Igračke Sa Starih Fotografija
|
|
sonjecka | Date: Thursday, 2011-07-07, 11:40 PM | Message # 1 |
Colonel general
Group: Admin
Status: Offline
| Posto sam obecala da su malo prolistat stare albume, evo danas sam to napravila,ali nije mi se dalo skenirat jer je to proces pa sam fotkala neke uglove fotografija gdje se vide igracke,plakati, kostimi, jesenske svecanosti i sl.
stari albumi,volila sam dugo gledat u ovu sliku setaca
rane igracke,jos uvijek imam ovu gumenu figuru plavog djecaka
gumene igracke
super mi je ovaj plakat na pinokija tko zna gdje je zavrsio
moja najdraza bicikla s volanom,narancasta je bila i sva od lima kao motor. Ovo je do mene lutak Ivica koji je iz kazalista lutaka otisao u penziju i dosao kod mene. Ne znam ni gdje je on zavrsio kasnije.
volim Ivicu imam cijeli fotosešn s njim na bar 10ak fotki
maskare,strumpfovi
djed mi je radio ove novinske kapice za piture, u kauflanda sam vidjela ovaj legendarni plasticni alat da se prodaje
vrtic - jesenska svecanost. Ja sam ta mala u zutom dzemperu ,srednji red s krunom od lisca sva zbunjena.
vrtic-maskare,ja sam Superted
Robin se dosadjuje
ja samo s 13 godina u cirkusu Moira Orfei na slonu
jedan od mojih prvih meda
opet robin,izgubio batmana
stari i ja dajemo divljoj svinji sok na slamku ja placem za sokom,ali se to ne vidi
moja najdraza torta,dvorac
moja jedna i jedina beba celavica - Neno
rodjendan s tortom iz snova :D
slikane u pozadini igracke na policama,neki gumenjaci i sl.
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
|
papataz | Date: Friday, 2011-07-08, 0:35 AM | Message # 3 |
Brzoprsti
Group: Moderators
| Wow, odlicno! Hvala za ovo!
|
|
| |
oldtimer | Date: Friday, 2011-07-08, 8:29 AM | Message # 4 |
Colonel general
Group: VIP
| slike su baš fora, a najbolji mi je barbie namještaj
|
|
| |
amidala | Date: Friday, 2011-07-08, 10:42 AM | Message # 5 |
Colonel general
Group: Moderators
| super slike kostim super ted je zakon!!!!!
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2011-07-08, 11:17 AM | Message # 6 |
Colonel general
| nema na cemu,mozda s ejos tog nadje
Quote (oldtimer) najbolji mi je barbie namještaj moram otic do vikendice (nisam tamo bila 6-7 godina jer svako ljeto kad moji odu ja moram doma ostat cuvat macka ) tamo su sve barbice i namjestaj koji je prezivio brata i sestru. Sjecam se da je stara u to doba radila robicu za barbie i pakirala i odnosila u neke ducane da joj prodaju. A stari se toliko navukao izradjivat namjestaj da je onda otvorio firmu za radit pravi namjestaj
Quote (amidala) kostim super ted je zakon!!!!! nakon super teda u modu su dosli leteci medvjedi,pa smo iduce godine samo skinili znak s prsa i umjesto plasta dodali prozirna krila
|
|
| |
BornThisWay | Date: Friday, 2011-07-08, 7:34 PM | Message # 7 |
Colonel general
Group: VIP
| Super su slike,dala si mi ideju da raskopam i ja svoje stare albume Na onoj slici sa igračkama na polici,onaj gumeni baby Pluton desno,moj bratić je imao takvog,i odraslog gumenog plutona što sjedi i Skitinicu,obožavala sam ih,te gumenjake bi jedine opet htjela imati u kolekciji.Super je Barbie namještaj,kod mene su majstori bili djed i baka,djed mi je napravio super stolić za Barbie dnevnu sobu a baka mi je napravila kauč od kartona i presvlake u koji se spremala posteljina,još su savršeno očuvani,slikat ću kad odem kući opet P.s.Imamo isti namještaj,ovaj tvoj zeleno-bijeli,samošto je moj bio skroz zeleni,nekih komada još ima u mojoj sobi
|
|
| |
sonjecka | Date: Friday, 2011-07-08, 9:11 PM | Message # 8 |
Colonel general
| ajd jedva cekam vidit stare slike ,jeeej i barbi namjestaj. I moj je kauc imao jastuke koji su se podizali i sve je bilo ko pravo a namjestaj u sobi ,imam i ja neke djelove jos po sobi doma. SPojili smo dva elementa i na njih stavili bijelu plocu pa imam stol veci od dva metra
|
|
| |