Sad mi fali facepalm smajlić)Moglo je bez toga
|
|
| |
Reaper | Date: Monday, 2011-12-12, 8:53 PM | Message # 365 |
 Pisača mašina
| Quote (BornThisWay) Napokon sam pogledala Conana Meni je dobar,zabavan je,valjda sam očekivala puno više pretjerivanja i praznog hoda,ali čisto je ok.Glavni glumac je odličan,a sviđa mi se i vještica,zapravo njezin outfit sa crvenim platformama Inače tu Rose nikako ne podnosim baš mi je sva gadnjikava.Ali ona scena sa fightom na kotaču..(Sad mi fali facepalm smajlić)Moglo je bez toga Evo bar još netko kome je film dobar,već sam mislio da je samo meni Ne znam šta su ljudi očekivali kad su išli gledat ovaj film,veljda neku ljubavnu dramu sa dubokoumnim zapletom????? Jedino za razliku od tebe, meni je Rose super, i koliko god je glavni glumac odlično odradio svoju ulogu ona mi je puno bolja....
|
|
| |
divljasvinja | Date: Monday, 2011-12-12, 11:33 PM | Message # 366 |
 Pisača mašina
Group: Users
| Kapetana Ameriku, konacno.
Nisam neki fan lika kao takvog, al film mi stoji uz bok prvom Ironmanu kao najbolji Marvelov film do sad....
divljasvinja on deviantART Sve moje kolekcije
|
|
| |
Reaper | Date: Monday, 2011-12-12, 11:40 PM | Message # 367 |
 Pisača mašina
| Quote (divljasvinja) Kapetana Ameriku, konacno.
Nisam neki fan lika kao takvog, al film mi stoji uz bok prvom Ironmanu kao najbolji Marvelov film do sad.... Očito nisi pogledao Thora
|
|
| |
divljasvinja | Date: Tuesday, 2011-12-13, 1:15 AM | Message # 368 |
 Pisača mašina
| Quote (Reaper) Očito nisi pogledao Thora
Nije mi bas pretjerano legao, ni priblizno kao ova dva. Hbga, ukusi su razni i tako to.
|
|
| |
Reaper | Date: Tuesday, 2011-12-13, 12:06 PM | Message # 369 |
 Pisača mašina
| Naravno,samo sam mislio da ga možda nisi vidio U svakom slučaju,marvel je sa svojim filmovima krenuo punom parom, za razliku od DC-ja koji je već u startu sve zabrljao sa prelošim Green Lanternom...
|
|
| |
BornThisWay | Date: Tuesday, 2011-12-13, 4:43 PM | Message # 370 |
 Colonel general
| Quote (Reaper) meni je Rose super, i koliko god je glavni glumac odlično odradio svoju ulogu ona mi je puno bolja.... Super je u toj ulozi,ali ju kao glumicu ne volim,valjda od onih prekenjavanja u onoj seriji o vješticama
|
|
| |
sonjecka | Date: Thursday, 2011-12-22, 7:56 PM | Message # 371 |
 Colonel general
| Nemoguca misija -ghost protocol - Born se zabrinula gdje sam ja na forumu,al doslovno,evo i sad na brzinu pisem ne stignem sjest za komp. Jucer da se malo odmorim sam otisla u kino i ovo je prvi film u mom zivotu na kojeg sam dvap uta nakratko zaspala od umora Sto se tice filma,ne znam sto bi rekla,dal je parodija ili sto vec,al ima jednu do dvie zanimljive fore s modernom tehnologijom,a bogami i Gorana Navojca u punih 30 sekundi
|
|
| |
divljasvinja | Date: Thursday, 2011-12-22, 9:24 PM | Message # 372 |
 Pisača mašina
| Quote (sonjecka) Nemoguca misija -ghost protocol
Gledao ga sad u nedjelju. Zaboravit cu ga do iduce nedjelje. Toliko je dobar...
Inace bih ga vec do sad zaboravio, ali bili smo u "EXTREME" dvorani, pa se utisak produzuje za dva dana.
|
|
| |
oldtimer | Date: Monday, 2011-12-26, 1:24 PM | Message # 373 |
 Colonel general
| sinoć pogledao pola tog novog conana, malo mi fali štimunga - puno akcije a malo avanturističkog doživljaja
ponovo sam u božićnoj nestašici noviteta pogledao ove zadnje predatorse, odličan mi je
moram i machete ponovo vidjet
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2011-12-26, 4:58 PM | Message # 374 |
 Colonel general
| Pijanistica (La pianiste)
isuse boze koja bolest! NO zanimljivo za pogledat!
http://port.hr/pijanis....ic_id=4
|
|
| |
Dread_lock | Date: Monday, 2011-12-26, 5:07 PM | Message # 375 |
 Colonel general
| Ja san jučer pogledala božićne štrumpfove i ice age! super su! baš za božić, i kratki su, šta je i dobro i loše....
|
|
| |