HP 4867, Hogwarts
|
|
SMEH | Date: Friday, 2011-07-01, 11:48 PM | Message # 1 |
LEGO recenzent
Group: Users
Status: Offline
| Set: 4867 Ime seta: Hogwarts Dijelova: 441 Minifigure: sedam Godina izlaska: 2011
Najveći set od tri zadnje objavljena je ovaj. Set se sastoji od ulaznog mosta sa trikom za sprječavanje ulaska, te od dvije kule sa po dva sprata i potkrovljem. Mislim da će se jako dobro uklopiti zajedno sa naša dva dvorca (4709 i 4842) te sa ostalim HP setovima. Kutija sadrži četiri kesice, jedna za most, po jedna za svaku kulu, te kesica sa osmokutnim stropnim pločicama. Uz to su još i ova dva krova (koje inače jako volim). Naravno i neizbježni papirić sa naljepnicama.
Sedam figova (opet, nisam ih slikao, jer mi jedno dijete visi na ruci u kojoj je fotoaparat, a drugo vrišti u pozadini), a to su Dementor, Gregory Goyle, Harry, Lucius Malfoy, Neville Longbottom, Professor Lupin i Professor Sprout. Vrlo fin izbor figova.
Triki most sa svih strana sa mehanizmom za rušenje
Kula 1, gdje se vidi cijela i jako mi je skladna, te sa zadnje strane sa svojim sadržajima (naš drugi globus....), kreveti, magična kugla u podkrovlju
Kula 2, vrlo slična prvoj, sa kabinetom za odbranu od magičnih sila i sobom sa ogledalom
I na kraju, spojeni, sva tri elementa jako dobro izgledaju i kao što rekoh, dobro će poslužiti za ostatak HP kolekcije
http://www.brickset.com/search/?ownedBy=hrkica
|
|
| |
sonjecka | Date: Saturday, 2011-07-02, 0:36 AM | Message # 2 |
Colonel general
Group: Admin
| ooo hvala ti na ovim slikama,nisam uopce ovo vidjela iznutra. cisto se nadam da ce ovo doc kod nas do one2playa,kad jos ni pirate nisu dobili! bome set mi ovako bolje izgleda nego na slici kutije. Po mom ukusu bi volila da unutra ima vise sitnicica ko u dvorcu, u odnosu na stare setove novi setovi se vise baziraju na izgledu vanjskog zida gradjevine,nego onom sto unutra krije. ko neka scenografija,bogata izvani,unutra tanko. Super mi je ova carobna kugla,nisam ni znala da je to izaslo s tim. neki mali detalji su isto predivni,a i ove mogucnosti sklapanja. Sve u svemu,rado bi imala ove detaljcice i sve minifigove,ali set kao set mi i nije nesto pretjerano zanimljiv. I moram primjetnit kako se onaj telefon na Šilju ubacio u fotke odlican je!
Quote (SMEH) Sedam figova (opet, nisam ih slikao, jer mi jedno dijete visi na ruci u kojoj je fotoaparat, a drugo vrišti u pozadini)
awwwww,taman atmosfera za smirivanje zivaca uz lego
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
đžukela | Date: Saturday, 2011-07-02, 1:43 AM | Message # 3 |
Pisača mašina
Group: VIP
| svaka ti čast ak imaš živce radit recenziju uz klince
nekako mi je set preobičan za HP seriju, nisu se baš potrudili u dizajnu vidim da ima detaljčića unutra što je plus odlično će stajati uz dvorac
i čini mi se isplatljiv, kod nas će bit oko 450kn - što za 440dijelova + 7 figova sasvim ok ak gledamo da je licenciran set
|
|
| |
MatejEmperor | Date: Saturday, 2011-07-02, 11:59 AM | Message # 4 |
Pisača mašina
Group: Users
| Jako lijepa recenzijs smehonja.
|
|
| |