Drvene igračke
|
|
BornThisWay | Date: Wednesday, 2011-07-27, 4:20 PM | Message # 1 |
Colonel general
Group: VIP
Status: Offline
| Patkica je imala uže i mahala krilima kad se vukla
Uploaded with ImageShack.us Drvene kuhinjske potrepštine
Uploaded with ImageShack.us Ove figure su mi fenomenalne,totalno sam zaboravila da ih imam,zna li itko od kud su?Za ovo na točkovima mama je samo rekla-Fali pola,ali se ne može sjetiti što je to bilo,vjerovatno neki vlakić
Uploaded with ImageShack.us Uvijek je bila fora podvaliti drvene pisanice u košaru sa pravim jajima
Uploaded with ImageShack.usAdded (2011-07-27, 4:19 PM) --------------------------------------------- Tetka mi kaže da je ovo jako staro,iz njezinog djetinjstva.Meni je fenomenalno " 2 stola,2 stolice i dvije male stolice
Uploaded with ImageShack.us I kad se rasklopi-Ta-daaaa
Uploaded with ImageShack.us Added (2011-07-27, 4:20 PM) --------------------------------------------- Stolić za kavu za barbiku što mi je djed napravio,baka mi dala tabletić
Uploaded with ImageShack.us
|
|
| |
oldtimer | Date: Wednesday, 2011-07-27, 5:01 PM | Message # 2 |
Colonel general
| predobro!! sva bi se djeca prvo u mlađoj dobi trebala malo igrati drvenim igračkama da dobiju filing, drukčiji je totalno osjećaj od plastike
onaj vlakić gore me podsjeća na dućan ''biserka'' koji je nekada bio na cvjetnom trgu, imali su drvene igračke uglavnom takvog tipa i hrpu didaktičkih igračaka
tip igračaka s prve slike se još ponekad da naći na seoskim sajmovima, leptiri mašu krilima i piceki kljucaju kad ih se vuče ili gura na štapiću trebalo bi pokupovat po jednu od svake kad se nađe da ostane za budućnost, rijetko tko još to dela
|
|
| |
sonjecka | Date: Wednesday, 2011-07-27, 9:37 PM | Message # 3 |
Colonel general
Group: Admin
| ja sam isto u ranoj dobi imala drvene igracke,al vecinom smo se naigrali njima u vrticu gdje su bile one ogromne kocke koje kad padnu na nogu...ajooo. Ovaj drveni setic od tetke ti je woow,cuvaj to za muzej!!!
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
amidala | Date: Thursday, 2011-07-28, 0:51 AM | Message # 4 |
Colonel general
Group: Moderators
| ajme stol i tabletić ahahahahahahahahah ovaj batić sa druge slike je imala moja prija,pa kad smo organizirale sudnicu kod nje to nam je bio "mir u sudnici" batić ahahahahahahah onaj tetin set je muzejski primjerak ahahahahahaha
|
|
| |
BornThisWay | Date: Thursday, 2011-07-28, 1:01 AM | Message # 5 |
Colonel general
| Quote (amidala) "mir u sudnici" batić
|
|
| |
amidala | Date: Thursday, 2011-07-28, 1:18 AM | Message # 6 |
Colonel general
| da da,pravu sudnicu smo napravile organizirala je zato jer je tu priju sa batićem neko zeza na telefon,ona je bila sudac ova druga tužitelj,tužile smo jednu trecu susidu,a ja sam bila odvjetnik tužene sutkinja je prije početka na melodici odsvirala himnu bile smo drugi ili treci osnovne,ne sicam se tocno
|
|
| |
Dread_lock | Date: Thursday, 2011-07-28, 10:15 AM | Message # 7 |
Colonel general
| Super su igračke!! Pogotovo tetin set!!! Genijalno!!! Stolić za barbiku je isto odličan!!
|
|
| |
|
Dread_lock | Date: Tuesday, 2011-08-16, 9:51 PM | Message # 9 |
Colonel general
| koji kič!!
|
|
| |
sonjecka | Date: Tuesday, 2011-08-16, 10:32 PM | Message # 10 |
Colonel general
Group: Admin
| ovo dakle seli na sve strane,oni nam dolaze kad slavimo Sv. Duju.
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |