Moji setovi u slikama
|
|
đžukela | Date: Tuesday, 2010-12-21, 8:18 PM | Message # 1 |
Pisača mašina
Group: VIP
Status: Offline
| evo otvorio sam temu gdje ću stavljati napredak moje misije - složiti sve naše setove!!! nisam si zadao neki vremenski rok - kad bude gotovo bude! imamo ih prema bricksetu oko 60 od toga 40 velikih. nikad ih nisam vidio sve odjednom složene. velika većina su pirates, pa castle, ima i vikinga, perzije, HP... setovi su nabavljeni kroz zadnje 3 godine - 95% njih. evo za početak nekoliko slika uz napomenu da je još sve u rasulu pozdrav
|
|
| |
papataz | Date: Tuesday, 2010-12-21, 8:19 PM | Message # 2 |
Brzoprsti
Group: Moderators
| jedva cekam!
|
|
| |
Banana | Date: Tuesday, 2010-12-21, 9:39 PM | Message # 3 |
Pisača mašina
Group: Users
| Vrlo lijepo! Jel smijemo i mi pokazat svoju?
"May the Force be with you!"
|
|
| |
sonjecka | Date: Tuesday, 2010-12-21, 9:47 PM | Message # 4 |
Colonel general
Group: Admin
| kako sve to lijepo izgleda na okupu,mmmmm od ovih koje tu vidim slozene jakoo,jakoo zelim imati ovaj bijeli spanjolski jedrenjak i ovu imperijalnu zutu luku veliku na baseplateu meni bi bio san sve moje setove (450 komada u 2 godine) ponovo slozit da napunim sobu,ali mislim da je to pomalo pa nemoguce sad Samo nekoliko setova mi stoji nerastavljeno s kojih moram svako malo brisat prasinu.
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
đžukela | Date: Wednesday, 2010-12-22, 5:05 PM | Message # 5 |
Pisača mašina
| jako jako sam tanak s vremenom za lego pa će ovo vjerovatno potrajat.. naravno banana - obožavam gledat slike složenih setova! sonja - upravo zbog prašine moji setovi su rastavljeni i plast.kutijama. poludim kad vidim prašnjavo/prljavu kocku valjda će u skoroj budućnosti smislit neko trajno riješenje protiv prašine - to bi bila revolucija! pripremam onu obećanu recenziju HP dvorca
|
|
| |
Banana | Date: Wednesday, 2010-12-22, 8:45 PM | Message # 6 |
Pisača mašina
| u jedva cekam , samo da poslikam
"May the Force be with you!"
|
|
| |
SMEH | Date: Thursday, 2010-12-23, 1:03 AM | Message # 7 |
LEGO recenzent
| Jos kad HP aleja stigne
http://www.brickset.com/search/?ownedBy=hrkica
|
|
| |
đžukela | Date: Saturday, 2011-01-01, 11:41 PM | Message # 8 |
Pisača mašina
| evo danas otvorili i složili davno kupljenu kulu od zlih pa smo kompletirali kingdomse i željno čekamo nastavak
|
|
| |
sonjecka | Date: Sunday, 2011-01-02, 2:42 AM | Message # 9 |
Colonel general
| PREDIVNO!!!!!! Ja bi jako zelila ovaj advent i kulu od zlih (u mulleru je bila iznimno jeftina,al su mi je kupili dok sam lovu dobila), ovo ostalo mi je manje vise osrednje. tj. imam slicne dvorce,a neda mi se davat ogromne novce kad znam da ce uskoro hrpa novih setova izac
|
|
| |
Watashiii | Date: Sunday, 2011-01-02, 6:29 PM | Message # 10 |
dežurni RPG & DnD radoholićar
Group: Moderators
| uu zakon kad neko ima dost vojske da predstavlja opasnost!
LagCity Network
|
|
| |
đžukela | Date: Monday, 2011-01-03, 9:22 AM | Message # 11 |
Pisača mašina
| generalno su mi ti kingdomsi osrednji - setovi su već viđeni - dosadni. ovaj veliki dvorac je skroz bezvezan i jednostavan bez nekih iznenađenja i forica kula od zlih je ok, bolje izgleda na slikama - skroz je nefunkcionalna, bez detalja al lijepa i puna korisnih kockica. jedino figovi izvlače ukupan dojam o kingdomsima, zli zeleni su prekrasni i nadam se u nastavku serije da će izbacit neku zlu žensku figuru od istih novi kingdoms setovi za 2011 izgledaju ok - treba vidit finalne slije pa da damo konačni sud nakako se potajno nadam da bi lego mogao izbacit neki ekskluzivni set kingdomsa - veeliki dvorac - nije bitno crveni il zeleni konačna ocijena je ta da mi jako jako jako fali fantasy era castlea - koja je bila genijalna i puuno bolja od kingdomsa
|
|
| |
SMEH | Date: Monday, 2011-01-03, 10:25 PM | Message # 12 |
LEGO recenzent
| Quote (đžukela) nakako se potajno nadam da bi lego mogao izbacit neki ekskluzivni set kingdomsa - veeliki dvorac - nije bitno crveni il zeleni Nema nista u najavi zasad, znaci nadaj se za 2012
http://www.brickset.com/search/?ownedBy=hrkica
|
|
| |
sonjecka | Date: Tuesday, 2011-01-04, 0:01 AM | Message # 13 |
Colonel general
| bas to,preskup mi je dvorac da bi kupila ne bas igriv osrednji set.Samo da su se minimalno potrudili dodali mozda zmaja, baseplate neki kameniti ili sl.,ovako mi je skrt. Sve to stvarno lijepo izgleda ovako na hrpici,al suzdrzala sam se i cvrsto odlucila da te kingdomse zaboravim. Kupilo se samo par manjih setova cisto da imam figove iz te serije.
|
|
| |
đžukela | Date: Tuesday, 2011-01-04, 8:43 PM | Message # 14 |
Pisača mašina
| trenutno stanje - kreativni nered poslušo sam sonju i pobacao svu svoju odjeću (ostavio par trenerki, pidžamu i radno odijelo ) pa smo dobili ogromni ormar-prostor za setove (na slici je naša lego-igračke soba u potkrovlju, cca7m2 čiste uživancije )
|
|
| |
nono | Date: Wednesday, 2011-01-05, 8:53 AM | Message # 15 |
Lieutenant general
| moj san imati ovakvu sobu samo za sebe i svoje stvari, respect
|
|
| |