.
Sunday, 2024-02-25, 2:10 AM
Site menu

Login form

Search

Our poll
Podržavate li ideju stranice ?
Total of answers: 123

Site friends
 • Create a free website

 • Statistics

  [ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
  Forum moderator: Dread_lock, amidala  
  Forum » Tiskovine » Knjige » Vase Price
  Vase Price
  sonjeckaDate: Saturday, 2011-09-17, 11:15 PM | Message # 1
  Colonel general
  Group: Admin
  Messages: 8608
  Reputation: 50
  Status: Offline
  Evo sam natipkla malu pricu za kinder natjecanje,al sam je morala 70% srezat jer imaju glupo ogranicenje znakova.
  Nemoguce je tamo ista osvojit jer su s eizgleda mame bacile na posao lajkanja s fejsa pa se nakupili ocijena.

  pa evo puna verzija biggrin

  Mortimerovo rođenje

  Noćni oblaci stisnuli su se poput sirnog namaza. Noć je bila mrkla pa se ni rep pred nosom nije mogao prepoznati. Gospodin Rubikon je jurio kao da je pred hordom bijesnih lisica. Morao je stići na vrijeme do doktora Alfreda.
  - Trudovi su počeli! – urlao je gospodin Rubikon udarajući šakama u vrata male vlažne kolibice koja se sramežljivo stisla uz stablo stare kvrgave smokve.
  - Pričekajte načas! – čulo se iznutra. Doktor Alfred bio je sijedi starčić, ali u svojoj doktorskoj struci jako dobar i vrlo okretan. Brzo je navukao svoj otrcani stari kaput, a potom je ugrabio svoju doktorsku torbu u kojoj je sve bilo vrlo uredno posloženo i čisto.
  - Preklinjem vas, požurite! Mislim da se nešto zakompliciralo. – kroz hračak sline u grlu i suzama u očima gospodin Rubikon je stajao nemoćan pred vratima uglednog liječnika.
  - Evo me! Brzo me stavite u limenku graha i odgurnite niz proplanak kako bi što prije stigao do vaše supruge. – predloži doktor dok je na glavu stavljao mali šljem od orahove ljuske.
  Gospodin Rubikon učini kako mu je rečeno i poželi doktoru sreću u spuštanju. Uspjeo je! Već je jurio prema kolibici gospodina Rubikona. Doktoru Alfredu se još neko vrijeme vrtjelo u glavi kad se izvukao iz konzerve, ali je brzo smogao snage pomoći rodilji.
  - Stigli ste prekasno. – kroz plač progovori malena djevojčica s jako velikim ušima. – Moja majka je rodila mrtvo dijete.
  Gospođa Rubikon s izgubljenim pogledom u rukama i bez riječi držala je svoje opušteno novorođenče.
  -Nije zaplakao. – kaže djevojčica pomalo ljuta na doktora koji je došao prekasno.
  -Nemoguće! – tiho prozbori doktor. U tom je trenutku gospodin Rubikon ušao u kolibu i potrčao prema gospođi da joj izljubi oznojeno čelo. Doktor je brzinom munje iz svoje smeđe torbe izvukao nekakve cijevčice od stabljika najmirisnijih trava i prislonio ih je malom tek rođenom dječačiću na lice.
  -Diši maleni, diši. – nadao se doktor – ali tijelo je i dalje beživotno stajalo. Oblaci su u tom trenutku kao pogrebna povorka klizili nebom i nagoviještali veliku neizrecivu tugu. Jedan oblak nije pratio dugi niz svoje starije braće pa je svojim neposluhom razotkrio Mjesec. Trak Mjesečine padne na lice tek rođenog djeteta. Predivno minijaturno lice prekriveno sivom mekom dlakom. Njuškica mu zatreperi. Čudom mu prsa poskoče. Doktoru se zatrese brk od uzbuđenja. Diši! Diši! Živjet ćeš! – ponavljao je doktor. Beba konačno udahne zrak tanak poput traga Mjesečeva svjetla.
  Kolibica odjednom postane kao razigrani cirkus, ispunjena sretnim uzvicima i suzama radosnicama. Čak i doktor Alfred nije mogao skriti svoje suzama okupano lice ispod zamagljenog monokla. Gospodin Rubikon uzvikne. Nek se zove Mortimer, mort, morte, onaj koji je prvim dahom prevario smrt.
  sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
  http://toystory.blog.hr/
   
  nonoDate: Sunday, 2011-09-18, 7:35 AM | Message # 2
  Lieutenant general
  Group: Admin
  Messages: 1573
  Reputation: 24
  Status: Offline
  odlično, iako moram priznati čim sam vidio Mortimer reko neće opet biti duh sa sjekirom vs. mortimera happy happy

   
  sonjeckaDate: Sunday, 2011-09-18, 11:53 AM | Message # 3
  Colonel general
  Group: Admin
  Messages: 8608
  Reputation: 50
  Status: Offline
  hehe, inace Disney-ju je kad je davao ime mickey mouseu bila ideja da ga nazove Mortimer,ali zeni se nije svidilo pa je ona rekla da ga nazove mickey mouse jer je to pamtljivije. Eh, koja nekreativna zena,al zna s biznisom biggrin  sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
  http://toystory.blog.hr/
   
  amidalaDate: Sunday, 2011-09-18, 1:40 PM | Message # 4
  Colonel general
  Group: Moderators
  Messages: 3195
  Reputation: 45
  Status: Offline
  ol kinder ide na lajkove?
   
  sonjeckaDate: Sunday, 2011-09-18, 1:50 PM | Message # 5
  Colonel general
  Group: Admin
  Messages: 8608
  Reputation: 50
  Status: Offline
  a izgleda da ide na ocjene, al fino mame kolekcionari stave link i posalju svojim prijama na fejsu i svi ocjene. Ja recimo imam 5 bodova (sto je ocjena 5) dok neki imaju preko 1000 -2000. aha,mos mislit sto su ljudi glasali da je to najbolja prica.  sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
  http://toystory.blog.hr/
   
  Forum » Tiskovine » Knjige » Vase Price
  • Page 1 of 1
  • 1
  Search:

  Copyright MyCorp © 2024