Site menu |
|
|
Login form |
|
|
Search |
|
|
Our poll |
|
|
Statistics |
|
|
|
| | |
|
Put u decju sobu - uzbudljiva avantura u nastavcima!!!
| |
papataz | Date: Monday, 2011-06-13, 6:51 PM | Message # 1 |
Brzoprsti
Group: Moderators
Status: Offline
| Pokrecem novi projekat . Pravila su jednostavna: svakog dana, proci cu kroz ova vrata:
(nisam rotirao sliku, koji sam ja debil)
i slikati, od prozora ka vratima, pa opet ka prozoru, stvari na koje naidjem u tih 12 kvadrata. Pravilo je samo jedno: slikam dok ne iscrpim mesto gde se nalaze igracke, ili dok ne popunim krevet na kom slikam.
Nadam se da cete uzivati!!
Slika 1:
Konj na baterije koji njisti i ispusta zvuk kao da trci, Cupavi pas koji je nekad svirao neku kinesku pesmu, ali neko* nije mogao da podnese to vise i pocupao mu je zice. *) taj neko sam bio ja
Tigar krpeni Pikacu lazni, kopija onog originala sto sam mu stavio sliku u Pokemon temu i Vini Pu igracka za na ruku, lutka. Ako se pitate kako stoji, u njega je ubacen Gospodin Krompiroglavi....
(nijednu igracku necu modifikovati, dirati niti presvlaciti. Kako ih drzi moj sin, tako cete ih i vi videti. Vadim ih kako na njih naidjem).
Doktor X iz Eksn Mena, lazni Transformers Barricade, Hulk koji ima foru da udara kad mu se stisnu noge, i dva dela Rendzerskog Megazorda. (Nastavak u postu ispod)
|
|
| |
papataz | Date: Monday, 2011-06-13, 7:00 PM | Message # 2 |
Brzoprsti
| Onda: patka sto kvace Tiggar u chibi varijanti, obucen u pantalone Miki Mausa kog cemo kasnije videti Meda neki sto mu za Novu Godinu stavljamo sitne poklone u njegov dzak Sai od Rafaela iz TMNT: Fast Forward serijala i Vini Pu iz Meka, kad je bila promocija "Filma o Tiggru"
Naslednjeni neki meda sto su mu i oci otpadale, meni je jeziv, Eksn Men sa klizaljkama Eksn men sto je imao kupace samo, ovo nije njegovo odelo i Neki dzip sto je bio zrtva "popravljanja"
Jedna LEGO kockica, jedna LEGO guma, pet dinara Tinki - Vinki kom je opao sav sjaj sa stomaka Sendmen Bionicle lazni, polovina istog Neki Dalmatinac plisani, isto nasledjen, Kiara iz Meka, kad je bila promocija "Lavljeg kralja 2" Ice Age posuda za led, isto iz Meka, mislim za ovaj 3. deo da su davali to?
Formula kineska kaciga kao za motor, Mega Blocks zmaj koji kresti i one bodlje na glavi mu se savijaju/opruzaju, oci mu sijaju.
(nastavak u sledecoj poruci)
|
|
| |
papataz | Date: Monday, 2011-06-13, 7:09 PM | Message # 3 |
Brzoprsti
|
Meda i zeka koji su mu bili prve igracke Dusko Dugousko lazni, siven na istom mestu kao i Pikacu gore, vukao ga je svuda sa sobom pa je krpljen mali plasticni dino robot na navijanje koji hoda konjic kog sam ja kupio zeni, a ovaj ga prisvojio
Buba velika iz kineskog seta sa zivotinjama Super Hero Squad Hulg Gormit kineski Pas koji je nekad imao usi, isto kupljen mojoj zeni vidra iz Meka, iz filma Surf's Up Ljubicasti pas koji ima praporac u guzici pa zvoni, obucen u odelo za bebe... ... Ne znam?
Vazdusni pistolj, kineski Eon Kid maska Plavsa maca, bile su dve na kanapu pa kad povuces one idu jedna ka drugoj i cuje se kako se ljube. Rukavica od Human Torch kostima Pumpa na baterije koja se stavi u Supermen kostim pa se ceo naduva kao da ima misice.
Noga od onog Bionicle-a Lego jos malo Praslin iz Meka, ali iz neke novije promocije (Praslinov film? Mozda) Bicikl sto se vozi prstima Gormit original Minikon od Armada Optimus Prajma Autic na natezanje Beanie Babies pas Krtac iz Meka i Kengurica sa bebom, koja menja Kengu i Rua iz Vini Pua
(nastavak dole)
|
|
| |
papataz | Date: Monday, 2011-06-13, 7:20 PM | Message # 4 |
Brzoprsti
| E da, nisam pomenuo lazni Nerf pistolj i jednu ovcu na slici gore...
Uglavnom!
Tiggar, Mini Maus bez gaca Beanie Babies kraba Eksn Men sto pliva Naocari u slepog misa, naviju se pa mrda krilima autic iz nekog jevtinog seta LEGO deo
Kuka za gusara Doktor X iz Meka Miki koji je krenuo da oblaci Mininu haljinu Vini Pu Melodika
Eksn Men jos jedan, Druga rukavica Ljudske Bak\lje, u ovoj je zvucnik i vice "Flame on!" kako se pomakne Spajdi maska koja se dobija u flipsu Dok Ok, kineski La-la Teletabis Srce koje vice "I love you"
Eksn Men jos jedan auto na daljinski bez daljiskog, prasnjav za medalju LEGO katalog prolecni Zmija drvena od kineza Action Man - ATOM figurica Meda Sherlock
Iiiii, tu mi je ponestalo mesta!
Nastavak sutra!
|
|
| |
Dread_lock | Date: Monday, 2011-06-13, 8:21 PM | Message # 5 |
Colonel general
| šta je ovo zeleno sa štrumpfom? (na zadnjoj slici)
|
|
| |
papataz | Date: Monday, 2011-06-13, 8:28 PM | Message # 6 |
Brzoprsti
| Obicna kockica za sklapanje, slicica je iz Strumf albuma
|
|
| |
Dread_lock | Date: Monday, 2011-06-13, 8:33 PM | Message # 7 |
Colonel general
| Aaaa, ja sam mislila da je baš originalno takvo, pa se pitam šta bi to moglo bit!
|
|
| |
nono | Date: Monday, 2011-06-13, 8:42 PM | Message # 8 |
Lieutenant general
Group: Admin
| Dobra ideja vidim tvoj i moja Lana na istoj valnoj dužini igraj i ostavi
|
|
| |
sonjecka | Date: Monday, 2011-06-13, 8:43 PM | Message # 9 |
Colonel general
| ajme predobar ti je projekt, bas sam se uzivila. Super,super, vratilo me totalno unatrag kad se igralo s puno razlicitih igracaka i sve su bile jako vaze u "igri dana" Tad nije bio problem sto je jedna figura veca od druge
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
papataz | Date: Monday, 2011-06-13, 9:05 PM | Message # 10 |
Brzoprsti
| Quote (nono) Dobra ideja vidim tvoj i moja Lana na istoj valnoj dužini igraj i ostavi
Pazi, ima tu logike kako su stvari grupisane - npr. kaciga i Formula 1, sto mi je tek sad palo na pamet.
Inace, stvari su uredno poslagane na kamare u kojima se ja ne snalazim . Uocavam neke celine - Vini Pu i drugari, "moje prve igracke" itd, ali svuda mi ima nekih uljeza :D.
|
|
| |
BornThisWay | Date: Tuesday, 2011-06-14, 1:08 AM | Message # 11 |
Colonel general
Group: VIP
| Quote (papataz) Beanie Babies kraba kako sam se nasmijala,tu riječ nisam čula 100 godina
|
|
| |
papataz | Date: Tuesday, 2011-06-14, 2:06 AM | Message # 12 |
Brzoprsti
| Pa kako ne znas, ovo je Gdin Keba Kraba:
"Gospo'n Kljestic?" Nije nego...
Message edited by papataz - Tuesday, 2011-06-14, 2:07 AM |
|
| |
papataz | Date: Tuesday, 2011-06-14, 10:20 AM | Message # 13 |
Brzoprsti
| Ajmo, jutarnjih pet slika!
Automat kineski, rakun bez nosa, Mega Blocks Hulk, dva baseplate-a, od kojih jedan sa nekim zapocetim projektom, dva zelena vojnika i dve lego kreacije.
Knjiga "Ljudsko telo" sa delovima koji se pomicu, izvlace itd Jos malo Lega nesvrstanog Hulk koji pljesne rukama kad mu se stisnu noge, plasticni konj, autic
Ovako: Staza za autic na baterije, sto je sastavis pa se auto penje po njoj Sto za bilijar, bez nogu Spajdi iz Meka Ice age 3 mali dinici iz sladoleda grckog klikeri LEGO konj Supermen ogrtac koji pusta zvuk vetra Zec Lupetalo iz Bambija Crveni Dino Thunder Rendzer koji govori Konj i vitez iz onih kineskih setova, neko ovde ima viteza pa se raspitivao za to? Statua iz filma "Noc u muzeju", isto iz Meka Morfer Crvenog Rendzera iz Space Patrol Delta, isto ispusta zvuke Burago Mercedes Dizni, sa Bracom Buldozima Kamion neki zuti, bila su 4 u pakovanju i svaki je bio razlicita macina za gradnju (bager, mesalica itd) Lav i ucenik, oba iz Kindera Star Wars pilot, bez glave, i neki genericki radnik na gradjevini Ben 10 kockice puzzle, Skubi Du iz grckog sladoleda Retardirana igrica iz Meka Mr. Fantastic iz nekih kesica iznenadjenja Miini Leonardo i stari Transformers.
|
|
| |
papataz | Date: Tuesday, 2011-06-14, 10:24 AM | Message # 14 |
Brzoprsti
|
Stopala Thinga iz F4, isto sa zvukom Helikopter sto je imao daljinski "na zicu", sad nema Duh iz Aladina, Alvin i jos jedna Ice Age posuda za led, sve iz Meka Blejd sa masinicom za lansiranje Pez Homer Spajdi naprava za ispaljivanje vode ili pene Reptili razni, baterijska lampa
Eksn Menovi i slicno razni, Gormit, jos jedan zeleni vojnik.
NASTAVICE SE!!!
|
|
| |
sonjecka | Date: Tuesday, 2011-06-14, 11:36 AM | Message # 15 |
Colonel general
| YES!
vidim da dosta dobro prolaze dodaci od superheroja
cekamo s odusevljenjem nastavak!
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/