7326 Rise of the Sphinx - Recenzija
|
|
|
BountyHunter | Date: Thursday, 2011-07-07, 11:03 PM | Message # 2 |
Pisača mašina
Group: Users
Status: Offline
| Dobra recenzija al ovo mi je najgori set iz ove teme :
|
|
| |
sonjecka | Date: Thursday, 2011-07-07, 11:05 PM | Message # 3 |
Colonel general
Group: Admin
| bravo za recenziju!!!
kad gledam set, u odnosu na piramidu sfinga stvarno masivno djeluje,izgleda punija kockica nego sto je to najveci set. Hvala ti sto si nam otkrio fore ,super mi je to sto kad sam skuzila da se sfinga dize na noge,e to je odlicno za igranje. Kao sto si rekao tri figa je stvarno premalo, i to jos da su neka koja se ne pojavljuju,nego ova pilotska jakna dolazi u onom setu s avionom,a ova dva strazara su mi tako-tako. Super mi je ovo kad izleti mac,odlican je. A auto mi je nekako mrvicu sprijeda prazan,volila bi da je oblikovaniji malo vise,kao da mu fale dvije kocke oko motora. Sve u svemu jako mi se svidja set,mozda bi ga da mi je pred nosom u ducanu odmah uzela ovako,kad nije, se smirujem:)
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
MatejEmperor | Date: Friday, 2011-07-08, 1:29 PM | Message # 4 |
Pisača mašina
Group: Users
| Jako dobra recenzija..
No set, je.. Iako ima cool dijelova, ne bih ga kupio cak i da imam dovoljno novca. Ne svidja mi se gomilanje ovog sefa adventurersa, a ni ove mumije mi nisu nesto, sa dva mala seta vec ih 4, a uglavnom su beskorisne...
No autic mi se svidja, cak sam od svoji kockica napravio sivu verziju za moje adventurerse :D. jako jako cool izgled ima.
|
|
| |
kriza | Date: Friday, 2011-07-08, 4:44 PM | Message # 5 |
Trgovac Lego nekretninama
Group: VIP
| Kaj brijete ljudi set je pre dobar(no to je mišljenje i ne kanim se prepirkati, nekog bolje kockice pirkati )
pharaon quest JXBXNY, Znam da ih sa onim sličnim od prije (adventure nešto ne znam popio sam malo ) hohoh nemožemo ni USPOREDITI
odlazim.....:)
|
|
| |