sonjecka | Date: Thursday, 2012-03-08, 1:42 AM | Message # 1 |
Colonel general
Group: Admin
Status: Offline
| Mali Dino set ,mislim da je kostao oko 70ak kn, sto je kao normalna cijena za setove ove velicine. Sastoji se od 80 dijelova.
kutija je opet divno dizajnirana i privlacna. By sonjecka1 at 2012-03-07
opet vozilo,opet vozilo,al ne smeta mi toliko jer me asocira na vozilo iz jurassic parka. Minifig sa puskom koja ima inekciju jer u LEGO svijetu nema ubijanja, vec uspavljivanja. Vozilo je bucmasto,simpa,ali naravno kao i cijela ova serija setova ima ono "vec sad pretjerano standardno" ispucavanje strelica na zrtve. By sonjecka1 at 2012-03-07
grm je popunjavanje praznog prostora,ali nikad dosta zelenila. Listovi nisu nesto cvrsto uhvaceni pa znaju nervirat i u igri otpadat,ali uvijek pozdravljam komadice kocaka koji nisu vozilo pa se od njih da u kombinaciji s drugim dino setovima nesto i slozit ili doradit neki veci set. By sonjecka1 at 2012-03-07
dinosaurus je divno obojan, predivno izradjen jedina mu je mana sto je cijeli od tvrdje gume,pa nema mogucnost savijanja u vratu,a i noge su pomalo ukocene kad se stavi na baseplate pa se bojim da se guma ne rasiri pa da lako pocme padat. By sonjecka1 at 2012-03-07
inace setic je super kao dodatak cijeloj vojsci dino setova. By sonjecka1 at 2012-03-07
evo kako izgleda na hrpici By sonjecka1 at 2012-03-07
pluseve i minuse necu danas stavljat,pa i ne isplate se za ovako mali set. Ako volite avanturisticke setove sigurno cete ga kupit bas zbog ovog dinosaura
sva djeca bez nadzora biti ce pojedena! http://toystory.blog.hr/
|
|
| |
BornThisWay | Date: Thursday, 2012-03-08, 1:59 PM | Message # 2 |
Colonel general
Group: VIP
Status: Offline
| Odlični su dinosauri,raptor pogotovo
|
|
| |