7684 - Pig Farm Recenzija Zao mi je sto za ovaj review nemam pri ruci onu veliku farmu da uklopim ovaj dodatak,al sto je tu je
cijena: 200kn = 27.49 eura
Idemo set razdjeliti na komade da vidimo gdje su novci otisli.
set traktor 7634 kosta 11 eura u ducanima, dakle
otprilike stavljam koliko bi kostali ovi djelovi seta da se prodaju kao zasebni setici)
traktor u ovom pig setu + minifig =11 eura
ograda, 2 svinjice + minifig = 9.62 eura
prikolica + 2 svinjice= 5.50 eura
= 25.12 (dakle set je u stvarnosti jos i skuplji od mojih cijena,vjerojatno su jos onih par eura vise otisli na svinjice koje su tako kuul)
dobre stvari
- odican dodatak za veliki set s farmom
- dugoocekivane svinjice, u odlicnoj novoj boji
- dosta sivih ljestvi koje ce dobro sluzit za druge kreacije
-lijepa prikolica koja se cijela rastvara
-traktor mi je jos drazi od onog plavog s farme jer je cvrsci i kompaktnije slozen
lose stvari
- cijena moglo je i do 3 eura jeftinije bit
- glupo mi izgleda ova ograda bez zelenih plateova ispod, nervira me jer se sve lako savija i nije cvrsto
- puno ima djelova koji plesu sami pa set nije kompaktan, recimo hranilice za svinje,sijeno i boric
- bilo bi bolje da su smislili jos neku gradjevinu uz svinjac,a ne opet opaliti traktor i prikolicu (vec pomalo dosadno,vec imaju dva traktora od prosle godine.
Zakljucak:
Set nije nesto posebno,nisam sigurna da bi ga kupila da nema svinjice i da nije svinjac divan dodatak velikoj farmi. Traktor je ok, al mogli su umjesto njega smisliti neko drugo poljoprivredno vozilo. Odlican za sakupljace traktora,sad imaju plavi,crveni i zeleni...jos nedostaje žuti
tri vrecice,dva kataloga, špika i ja presretni svak svoje slaze
dosta je svinja manja od ove na kutiji
smrdljiva njuskala
![](http://img18.imageshack.us/img18/8306/dsc06464q.jpg)