Što Ste Zadnje Pogledali
|
|
sonjecka | Date: Monday, 2012-01-02, 3:02 PM | Message # 391 |
Colonel general
Group: Admin
Status: Offline
| uuuu, zakon! sad taj zadnji nemoj ni gledat da ne pokvaris pricu,ahahahha
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
oldtimer | Date: Monday, 2012-01-02, 3:05 PM | Message # 392 |
Colonel general
Group: VIP
| nemoj zezat, šta je tako loš? mislim, čitao sam roman tri puta ali prvi put gledam seriju
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2012-01-02, 3:46 PM | Message # 393 |
Colonel general
| ja sam obozavatelj kingovih djela,divim mu se kojom on to lakocom pise,ali poznato je vec kako napravi odlican dug i atmosferican uvod u knjigu. Pa svi ti neki super detaljni opisi. Pa neka preklapanja radnje,pisma,super je sve, a onda na kraju knjige ode sve kvragu. Nekad bi neke stvari bile tako super da su ostale nedorecene,al ameri vole kad se ide do kraja, kad se ode u totalni tres kako bi oni shvatili sto je to zapravo. Zar ne bi IT bio puno bolji da nisu u ekranizaciji prikazali tog velikog pauka. Ono cijela radnja se rasteze ,sprema se neki "boss" uzas koji mora bit veci i jaci od samog horror klauna,a onda odjednom mlaki pauk kojeg ubiju i svi hepi Zato i ne volim ekranizacije, jer ih jos vise uniste,u knjizi bar postoji neka socna uvodna atmosfera. VOlim The Stand,volim Langolijere,al ti krajevi su katastrofa,bolje bi bilo da ih nema. Groblje kucnih ljubimaca jos nekako i prolazi, dvojka je opet trash. I tako, knjigu Stegovnici obozavam iako je i tamo otislo sve kvragu na kraju. Pa je napravio djelo identicno kao i Stegovnici i nazvao Ocajavanje cije je ekranizacija bila nit smrdi-nit mirise. Ono sto mi je taman po gustu je knjiga Vreca kostiju tu je ostao svoj,al nije pretjerao ni u jednom momentu. Sto je Papataz napisao u topicu "traumaticni filmovi" kako je super u IT-u opisano djetinjstvo to je i meni super jer u vecini kingovih djela to je djetinjstvo je prenaglaseno. Uvijek postoji neka grupa djece koja negdje idu, zato od svih ekranizacija najbolja mi je ona gdje nema paranormalnog ( prema noveli the Body) Stand By Me. Uf,ja se uvijek raspisem o Kingu, neki se clanovi mogu sjetit kako sam jednom na drugom forumu pejstala 15 strana worda kingovih novela i popisa jer sam ,naime, kuci dosla malo pripita ,....ah ti teenage dani
|
|
| |
oldtimer | Date: Monday, 2012-01-02, 3:57 PM | Message # 394 |
Colonel general
| ma to je sve ok, prestrašio sam se da je četvrti nastavak posebno loš, a prema ovome što tu pišeš zaključujem da je standardno, holivudski loš i na to sam spreman
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2012-01-02, 4:03 PM | Message # 395 |
Colonel general
| Quote (oldtimer) standardno, holivudski loš i na to sam spreman
hahahahhahahaha,posebno obrati pozornost na super efekte
|
|
| |
oldtimer | Date: Tuesday, 2012-01-03, 9:31 PM | Message # 396 |
Colonel general
| Quote (sonjecka) posebno obrati pozornost na super efekte budem. valjda im bootman sprema neki vatromet Added (2012-01-03, 9:31 PM) --------------------------------------------- pogledao 10 minuta bloodrayne - the third reich i onda pobrisao film
vampirica ubija esesovce a naci znanstvenici pokušavaju izgleda napravit nekakve zombi-vojnike koji se neće sam tak dat ubit
koprodukcija jadran film, executive producer vinko grubišić
za sve ljubitelje trasha i donjih granica
|
|
| |
BornThisWay | Date: Wednesday, 2012-01-04, 12:42 PM | Message # 397 |
Colonel general
| Quote (oldtimer) za sve ljubitelje trasha i donjih granica Dakle nešto za mene
|
|
| |
oldtimer | Date: Wednesday, 2012-01-04, 1:12 PM | Message # 398 |
Colonel general
| Quote (BornThisWay) Dakle nešto za mene blodrayne ima kožni kaput (vampire standard issue) i nešto kao avijatičarsku kapu iz ww1 za koju je očito da joj je baka sašila a mačevi su nekakvi handžari da je kamera zumirala valjda bi pisalo na njima made in taiwan
|
|
| |
divljasvinja | Date: Wednesday, 2012-01-04, 1:19 PM | Message # 399 |
Pisača mašina
Group: Users
| Quote (oldtimer) za sve ljubitelje trasha i donjih granica
haha, predobro
Mislim da je taj (a i slicni filmovi) malo pre-pretenciozan i skup da bi bio 'trash', kategorija koja ipak podrazumijeva odredjenu "filozofiju" iza svega. Koju Uwe Boll itekako nema Jednostavno bih rekao da je je 'loš film', i zali boze bacenih para....
Zadnje odgledano: Sherlock 2 Zabavno, pomalo rastreseno ali i ugodno za pogledati....nista sto cu pamtiti forever after, al svejedno fora. U usporedbi s prethodnim kino-izlaskom - Nemogucom misijom - remek djelo
divljasvinja on deviantART Sve moje kolekcije
|
|
| |
oldtimer | Date: Wednesday, 2012-01-04, 1:28 PM | Message # 400 |
Colonel general
| Quote (divljasvinja) Mislim da je taj (a i slicni filmovi) malo pre-pretenciozan i skup da bi bio 'trash', kategorija koja ipak podrazumijeva odredjenu "filozofiju" iza svega. Koju Uwe Boll itekako nema Jednostavno bih rekao da je je 'loš film', i zali boze bacenih para.... da, u stvari postoji razlika izmeču očajnog pokušaja i pravog trasha
e pa ovo je onda kategorija ''žali bože''
|
|
| |
BornThisWay | Date: Wednesday, 2012-01-04, 1:40 PM | Message # 401 |
Colonel general
| Da,da,tanka je linija između pravog trasha i 'žali bože' kategorije Meni osobno najbolji trash ikad je Toxic avanger,i to čini mi se treći dio.Gledaš film i ne znaš da li bi se nasmijao ili ti je preglupo čak i za smijanje
|
|
| |
oldtimer | Date: Wednesday, 2012-01-04, 2:13 PM | Message # 402 |
Colonel general
| žao mi je što nisam sačuvao, dobio sam jednom razmjenom nekakvi trash (ne znajući da je trash) i to samo cd 1 od 2 (u to vrijeme smo još kopirali i razmjenjivali cd-e, flat-rate/cable access djeco ) bilo je predobro, ''glumice'' sve neke istetovirane đankice koje napadaju nekakvi vampiri s plastičnim zubima, mjesto snimanja strogi tresspass u napuštena skladišta, glavni junak se vozi u privatnom autu koji očajnički treba servis i kitanje limarije
|
|
| |
BornThisWay | Date: Monday, 2012-01-09, 2:11 PM | Message # 403 |
Colonel general
| Pogledala dvije razbibrige za nedjeljno poslijepodne,Hostel 3 i Ils(them) http://www.imdb.com/title/tt1255916/ http://www.imdb.com/title/tt0465203/
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2012-01-09, 8:19 PM | Message # 404 |
Colonel general
| prikovana za krevet odgledala - pillars of the earth seriju koja je uzasno zabavna,donekle i poucna pogledano je i disney zvonar crkve notre damme - simpa i film svedski muskarci koji mrze zene -zabavno
|
|
| |
Watashiii | Date: Monday, 2012-01-09, 10:18 PM | Message # 405 |
dežurni RPG & DnD radoholićar
Group: Moderators
| Nije film, al zadnja 2 tjedna gledam Breaking Bad i sad to vec granici s opsesijom. Kad se javljam na mob od posla, osjecam se ko kriminalac koj ima rezervni disposable shitty mobitel. Kad kupim gogo's crazy bones il tak nekaj, imam osjecaj ko da nosim methamphetamine okolo. Nerf gun nemora bit blizu mene, al uvjek znam TOCNO di je. Nabrijan sam totalno
LagCity Network
|
|
| |